Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
96.373
Cevap
399
Favori
3.429.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alttaki modem. Ortadaki giga 4.5g ile ve üsteki sadece 4.5g

    Giga 4.5g ozelligini kullanmak icin ozel TT modemine baglanmaya gerek yok ancak; GIGA hizlari almak icin tabi ki bu şart. Yoksa 12 megabitlik modem hizina baglanip da giga hizlara ulasmayi kimse beklemez zaten diye düşünüyorum.

    Ekrandaki sonuclardan da görüldüğü gibi bu teknoloji modem ağırlıkli bir bağlantı kullaniyor ki modem hizi o an 10 Mbps i ancak 17 Mbps a çıkarabilmiş. (Fiber netle farkli sonuclar cikabilir) Yine görüldüğü gibi sadece 4g bağlantısı bu yüzden daha hizli çıkmış .

    Giga 4.5g ile indirme guclendiricisi kismen benzer teknolojiler. Biri samsungun sunmusboldugu digeri operator teknolojisi, indirme guclendirme sadece 30 mb dan büyük boyutlarda devreye giriyor. 30 mb dan kucuk olanlarda da ben hizli olsun istiyorum diyen giga yi acabilir ki amac 'instagramdaki fotolar daha hizli yuklensin' ise zaten gozle gorulmeyecek bir fark olur arada diye düşünüyorum.
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nomenore kullanıcısına yanıt
    Model SM-G935F / FD
    Model name: Galaxy S7 EDGE
    Version: Android 7.0
    PDA: G935FXXU1ZPK4
    MODEM: G935FXXU1ZPK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan.erkan99

    arkadaşlar s7nin artı ve eksi yönleri nelerdir ? 3-4 sene sıkıntısız kullanılabilecek bir cihaz mı? uzun kullanı da eski touch wiz gibi takılma sorunu var mı?

    birde s7 mi? yoksa s6edge mi?



    Bir cihaz ne olursa olsun zaten 2 bucuk 3 yildan fazla kullanimlarda cidden sapıtıyor. Birincisi her yil %20 yipranan batarya teknolojisi bunun önündeki en basli sebep. S7 edge gercekten çağının ötesinde bir cihaz ve verilen parayi hakeden tek cihaz. Ben s6da gördüğüm hafizanin arttirilamiyor olmasi vede bataryasinin 1 günü zar zor idare ettigini bildiğim icin fazla yaklasamamistim. Onun disinda s7 elbette her turlu onde bi cihaz. Sana su kadarini soyleyebilirim dogru kullanimlarda kusursuz bir cihaz. Kusurlu olan kullanicinin eline ne verirsen ver. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohen

    Hangi yöntemle csc yi tur yaptınız. Ve nasıl?

    S7 edge icin diyorum csc tur oldu knox sayaci artmadihttp://yesilcin.com/sm-g935f-s7-edge-rootsuz-csc-kodu-tur-nasil-yapilir-anlatim-t35924.0.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge panel de kırılmış uygulamalar indirme yöntemini buldum paneldeki samsung music whatsapp daha birçok edge paneldeki ücretli uygulamaları bedava kullanım işine yarayan olursa 😉😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafamy


    quote:

    Orijinalden alıntı: frk61ylmz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafamy


    quote:

    Orijinalden alıntı: frk61ylmz

    Arkadaslar acil yardim bazi uygulamalari sd karta tasimistim sd karti cikardim filmler vardi onlari aldim ama geri telefona taktigimda uygulamalar calismiyor sd karti uygulamalar gormuyor sd kart 128 gb evo+ samsungun

    sd karti geri takip tel hafizasina geri tasiman gerekiyor eger kati cikaracaksan. eger karta geri ulasman mumkun degil yahut bicimlendirdiysen acilmayan uygulamalari silip geri yukle duzelecektir. :) reis

    Kart suan telde ama uygulamalara girince gorunmuyor uygulamalar yoo gormat atmadim

    tmm hocam ail geri yukle bitsin

    Geri yuklense halledecem 3 uygulama 30-40 mb di tekrardan play store dan indirdim ama kalanlar 3 gb toplam hafizasi var 3mbit le 10 gune iner bakalim apk sini bulabilecekmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar ben nisan ayından bu yana S7 Edge kullanmaktayım çok ama çok memnunum. oyun delisi biri olarak telefonda sürekli oyun oynuyorum. şarj süresinden çok memnunum. Yalniz bu zamana kadar ne kılıf nede ekran koruyu kullandim. Bana bu konuda öneriniz olursa sevinirim. Ayrica Gear Vr almak istiyorum. Ilk versiyonuyla sonradan çıkan versiyon arasinda bir fark var mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeCr3TiVe

    Merhaba arkadaşlar ben nisan ayından bu yana S7 Edge kullanmaktayım çok ama çok memnunum. oyun delisi biri olarak telefonda sürekli oyun oynuyorum. şarj süresinden çok memnunum. Yalniz bu zamana kadar ne kılıf nede ekran koruyu kullandim. Bana bu konuda öneriniz olursa sevinirim. Ayrica Gear Vr almak istiyorum. Ilk versiyonuyla sonradan çıkan versiyon arasinda bir fark var mi?

    Spiegen rugged armor kullaniyorum ben memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    elinizde kaba duruyor mu peki ? ve ekran koruyucu kullaniyor musunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silver0021 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende spigen rugged armor kullanıyorum. Telefonu etkileyen çok kaba bi yanı yok. Güzel koruma sağlıyor bence. İlk aldığım gün düşürdüm telefonu. Alt kısmı çarptı yere daha sonra ekran üzerine denk gelecek şekilde düştü. ilk darbeyi atlatıp ekran üzerine düştüğünde gitti demiştim içimden ama ekran yerle temas bile etmemiş :) Ekran koruyucu olarak da Spigen Curved Crystal HD kullanıyorum. Cam film dediklerinden takdırdığımda ekran resmen basmatik olmuştu 2 saat dayanamadan çıkarttım. Spigenden memnunum yapıştıran arkadaş sağolsun çok güzel yapıştırmıştı. Kılıfı çıkarıp takarken bi kaç kere kaldırdım filmi kenarlardan ancak elimle düzelttiğimde her seferinde sorunsuzca tekrardan yapışıyor. Kırılmaz cam değil sadece jelatin bu haberiniz olsun.
  • SonOsmanL1 kullanıcısına yanıt
    Yöntemi paylaşırsan sevinirim dostum
  • palaxdine P kullanıcısına yanıt
    Kirilmaz cam istemiyorum zaten onlar dokunmatikte sorun cikartiyor. Bu kilifi bende incleyeyim o zaman spigen dusunuyorum zaten bende ancak hangi model karar verememistim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeCr3TiVe

    elinizde kaba duruyor mu peki ? ve ekran koruyucu kullaniyor musunuz

    Ekran koruyucu kullanmiyorum. Hafif kaba ama alisiyorsun. Aslinda guvende durdugunu da hissediyorum. Cikarinca korkuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AİT DOWNLOADER uygulaması ile google play deki ücretli uygulamaları birçoğu kırılmış şekilde sorunsuz kullanılabiliyor ayrıca samsung edge deki panel uygulamaları içinde geçerli bu durum arama yerine edge panels yazdıktan sonra s6 /s7 edge icin bütün panel uygulamaları çıkıyor

    ●WhatsApp
    ●Samsung müzik
    ●Mesajlar
    ●Sese göre hareket eden animasyon olayı
    ●Not ekleme menüsü gibi mağazada olmayan daha birçok uygulama edge ekranında kullanarak yapılabiliyor.


    http://s2.dosya.tc/server3/2zxtgk/AOL_DOWLANDER.apk.html

    Bu market link indirebilirsiniz

    Market link güncelledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOsmanL1 -- 3 Aralık 2016; 18:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düz s7 kullanan dostlar bu telefonu tavsiye eder misiniz? Yoksa bunun yerine şu telefonu tavsiye ederim mi dersiniz? Daha elime hiç almadım çevremde kullanan birisi de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    1 haftadan beri kullanıyorum. G5 mate 8 mi5 ve mi mix arasında kalmıştım. Mate 8 çok büyük ve 4 çekirdekli mali gpu kullanıyordu yani oyun için ideal değildi, g5 çok iyiydi ancak sanal tuşları oldum olası hiç sevemedim , mi5 tam bir f/p ama Micro sd girişi yok, mi mix tam bir rüya telefon ancak 3000tl :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan.erkan99

    siz ne önerirsiniz?

    Arkadaşımız P9 önerdi ama ben hiç tavsiye etmem.
    Bataryası kamerası herşeyi iyi ama sar değeri çok yüksek ve devamlı baş ağrısı yapıyor,görme ve duyma bozukluğuna sebep olabiliyor.Bende çok beğenmeme rağmen kısa bir sürede sattım.
    İtiraz edenler olabilir ama eğer baz istasyonuna yakınsanız bütün antenler devreye girmiyor ve pek rahatsız etmiyor ama eğer istasyona uzaksanız ve sinyal zayıofsa bütün antenler devreye girince sar değeri 1.49 oluyor.Amerikada satılan p9 ların sar değeri daha düşük çünkü sattırmıyorlar ama türkiyede insan değeri sar değerinin aksine çok düşük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafamy


    quote:

    Orijinalden alıntı: BCANG

    Telefonun kendi 'özel mod'unu biliyor musunuz? Gayet kullanisli bence..

    ozel mod dediginz nedir hocam biraz açar mısın

    Ayarlar-gizlilik ve güvenlik kısmında özel mod var onu açmak istediğinizde parmak izi yada şifre isteyecek.isterseniz ekran kitlenince kendi kendine kapanacak şekilde ayarlıyorsunuz.Galeride istediğiniz resimleri oraya aktararak gizliyebilirsiniz ama o şekilde format atarsanız resimler uçar.Önce özel moddan çıkarmanız lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    Düz s7 kullanan dostlar bu telefonu tavsiye eder misiniz? Yoksa bunun yerine şu telefonu tavsiye ederim mi dersiniz? Daha elime hiç almadım çevremde kullanan birisi de yok.

    eğer bütçeniz el veriyorsa s7 iyidir yoksa mümkünse 64 gb'lik mi5 alın yoksa fiyatına göre tam bir f/p telefonu olan 32'lik mi5 de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.