Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 Edge kutu açılım videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3000 tl vermişim kutusu dikişli deri kaplama olsa ne yazar ? Bu boş kutu paketleme muhabbetleri çok boşş geliyor bana yaa.

  • inceleme erken gelir umarım
  • Erdi yapma Allah aşkına 9 aydır S6 kullanıyorum şu kulaklığın nesini sevdiğini sebebleriyle açıklarsan çok aydınlanacam inşallah şu kulaklık inceleme videosunda açıklarsın merakla bekliyorum...

  • Güzel telefon note serisinden sonra en güzel gözüken telefon. Ama 3300 lira değmez çok pahalı. şimdi bende m8 var iki yıl olucak nerdeyse alali 1200 e almıştım yurtdışı 0.şimdi bunun üzerine 2.5 daha vericem ki bunu alabileyim. Dolar 68kurusken (680bin lira eski parayla) 3210 aldığımda abi çok para diyordum ama yine de alim gücü vardı alıyorduk. Alim gücumuz düştü iyice ne dibe vuruyor artık. Ayrıca bana hala daha para vermeye degicek bişey olduğunu dusundurmuyor bu telefonlar. samsung conceptlerindeki kitap gibi katlanan açınca tablet olan vs gibi bişey bekliyor insan artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yorum yapalım merak ettiklerimizi soralım ama 3000+ fiyat olunca insanın sorası da gelmiyor...nereye varacak bu işin sonu...içimizdeki çinliler piyasaya çıksada xioami firması gibi telefonlar çıkarsalar...

  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    1 ay sürer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta oldu cihazı alalı,genel görünüm iyi fakat alışa geldiğimiz tek elle kullanımda zorluk yaşanmıyor değil.



    Çünki tek elde tutarken avcunuzun içi yan edge bölümüne dokunursa orta kısımda baş parmağınız ile seçim yapmakta zorlanıyorsunuz çift dokunuş olursa eğer.

    ------------

    Onun dışında walking war robots'da,terrain detayları çok iyi fakat telefon yanacak gibi oluyor ve kasma yapıyor oyunda takılma yaşanıyor işlemci kaynaklı.

    ------------

    Şarj ile ilgili olarak,ekran ışığı full batarya tam dolu iken yaklaşık 10 saat ortalama dayanıklılık gösteriyor.

    ------------

    Kullandıkça cihazı deneyimleri yazıyor olacağım sorusu olan var ise deneyip sonucu yazabilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraxus

    Erdi yapma Allah aşkına 9 aydır S6 kullanıyorum şu kulaklığın nesini sevdiğini sebebleriyle açıklarsan çok aydınlanacam inşallah şu kulaklık inceleme videosunda açıklarsın merakla bekliyorum...

    samsung kulaklık berrak aslında ama sesi çok az veriyor.sennheiser cx275s al rahat et hocam.3 telefondur kutulardan çıkan kulaklıkları kullanmaz oldum.sesi çok iyi olmaası bir yana mikrofonu apple,samsung,htc,sony her telefon ve tabletle çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.