Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
398
Favori
3.430.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27892790279127922793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android 7.0 gayet güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemixings

    sadece csc derken, tüm dosyaları ekledim.

    Şuan ne yapmam lazım bilg bağlantısını kesip reset mi ataym _

    telefonun bağlantısını kesin telefonuüç tuşa basarak yeniden download moda alın ve odini yeniden açıp 4 dosyayı gösterin bağlayıp yeniden deneyin
  • Düz S7 kullanıcısıyım. OTA üzerinden güncelledim bugün. Yarım saatlik izlenimde genel görünüş değişiklikleri çok hoş ve bir diğer önemli değişme ise parmak okumada olmuş bence. Arada sorun yaratan açılarda bile sorunsuz çalışıyor şu anda
  • Beyler ben İphone SE den buna ya da Xperia XZye geçmeyi düşünüyorum.

    Benim için şarj süresi önemli bir de ergonomi.

    Ekran kasa oranı elde tutuşu falan S7 daha iyi galiba ama XZ'nin de şarjı iyi.

    S7 şarjı nasıl bilmiyorum telefonunda SS'i olan atabilir mi Ekran süresini merak ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 13 Şubat 2017; 15:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sürüm harika fakat bildirim çubuğunda 2 kez çekmemize rağmen bütün ayarlar gözükmüyor 2 ye bölüyor. Ama çok güzel. Bir de çözünürlük için ne önerirsiniz? Ekran sürekli açık özelliğine yeni şeyler gelmemiş hiç üzüldüm. Mavi ışık filtresi de harika
  • grolof kullanıcısına yanıt
    dostum bende ilk sayfadaki gibi odin ile yükledim fakat arap emirlikleri oldu tel. 7 turkiye link varmı


  • ingiltere romu indrdim sona geldi ve download finished yazıyor ama altındada

    Checking CRC32...
    Error: CRC does not match. Please redownload the file yazıyor.şimdi bu yanlış hatalımı indi yoksa herşey yolundamı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 13 Şubat 2017; 14:40:18 >
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Mavi ışık filtresini sürekli kullanmada bi sorun olur mu ki acaba ? FHD de kullanıyorum ben çözünürlüğü gayet tatmin edici bence.
  • Adamlar bizi bekletmişte gerçekten bildikleri varmış. Diğer cihazlar gibi sorunlu vermediler valla. 10 numara güncelleme olmuş beyler. Kesinlikle beklediğimize değmiş 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EscapeSouL

    Ses kısma orta tuş power tuşuna basılı tutun. Telefon download moduna geçicek. Ses kısma tuşuna basın. Telefon yeniden başlıcak yine aynı şekilde bekletirse açılması için odinle rom atıcaksınız yada wipe format atıcaksınız.

    İlginiz için teşekkür ederim ama verilen tuş kombinasyonları, cihazda bir farklılık yaratmadı. Uzunca kapatma tuşuna basarak telefonu kapatabildim. Tekrar açtığımda ise yine Samsung logosunda takılıp kalıyor. Samsung Türkiye ile görüştüm, sanırım cihazım Brick oldu. Rom atmayı ve Odin kullanmayı bilmediğim için servise göndereceğim. Umarım yeniden yazılım yüklenir veya yeni cihaz verilir...

    Aynı zamanda 7+ da kullanıyorum, her güncellemeyi OTA ile yüklemiştim. Ekstradan yapılması gereken bir şey varsa da yapmadım ben...




  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi kullanıma göre değişir. Güç tasarrufu kapalı internet whatsapp messenger telefon görüşmesiyle s7 edge 8 9 saat ekran süresi veriyor oyun olursa 5 saat 6 saatede düşebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Eğer dosya yoksa hatalı indirmiştir baştan indirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konuda yükleyenlerden bilgi almak istiyorum..

    Bazı SS lerde 4.5g yanında HD+ yazarken, bazı SS lerde ise VoLTE yazıyor eskisi gibi.. HD+ yazanlar Arap yada BTU rom'u mu kullanıyor hala çözemedim.. Ayrıca VoLTE ile alakalı bir sorun yok değilmi?
  • umut_1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. :) Biraz arayüz değişmiş farklılaştırmışlar , alışmak biraz zaman alacak sanırım.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Telefonda yedeklenmesi gereken bir şey yoksa format atın en fazla 5 dakikanızı alır. Telefonu servise verip zaman kaybetmenize gerek yok.https://m.youtube.com/watch?v=FgxnrqBNQAA şu video izleyin burda anlatımı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hd yazanlar türk telekom volte yazanlar vodafone veya türkcell kullananlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Eğer dosya yoksa hatalı indirmiştir baştan indirin.

    Evet dosya yok baktım ,usta ben ne şansız biriyim ya bu bugün ikinci boşa indirilen rom.Neyse tekrar deneyim umarım bu sefer olur.Baştan beri Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 13 Şubat 2017; 14:50:12 >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hocam İngiltere romunda volte çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart Switch ile sıkıntısız bir geçiş yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wade96

    Arkadaşlar beta 1 den beri kullanan biri olarak söylüyorum, güncelleme bence hiçbir zaman beta stabilliğinin üstüne çıkmadı bence. Batarya performansım da -göreceli,genelde hep paylaşılan ekran görüntülerinden uzakta kalırım- gelişmedi. Sağda solda 5-10 tane ufak da olsa hatalar sayabilirim size, ki bazıları çok da ufak değil olmaması gereken şeyler. Burda, şu anda tepki gösterilmesi gereken şey , çok çekmeme rağmen söylüyorum, Samsung TR değil bence. Beta yapıp bir türlü onlarca feedback gelmesine rağmen düzelmeyen hatalar.

    Birkaç tanesiini yazacağım, bütün sorunlar arkadaşımın cihazında da mevcut. En az 2 cihazda olduğu garanti yani, sizde yoksa yazın.

    1) Wifi quick toggle ını açarken ağları görmek için "Wi-Fi" yazısına tıklarsanız 3 saniye donuyor cihaz. Bazen systemui çöküyor hatta.
    2) Whatsapp tarzı uygulamalarda birşeyler yazıp gönderdikten sonra sonraki cümle için klavye ilk harfi büyük yapar ya, gönder dedikten sonra 1-2 saniye geri tuşuna bassanız da klavye kapanmıyor bekliyorsunuz harfler büyüyor tepkisiz, sonra geri çıkaibliyorsunuz. Dokunmatik olarak sol üstten geri giderseniz de klavye yine aynı sürede ekranda kalıyor.
    3) Galeri görüntü olarak harika olmasına rağmen, albümler sekmesinde fps çok düşük, sekmeler arası geçiş keza öyle. Ayrıca albümleri kaydırarak incelerken, topu topu 24 albümüm falan var yukarı aşağı yaptıkça ön izlemeyi her seferinde tekrar yüklüyor, sonra fps niye düşük...
    4) Yine galeri, bildirimler bölümü var sağ üstte "bu hafta sonu şuraya gittin albüm yapayım mı abime?" diye sorduğu, oraya girerseniz geri çıkmak için 5-6 saniye beklemeniz gerekebiliyor (bazen)
    5) Kamera bazen ilk açıldığında bi aküsü bitmiş marş basmayan arabalar gibi öhö öhö yaparak başlıyor. Video kaydı gecikebiliyor. Marshmallowda milyon kere açsanız bir şey demeyen uygulama malesef eskisi kadar güven vermiyor.
    6) Hava durumu widgeti saatin altında küçük tarih ve günü yazar ya, saatin altında yine saat yazıyor küçük. Tarih yazmayı unutmuşlar........
    7) VoWifi bazen çalışmıyor durum çubuğunda gösterge olmasına rağmen, VoLTEye geçişler de zaman zaman sıkıntılı wifi olmasına rağmen VoWifia geçmişyor vs ufak tefek sıkıntılar var. (Mashmallowda durumu bilmiyorum)
    8) Samsung passe 2 defa giriş yapmanız gerekiyor ilkinde kabul etmiyor(ilk defa hesabı eklerken)
    9) Bildirim paneli zaman zaman görsel hatalar yapıyor bildirimin yarısının hızlı ayarların arkasında kalması gibi
    10) Tarayıcı adres satırına yazarken ilk başta yazmayıp siz 6-7 harf girdikten sonra birden karekterler gözüküyor sık sık.
    11) Bu çok küçük ama komiğime gidiyor, ayarlar menüsünde seçeneklerin arasında belli belirsiz gri satır çizgileri var, hesap ayarlarına girdiğinizde o çizgiler bayağı koyulaşıyor.

    Tabi bütün bunlara rağmen, marshmallowa dönmeyi beta1den beri düşünmedim çünkü arayüz, animasyonlar gelen yenilikler vs hoşuma gidiyor. Bunların hiçbiri "kritik" hatalar da değil zannımca ama, betanın amacı da bu tip şeylerin giderilmesi zaten ama sorunlar giderilmedi malesef. Klavye, tarayıcı, galeri gibi temel uygulamaların bu derece sorunlu olması sıkıntılı. Umuyorum gelecek sürümde düzelir, ama böyle bir sürümün dağıtılması daha yanlış. Bu kadar zaman düzeltilmemesi daha da yanlış.

    Birkaç gün önce bu arkadaş bir takım güzel tespitler yapmıştı. yükleyen arkadaşlar bu belirtilen hususlar hakkında cihazlarını kontrol edebilirmi acaba?

    Detaylı şekilde anlatılan, ufakta olsa sorun olarak bilinen bu Bug'ların düzelip düzelmediği konusunda bilgi paylaşırmısınız..

    Teşekkürler..




  • 
Sayfa: önceki 27892790279127922793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.