Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48144815481648174818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Öğrendiğim kadarıyla, dahili hafıza, ana karta lehimli. Onu oradan sökmek ve içindeki dataya bir şekilde ulaşmam gerekecek ama nasıl... zor bir iş

  • cihaz sağlamsa ekran kasa anakartı çıkarıp gerisini bana verin bende de sağlam anakart ama ekranı patlak s7 var çocukların kuıllanması için hayata geçirmeye çalışıyorum cihazı

  • onurcan.kaymak kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarj da mı olmuyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaslar . Annemin kullanmakta olduğu S7 edge dün itibariyle mefta oldu . Telefon önce kendi kendine uygulamalar açmaya başladı , dondu ve aşırı derecede ısındı. Sonrasında kapattık bir süre bekledikten sonra açıldı ,normale döndü. Bu sabah kendiliğinden kapanmış hiçbir tepki vermiyor, şarj almıyordu. Tanıdığım tel tamircisine götürdüm anakart yanmış . 600 TL ye 2,el anakart değişecek işçilikle 750 TL . Fiyat iyi gibi geldi tamire verdim . Bu telefonu çok seviyorum ve emekliye ayırmak istemedim . Ekranda amoled yanığı pembe çizgi vs sorunu yok çünkü , bataryası da günü çıkarıyor. Anneme yeterli sadece sosyal medya WhatsApp tel görüşmesi için kullanıyor. Anakart fiyatı nasıl sizce arkadaşlar, tel korkum IMEI de değişmiş olacak anakart ile birlikte, umarım sıkıntı olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun telefonu alınca anakartın üzeirndeli imei yi sorgulayın muhakkak

  • bır kere anakart degıstırdım.. bozuk şarjdan dolayı.. yurtdısı almıstım daha TR ye gelmeden. halen oglum kullanıyor.. sıfır sıkıntı..

  • bilygehan kullanıcısına yanıt
    Telefonu bugün teslim aldım. Samsung E2250 IMEI si atmışlar , sorun yaşarsanız getirin dedi . Telefonda şuan sıkıntı yok eskisi gibi olmuş memnunum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manie kullanıcısına yanıt

    Anakart değiştirmiştir kesin. Değişen anakart ise imei'si değişmiş bir anakart. Yerinde olsam geri götürür orijinal imeili anakart taktırırdım. Sonuçta para veriyorsunuz bedava yapmıyor. İnternette 400'e bozuk ekranlı çok s7 edge var.

  • Nihayet benim de 6,5 yıllık S7 Edge hakkı rahmetine kavuştu.


    Son günlerde anormal bir yavaşlama olmaya başlamıştı. Bu yüzden her hafta yedek alıyordum, dün hadi son bir defa daha yedek alayım derken telefon kapandı sonra tekrar açıldı ve tekrar kendiliğinden kapandı. Ekranda Samsung yazısı yanıp sönmeye devam etti bir kaç saat sonra o yazı da kayboldu. Siyah ekran ve mavi bildirim ışığı sürekli yanar vaziyette bir süre dayandı. Dün gece telefon tamamen bitti. Bunlar son çırpınışlarıydı :(


    Kozmetik olarak sıfıra yakındı ama maalesef yüksek ihtimalle anakart nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Güzel telefondu gerçekten belki ucuza anakart bulup yaptırabilir evde kullanabilirim başka amaçlarla.


    Ekleme: Şirket geçici bir telefon verdi Galaxy A10s. Bunu kullanınca bizim telefonların ne kadar iyi olduğunu daha iyi anlıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 16 Haziran 2023; 11:57:18 >
  • Benim düz S7 hala çalışıyor batarya değişim yaptim sadece. Yedek tel olarak kullaniyorum yok bele bir telefon :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manie kullanıcısına yanıt

    değiştirmeyin hocam çıkma anakartların hepsi sıkıntılı maalesef ben bir defa değiştirttim telefoncuya 6 ay gitmedi. bosuna cop olur paranız.

  • S7 Edge pert olunca S22 aldım daha doğrusu bana hediye edildi.


    İki telefon arasında hem işlemci hem de kamera açısında doğal olarak çok fark var. Bataryası günü ya ucu ucuna çıkarıyor ya da çoğunlukla çıkarmıyor. Süper hızlı şarj ile bu sorunu çözebiliyorsunuz. Batarya dışında mükemmele yakın bir telefon ama o zamanın bir S7 Edge'i değil.

  • Merhaba arkadaşlar, anakartım bozuldu. sıfır almsıtım. ekran ve içindeki tüm materyaller sağlam. bu sekilde satılık. almak isteyen olursa benimle iletişime gecebilir

  • celebic kullanıcısına yanıt

    Benimde halen S7 edge im çok nadir kilitlenmeler ile çalışmaya devam ediyor. Hala 6.01 kullanıyorum. Ancak artık bazı programlar desteği kesecek 7 yada 8 e çıkacağım. Benim telefon ithalatçı garantili idi. Galaxy S7 edge (SM-G935FD) çift sim destekli. Odin ile yükseltmek istiyorum. Sammobile dan firmware indirdim. Ancak kurduktan sonra türkçe gidebilirmi yada hat görmez olurmu.

  • depechemode3 kullanıcısına yanıt

    Hocam o konularda hiç bir bilgim yok maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemimi cozdüm .edit..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 21 Ağustos 2023; 1:34:33 >
  • Selamlar dostlar,


    Almanya'dan bir komşunun 2019'da bana verdiği bir S7 Edge var elimde. O günden beri de kullanırım. Biliyorsunuz ki yurt dışından gelen telefonlarda IMEI problemi yaşanıyor. Tanıdık bir telefoncuya gidip IMEI çaktırmıştım zamanında.


    Mobil operatörüm Türk Telekom. Geçen hafta faturasızdan faturalıya geçiş yaptım. Bugün Türk Telekom'dan "VoLTE servisi açılmıştır" diye bir SMS geldi. İnternetten araştırdığımda Ayarlar -> Bağlantılar -> Mobil ağlar yolunu izleyerek cihazda VoLTE özelliğini açabiliyormuşuz. Ama bende öyle bir özellik yok.


    Birkaç ay önce de (nisan ayında) "Wi-Fi arama servisi açılmıştır" diye SMS gelmişti. Araştırdığımda Türk Telekom'un Wi-Fi arama servisinde S7 Edge için destek sunmadığını öğrenmiştim. Şu adresten Türk Telekom'un Wi-Fi arama ve VoLTE servislerinde hangi cihazları desteklediğini görebilirsiniz:

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/hd-gorusme-volte-ve-wifi-arama


    S7 Edge'i Wi-Fi arama servisinde desteklemiyor fakat VoLTE servisinde destekliyor. Ama dediğim gibi ayarlarda VoLTE açma/kapama özelliğini bulamadım. Acaba telefon rootlu olduğu için mi çıkmıyor? Nasıl açabilirim bu ayarı?





  • cihazda volte desteği wifi aramasında var operatörün uygulmasından hattın volte desteğini açın önce, daha sonra ayarlar Ayarlar -> Bağlantılar -> Mobil ağlar tıklayınca volte aramaları diye çıkıyor. Sizde yoksa sizdeki cihaz almanya romludur muhtemelen, cihaza odin ile TR romu atın. Ancak bu işlemden sonra imei uçabilir. Aycıa ımei olarak sizin cihaza atın cihaz eski telefosunsa çalışmaz gene.

  • celebic kullanıcısına yanıt

    Başarılı bir şekilde önce 7 ye sonra 8 son sürüme geldim.:Şimdilik iyi performans kaybı yok. Gittiği yere kadar kullanacağım.

  • Dejuf D kullanıcısına yanıt
    Türk telekom vowifi sadece s9 ve üzeri destekliyor çünkü bu servisi nedense çok geç aktif etti o yüzden rom da değiştirsen ne yaparsan ya türk telekomda vowifi çalışmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 48144815481648174818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.