Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.133
Cevap
187
Favori
1.587.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S8 için Ön ve arka kamera kullanırken . Uygun Kamera boyutları nelerdir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı 1 haftadan fazladır kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum ışık altında inceleyince bir sürü kılcal çizikle karşılaştım bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben spigen tempered cam aldım o dahi çizildi. Film yada tempered cam kullanmalı? Keza kılıf şart!

    Birde merak ettim başka marka yada modellerde çiziksiz kullanan var mı? Yada kullanım süresince çizilmeyen cihazlar hangileri?
  • Kamera bulanıklık 2 3 haftada bir oluyor sallıyoruz düzeliyor. Birde şimdi yavaş şarj sorunu çıktı adaptördenmi nedir bilmiyorum. Ekranda çiziliyor doğru. Koruyucusuz olmaz.



    Servise bulanıklık ve adaptör için yollamaya çekiniyorum. Haşad ederler diyen var.



    4 aylık S8+

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleteki Telefon Sevdası Nasıl Oluyorsa? Ben Samsung J7 Prime Kullanıyorum Mükemel Daha İlerisi Lazım Değil Şimdilik
  • Telefonun Tipi Çok Güzel Ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: System32Deleted

    Milleteki Telefon Sevdası Nasıl Oluyorsa? Ben Samsung J7 Prime Kullanıyorum Mükemel Daha İlerisi Lazım Değil Şimdilik

    evet garip yolunu şaşırdın galiba

    j7 prime konusuna anakonusuna uğraman gerekiyordu s8 konusuna gelmişsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon çok yavaş uptade alıyor.Aralık oldu kasım güncellemesi hala verilmedi.S6 bile 2 hafta önce aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 30 Kasım 2017; 21:51:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEWMAN2007

    S8 çıkınca S7' nin değer mi düştü? Bence hayır o da (S7) iş görüyor ama fiyatı düştü. S9 çıkınca da S8 iş görecek. Bu işin sonu yok. Ama S8' in de fiyatı düşecek. Düşecek dediğim bugün S7 ile S8 arasındaki fark neyse ona göre S9 ile S8 arasındaki fark da üç aşağı beş yukarı aynı olur.

    S9' un lansmanı Şubat veya Mart deniyor dolayısıyla pazara girişi Nisan 2018 demek daha mantıklı. Nereden baksan 4-5 ay var. Birde 2018 için ÖTV artışı olur veya döviz kurları artarsa fiyatlar da ona göre artar.

    S8' in kamera sorunu bakış açısına göre değişir. Yani sorunlara nasıl bakıyorsunuz? Çözüm basit olunca (sallayınca düzeliyor) gözümde büyütmüyorum. Keşke olmasa diyoruz ama olmuş işte. Geri verip ne alacağız yine üste üç bey koymak lazım. Keza S9' da aynı sorunun olmayacağının garantisi var mı? vs. vs.

    Şayet model takip edip yenileme hastalığı yoksa S8 bence 3-4 sene rahat iş görür. 2020 veya 21' deki modellere bakarız piyasada ne var ne yok ona göre yeni bir cihaz alırız. Yoksa sırf iş olsun diye bir iki ekstra için zarar etmeye ve vakit harcamaya değmez.

    Tabi zevk ve bütçe meselesi?

    iphone' da 8 serisi çıktı 7' den farkı yok dendi. Peki iphone x çıktı ne farkı var diyorsun? En önemlisi tam ekran vs.

    Şimdi S9 çıkacak seneye. Onda ne var? İşlemci bir tık ileride yok ekran kasa oranı %90' mış falan filan e peki bunlar telefon değiştirmek için yeterli bir sebep mi? Bence değil.

    Ben lg g2' den geçtim buna o da artık son zamanlarda fazla ısınıyordu da o yüzden değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa gerek yoktu. Tabi bazıları ceple yatıp ceple kalkıyor herhalde bir sürü uygulama, oyun vs. bir bakıyorsun yok şarj yetmedi yok düştü ekran kırıldı yok çizildi yok kastı vs. hep bir sorun çıkıyor. Eh yenisinde de olacak bunlar. Onunda sorunsuz olacağı garantisi yok. Note' un bir önceki serisi batarya yüzünden piyasadan çekilmişti.

    Ben yeni işletim sistemi Oreo' yu bekliyorum. Zira S8' de beta versiyonu dahi verimli çalışıyor. Bu demektir ki cihaz daha hızlanıp rahatlayacak artı Samsung arayüzde bir kaç iyileştirme yaparsa daha ne olsun? Önemli olan yeni telefonlara odaklanıp desteği kesmesinler de!...




  • Bu telefondaki Samsung Account hesabını hala anlayabilmiş değilim. Telefon numarası ile hesabın şifresi sıfırlanmıyor çok sinir bozucu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ois olayi canimi sikmaya basladin ustune para koyup note 8 ile degistirseler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar sorayim

    focus sorunu s8 plusta da var mi? yoksa sadece s8de mi var?
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Bizimkinde yok 3 hafta olacak media marktan aldik blue coral renk masallah memnunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classmanxx kullanıcısına yanıt
    ben de orchid gray s8 + aldim. yarin gececek elime

    insallah sorun olmaz. gerci olsa da 1 ay icinde iade sansim var
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Bende aldığımda yoktu zaten takribi 1 ay sonra aniden oldu ve panikledim tabi sallayınca düzeleceğini bilmiyordum. Biraz kurcaladım falan sağından solundan sonra bir şekilde düzeldi.

    Uzun bir süre tekrarlamadı ama yine çıktı. İlk başta canımı sıkmadı değil ama şimdi gülüp geçiyorum ve dert etmemeye çalışıyorum. Yoksa servis vs. uzun iş. Zaten açıldı mı o da ayrı bir konu. Velhasıl kelam öğrendim ki bu sorun S7' de de varmış diğerlerinde note serisi var olduğu söyleniyor.

    Evet S8+' da aynı sorunu yaşadığını söyleyenler var. Sonuçta şu net değil. Bu sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Yani ufak bir sallamayla çözülmesi tuhaf bir yöntem!!!

    Şu da var salladıktan sonra sorun yok düzeliyor ve tekrarlamıyor hemen. Ama niye olsun? Bunun için cihazı almasam olur mu diyenlere şunu söyleyeyim. Eğer takıntın varsa kesin alma. Zira net bir çözüm yok. Yok ben böyle şeylere takılma dersen mutlu mesut kullanırsın bu kadar basit!




  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    sallamayla duzeliyorsa donanimsal gibi gorunuyor. yerine tam oturmamis gibi sanki

    eger bende cikarsa iade edip note 8 alabilirim ama buyuk indirimleri de kacirdik tabi. bir telefona da o kadar apra vermek istemiyorum acikcasi. ki notu de pek begenmiyorum
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Evet hafif bir sallamayla düzeliyor kamera açıkken. Dediğin gibi donanımsal olabilir yani yerine tam oturmayan bir parça çok küçük bir hareketle oturuyor gibi görünüyor ancak diğer taraftan böyle bir şey olsa dahi hemen düzelmesi ve odaklanması sorunun bundan olmayabileceğini de akla getiriyor. Zira kamera ayarları hassas olmalı? Yoksa kamera ile ilgili yazılımsal bir sorun mu?

    Henüz note 8' de henüz bir şey duyulmadı. Diğer taraftan bu iş biraz pire için yorgan yakmaya benziyor. Yani konuyu büyütürsen hiç bulaşma ve iade et. Yok bu tür basit çözümlü konular benim için önemli değil dersen devam et derim. Karar sana kalmış?
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    bi gelsin bakalim
    1 2 hafta denerim kamerayi bol bol
    sonra bakariz duruma

    cok iyi fiyata aldigim icin degistirmek de istemiyorum acikcasi
  • Birde şunu denemek lazım. Kamera bulanık olduğunda kapatıp sallandığı zaman düzeliyor mu yoksa kamera açıkken mi düzeliyor? Ben bunu denemedim ama aklımda ve bakacağım ilk fırsatta sorun çıkarsa.

    Bunu şunun için görmek lazım. Donanımsal olursa kamera kapalıyken sallanınca düzelmesi bu şüpheyi kuvvetlendirir. Aksi halde sadece kamera açıkken sallamak işe yarıyorsa sanki daha bir yazılımsal olma ihtimali var diye şüphelendiriyor?

    Bu mevzu biraz da fotoğrafa meraklı olan arkadaşların bulacağı bir şey yani profesyonel makinalarda fotoğraf çekerken auto focus olayı var ve sistem nasıl çalışıyor? Bilen varsa çözüme bir adım daha yaklaşılabilir yada sorunu daha iyi anlamak açısından?
  • evet ama yazilimsa eger, yazilim dedigin sey sallayinca nasil duzeliyor? :)
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.