Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S5 üretimini üçüncü çeyrekte yüzde 25 azaltıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung, Galaxy S5 üretimini üçüncü çeyrekte yüzde 25 azaltıyor

    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S5 ilk ayında 11 milyon adet satış yaptı ve Haziran ayı sonunda bu rakamın 30-35 milyon arasında değişmesi bekleniyor. Ancak sonraki dönemde Galaxy S5'in aynı başarıyı göstermesi beklenmiyor. 




    Sektörden gelen bilgilere göre Samsung, Nisan-Haziran arasındaki yılın ikinci çeyreği için 21 milyon adet Galaxy S5 siparişi vermişken, Temmuz-Eylül arasındaki yılın üçüncü çeyrek dilimi için sipariş rakamını 15 milyona düşürdü. Ayrıca Galaxy S4 siparişleri de yılın ikinci çeyreğinde 6 milyon, yılın üçüncü çeyreğinde 5 milyon adet üretilecek.  




    Samsung'un neden böyle bir karar aldığı tam olarak bilinemezken, Apple'ın Eylül ayında lase edeceği 4.7 inçlik iPhone 6 modelinin ilgi görmesi ihtimalinin ve 2K ekranlı Galaxy F modelinin satışları baltalayacağı düşüncesinin bunda etkili olduğu tahmin ediliyor. 




    Bununla birlikte Galaxy Note 4 modelinin başarılı satışlar yapacağı inancının olduğu da dile getiriliyor. Bu bakımdan Galaxy S5 modelinin aynı satış rakamı çizgisini izlemesi pek mümkün olmayacak ve Samsung da Galaxy S4'de olduğu gibi raflarda çok fazla ürün kalmasını istemiyor.  

     

     



    Kaynak:http://www.sammobile.com/2014/06/06/report-samsung-cutting-down-on-galaxy-s5-orders-in-response-to-iphone-6











  • s5 alanlara geçmiş olsun :D

  • Hacı bunlar neyin kafasında acaba ? :D

  • ilk çıktığında belki 11 milyon satmıştır.Ama şu anda lg g3 ve xperia z2de piyasada hatta lg daha çok satıyor.30-35 milyon satması tamamen hayal ürünü.Akıl var mantık var,hiç piyasadan anlamayanlar bile bunu bilir,Bir mal ilk piyasa çıktığında çok satar.Ufak atında civcivler yesin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz77 -- 8 Haziran 2014; 22:30:48 >
  • S5 alırken hissedilen -->

    Samsung'un bize yaptığı -->
  • Şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannetiginiz seylerle gercekler ortusmuyor malesef s5 hic sevmedim almayida dusunmuyorum ama yinede bu haliyle z3 ve g3 den en az 4-5 kat daha fazla satacagini biliyorum cunku alanlarin sadece yuzde 10 u teknoloji sitelerini takip edip telefon satin aliyor gerisinin dunyadan haberi yok onlar sadece iphone ve galaxy kelimesini biliyorlar

  • Z2 varken S5 nasıl satıyor aklım almıyor.
    Üstelik fiyatı S5'ten ucuz avrupada...

  • Yani haber yapılacak bir konu mu tartışılır? Aylar geçtikçe artıracak hali yok ya tedarik sayısını... Note 4 geliyor Eylül'de, S serisinin satış grafiği yıl sonuna doğru düşer zaten. Geçen sene de S4 hakkında böyle haberler yapılmıştı. Bazı anti Samsung fanları da üstteki yorumlar gibi sevinmişti ama 45 milyon sattı S4. Kısaca normal olan bir süreç haber yapılmış. İlginç.

  • Galaxy S5 alanlara hiç bişey olmadı bilinçli alan kişi o telefonu çok rahat 5 yıl kullanır amaç telefon almaksa tabi,amaç güncel kalmaksa trend olmaksa en yeni özelliklerin bende olması mevzusu ise öle bi dünya yok zaten ister 1 yıl sonra ister 1 ay sonra yeni telefon çıkartsın sen telefonu aldın mı senin işin biter aa yenisi çıkmış onu alıyım aa bu daha iyi daha ucuz onu alıyım yok öyle bişey arkadaşlar hiç kusura bakmayın bir arkadaşında yazdığı gibi s5 alanda benim gibi s2'si olanda aynı işi yapıyor 1-2 ay sonra o yüzden s5 alanlara bişey olduğu yok.

    Bu kafayla telefon alındığı için tüketici çılgını olduk zaten bırakın şu düşünce tarzını, senin istediğin herşeyi yapıyosa aldığın mal bitti gitti..
    Samsunglada boşuna dalga geçmeyin adam sizle dalga geçiyor sürekli çıkarıp sattığı için sürekli telefon değiştirceğini bildiği için insanların, adam yeni telefon çıkarıp duruyor ticarette gayet iyi bi iş çıkarıyor kullanıcıyı düşünen yok o ayrı dava




  • Tüketim çılgınlığı var ülkemizde çok pahalı olmasına rağmen alanlar var halbuki s4 kullanıpta s5 almanın hiç bir mantığı yok bence :D
  • S5 nasıl bu kadar satıyor anlamadım, kimsenin elinde de gözükmüyor.

  • yılın ıkıncı samsung amıral gemısı gelecegı ıcın ona yer acıyorlardır
  • mfurkan0 M kullanıcısına yanıt
    tüm telefonlar birbirinin aynısı olduğu için fark edilmiyordur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 8 Haziran 2014; 23:01:53 >
  • Kullanıcısına değer vermeyen önem vermeyen bi telefon markasının bu kadar satması enteresan. 60milyon satan s3 e güncelleme vermez .Daha doğrusu sadece ABD versiyonlarını günceller,ûç seridir aynı tasarımı kullandığı yetmezmiş gibi malzeme kalitesini de artırmaz .Dahası da var .Samsungun kendi telefonunu g3 ,z2,m8 gibi modellerle rakip görmesi yetmezmiş gibi bide o telefonların fiyat segmentinde satılır. Samsungdan nefret etmek veya sevmemek için başka sebep e gerek var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgr1907

    Galaxy S5 alanlara hiç bişey olmadı bilinçli alan kişi o telefonu çok rahat 5 yıl kullanır amaç telefon almaksa tabi,amaç güncel kalmaksa trend olmaksa en yeni özelliklerin bende olması mevzusu ise öle bi dünya yok zaten ister 1 yıl sonra ister 1 ay sonra yeni telefon çıkartsın sen telefonu aldın mı senin işin biter aa yenisi çıkmış onu alıyım aa bu daha iyi daha ucuz onu alıyım yok öyle bişey arkadaşlar hiç kusura bakmayın bir arkadaşında yazdığı gibi s5 alanda benim gibi s2'si olanda aynı işi yapıyor 1-2 ay sonra o yüzden s5 alanlara bişey olduğu yok.

    Bu kafayla telefon alındığı için tüketici çılgını olduk zaten bırakın şu düşünce tarzını, senin istediğin herşeyi yapıyosa aldığın mal bitti gitti..
    Samsunglada boşuna dalga geçmeyin adam sizle dalga geçiyor sürekli çıkarıp sattığı için sürekli telefon değiştirceğini bildiği için insanların, adam yeni telefon çıkarıp duruyor ticarette gayet iyi bi iş çıkarıyor kullanıcıyı düşünen yok o ayrı dava

    Samsung 18 ay ömür veriyor ekranlarına ondan sonra görüntü kalitesi giderek düşecek 5 yıl bir telefon kullanmak bozulmadan :) sanmıyorum. Ne kadar iyi kullanıcı olursanız olun samsungun telefonları bence en fazla 3 yıl ömrü var. Ben kullanıyorum 6 ay içinde arkadaki samsung yazısı oksitleniyor yeni kapak sonra 1 yıl sonunda yanlardan alüminyum görüntülü o plastikler boya atıyor sonra telefon kendi ara yüzünden sürekli birşeylerde saçmalıyor yeniden açık kapatmalar artıyor müşteri hizmetlerini arıyorsun direk düşünmeden servis diyor yada fabrika ayarlarına geridöndürün yeniden sistem yükleyin diyorlar. Çizikler tuşların oynaması cabası ki ben iyi bir kullanıcıyım arkadaşımla aynı zamanda aldık onun ki bildiğin hurdaya döndü :) yani işin kısası 5 yıl samsungun telefonu gitmez :)




  • Herşeye rağmen yinede iyi satıyorlar. Muska falanmı yapmış nedir anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 160-170 euro dustu simdiden 529 euro suanda hep ayni muhabbet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor günler bekliyor galiba samsungu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.