Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.433
Cevap
72
Favori
374.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S2'nin resmi olarak Lollipop güncellemesi alacağı ile ilgili dedikodular var.
    http://www.realtytoday.com/articles/41506/20151008/android-5-1-1-lollipop-final-ota-update-for-samsung-galaxy-s2-could-be-this-month.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZENLogic

    Samsung Galaxy S2'nin resmi olarak Lollipop güncellemesi alacağı ile ilgili dedikodular var.
    http://www.realtytoday.com/articles/41506/20151008/android-5-1-1-lollipop-final-ota-update-for-samsung-galaxy-s2-could-be-this-month.htm

    Hocam 4.1.2 den sonra hiç bir güncelleme almadan direk 5.1.1 alacağını tahmin etmiyorum açıkçası. En son offical 4.1.2 olarak kalacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZENLogic

    Samsung Galaxy S2'nin resmi olarak Lollipop güncellemesi alacağı ile ilgili dedikodular var.
    http://www.realtytoday.com/articles/41506/20151008/android-5-1-1-lollipop-final-ota-update-for-samsung-galaxy-s2-could-be-this-month.htm

    İmkansız. Unutun direkt desem yeridir açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar.

    Samsung Galaxy S2 16 gb olan telefonuma; odin ile 5 gb'lık kullanıcı partition'u açmak için pit dosyası atmaya çalıştım.
    sonra işlem hata verdi ama; tekrar telefon açıldığında
    Dahili hafızayı 16 gb görmesi gerekirken; 4.92 gb görmeye başladı.

    Üzerinde kurulu olan rom cyanogenmod 12.1 android 5.0 .

    Tekrar eski hali olan; 16 gb dahili, 2gb'da kullanıcı alanına nasıl döndürebilirim?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • picpoet kullanıcısına yanıt
    Stock pit Link dosyasındaki tar dosyasını

    yada
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947
    adresindeki stock pit yazan dosyadaki tar'ı odin ile atarsanız eski haline döner



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzcanlicanavar -- 20 Kasım 2015; 13:58:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dokuzcanlicanavar

    Stock pit Link dosyasındaki tar dosyasını

    yada
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/mod-partition-internal-memory-app-t2538947
    adresindeki stock pit yazan dosyadaki tar'ı odin ile atarsanız eski haline döner

    teşekkürler, hallettim.




  • s2 kullanıyorum, 12 haziran 2012 den beri
    telefonda cm12.1 (5.1.1) kurulu, hoş onu da kurduktan sonra gappsda sıkıntı yaşamıştım ama kurcalaya kurcalaya çözmüştüm sorunu

    4 sorun yaşıyorum şu an, beni çileden çıkartan gözüme batan rahatsız eden 4 şey var yani

    1- uygulamalar, messenger youtube vs (whatsapp hariç) hepsi kasıyor
    2- pil ömrü, 4 batarya ve şarj aletiyle geziyorum, bataryalar orjinal (1ini attım, 1i şişik)
    3- telefon her şarj aletiyle şarj olmuyor, orjinal şarj aletiyle dahi
    4- root yetkisi verilmiyor (cm 12.1 ile gelen bir sorun bu, buna ait videoları izleyip söylenenleri yapmama rağmen olmuyor, root yetkisi kazandıramıyorum root expl. titanium backup gibi programlara)

    benim için en elzem olanı 3 ve 4 aslında

    3 için konuşacak olursam şunu söylemem gerekiyor ki orjinal şarj aletiyle telefon şarj olmuyor, takıyorum şarj ediyor gösteriyor, yüzde 0 yazıyor, bekliyorum ekran açılmıyor. şarj etmek yerine resmen şarjı sömürüyor, geri sarıyor diyebilirim. telefonu şarj eden o nadir ve orjinal olmayan şarj aletini de buldum ve değiştirmedim o şarj aletini hiç. ama son zamanlarda onla da olmamaya başladı. ancak telefonun usb porta bağlanan kablosunu aşağıya doğru gergin olarak tuttuğum vakit şarj oluyordu. ve bir de şöyle bir olay da vardı, telefonu kullanırken şarjdaysa, yüzde yavaş yavaş düşüyor, sonra 1e 2ye geldiğinde ekran sellektör yaparmışcasına hızlı hızlı ışığını açıp kapatıyor ve sonunda çile bitiyor, ekran kapanıyordu, yani şarj bitiyordu. önümüzdeki hafta usb port almayı düşünüyorum ebaydan, sorunu çözer mi acaba bu? diş fırçası bu sorunu çözer mi çözmez şimdi bunu denicem, eğer olursa editlerim tekrar.

    4e de gelicek olursak, root izni benim için şu konuda elzem; hücre yayını bildirimleri. 2g de kullanıyorum telefonumu, 3g de bu bildirimler gelmiyor pek, 1 2 bildirim geliyor ama kafaya takmıyorum insan. fakat 2g de kullanırken, 330 bildirim. haliyle habire ne geldi diye bakıyorum, arada önemli bildirimleri de yoksayabiliyorum. bu bildirimleri kaldırmam için root izni gerekiyor yani nasıl kaldırabileceğimi biliyorum. ancak root izni almam için ne yapmam gerekiyorsa yapmama rağmen olmadı. siz belki bu konuda bir fikre sahipsinizdir diye soruyorum. acaba hard reset mi atsam yoksa yeniden mi kursam romu? ne yapsam root iznini verebilirim bu uygulamalara?

    telefonu bilgisayarın görmesi diye bir şey zaten mümkün de değil 2 yıldır. ne yaptıysam işe yaramadı bu konuda da

    ve bir de, 3g açıkken H+ da oluyor çoğu zaman, bu H+ mereti de bataryayı sömürüyormuş diye okudum bu başlıkta. bununla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    şimdiden teşekkürler




  • hocam sarj sorununa çözüm olarak ben de sana benzer bir sikinti yasadim telefonu kullanim halinde ve sarja takiliyken sarj %3 - %2 - %1 ve %0 diyerek batarya komple bitiyodu sarj aleti mi, batarya mi, telefonun girisi mi diye düsünürken bu durumu kabloyu degistirmekte buldum onuda forumda bir arkadas yardimci olmustu.

    Sana önerimhttp://www.vatanbilgisayar.com/2dk7510b-micro-usb-data-kablosu-13m-beyaz.html su kablo ile orjinal kablo arasinda hersey ayni. Toptancidan aldigim kablo dokunmatigin anasini aglatinca en son tartisip parami geri alip çikmistim. anladim ki her kablo uyusmuyo haliyle sen ya bu kablodan alacaksin. adaptörü yoksa sayet,

    http://www.vatanbilgisayar.com/ttec-quickcharger-micro-usb-seyahat-sarj-cihazi-21a.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/smg-450-galaxy-note2galaxy-s4-2-in-1-ev-sarj-kablo-2000ma.html?srt=UP

    su 2 ürün arasinda hangisi cihazina uygun olursa bu ikisinden birisini deneyebilirsin.

    Haliyle kablo sikintisindan ve ya akimsal sorun olustugundan kullandigin o 4 bataryaninda zamanla öldürmüs olabilirsin. çünkü 4 bataryayi disarda bitirmen biraz zor bataryani degistir bence. batarya kalibrasyonu yapabilirsin belki ise yarar kullandigin roma bagli olarakta yaratabilir.

    4 batarya yerine 19 liraya powerbank vardi 2400 miliamperlik ve ya gittigidiyor tarzi alisveris sitelerinde daha yüksek miliampere sahip tasinabilirler var daha uyguna gelir.

    diger sorununa gelirsek messenger ve facebook uygulamalari hem rami mesgul ediyor. hem de telefonu asiri derece de hantallastiriyo kaldirip alternatif programlar deneyebilirsin.




  • sd karttki programlarım menüden ve ana ekrandan kayboldu.sd karttaki fotoğraf vs görünüyor kart çalışıyor ama programlar çalışmıyor.nasıl çözebilirim.uygulama yöneticisinde simgeler yerinde sd kart yazısı var kaç mb olduğu görünüyor sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkorhanb

    Uzun zamandır çektiğim fotoğraf ve videoların büyük çoğunluğu bozuk dosya haline geliyor ve görüntüleyemiyorum. Konuda araştırdım fakat tam bi çözüme ulaşamadım bunun çözümü nedir.bu bozulan fotoğrafları nasıl görüntüleyebilirim.?





    Ayni soru bende de var çözümü yok mu ????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'larda bir ara bu problem popülerdi. SD Kart bir süre sonra bozuluyor ve verileriniz yok oluyor. SD kart büyük ihtimalle Sandisk. bu sorun bir ara çok fazla telefonda yaşandı ve sd kartları piyasadan çekip sorunu düzeltip tekrardan satışa sunmuştu sandisk. Verileriniz gitti kurtaramazsınız onları.
  • merhabalar,
    SII CİHAZIMI FORMATLADIM LAKİN T SİMGELİ NOT YAZDIĞIM PROGRAMA KAYDETTİĞİM VERİLERİME ULAŞMAK İSTİYORUM BU MÜMKÜNMÜDÜR.
  • Mrb arkadaslar

    Bendeki s2 farkli bir imail ile kaydedilmis. 4.1.2 ispanya yazilimina yukselttim.sonra sebeke az cekti sonra hic cekmedi.suan mobil aga erisilmiyor hatasi veriyor. Bazende agda kayitli degil diyor. Yani sebeke yok. Bu sorunun cozumu var mi acaba. Telefoncunun biri islemcide ariza var dedi.biri 60 liraya yazilim programla yaparim dedi.biri yeni imei kaydedecem dedi.kimse oryak bir sey soylemedi:)))) cope atacam yapilmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.