Şimdi Ara

samsung galaxy s5 ekran gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar herkese oncelikle iyi gunler, eylul ayinda aldigim 0 samsung s5 zamanla hata vermeye baslamisti ve bu kadar kisa sure icerisinde bu kadar problem ile karsilasacagimi dusunmemistim. Son zamanlarda ortaya cikan ve internette arastirmama ragmen bulamadigim bir sorunlar karsi karsiyayim, telefon tus kilidindeyken veya elimdeyken bi anda ekran gidiyor sipsiyah oluyor, tus kilidine basip acmaya calissamda goruntu gelmiyor ama dokunmatikler calisiyor ayni zamanda mesaj ya da arama sesleri de geliyor. ve bazen telefon ekrani karincalaniyor sanki aha elektrikler gidiyor der gibi bir durumlar karsi karsiya kaliyorum. Ve ekranin gelmesi de telefona bagli, ne zaman isterse o zaman geliyor belki 2 sn sonra belki 20 dk sonra. acaba sorun yazilimsal mi yoksa donanimsal mi bunu anlamak ve ne yapmam gerektigini ogrenmek istiyorum. telefonumun garantisi devam etmektedir ama goturunce sadece yazilim atip geri mi verecekler bana bunu da cok merak ediyorum. yardiminiz icin simdiden herkese cok tesekkur ederim.

    Ve ozellikle belirtmek istedigim bir nokta daha var: bazen telefon kendine res atiyor veya ben ekran siyahken el aliskanligi kapatip acabiliyorum, goruntu bazen geliyor veya bazen gelmiyor ama geldigi zamanda sarimsi olarak gelebiliyor. orjinal ekran parlakligi gidiyor sararmis bir ekran gibi geliyor o da zamanla kendi duzelmesine bagli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walker123 -- 29 Mart 2015; 13:48:27 >







  • bir yardimci olabilecek arkadas yok mu?
  • Arkadaşlar benim dün başımdan bir kaza geçti ve merak ettiğim konu kim haklı diye sizden bilgi almak istedim ben tali yolda bekliyordum kırmızıda bana yeşil yandı ben çıktım yolda da bayağı bir trafik vardı önümde bir otobüs durdu otobüs geçtikten sonra ben yola çıktım ama ana yola çıkarken sağa sola baktım ve tam geçerken sağ iki kapının ortasından araba çarptı çarpan araba bayagi hızlıydı burda kim suçlu sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.