Şimdi Ara

Samsung galaxy S4 ekran ömrü vs Htc One

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC One ya da Samsung Galaxy S4 alacağım. Ama feci halde kararsaız kaldım ikisi arasında. En çok düşündüğüm durum da ekranlarının ömürleri. Ben 5 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum çünkü telefonu. Yani zırt pırt telefon değiştiren biri değilim. Şimdi bildiğimiz gibi OLED ekranların ömürleri LCD'lerin çeyreği kadardı. Bu nedenle Samsung, Galaxy S3'ten itibaren Pentile teknolojisine geçmişti. Ekran ömrünü uzatabilmek için. Günümüzde Galaxy S4'te kullanılan Pentile Samoled ekranın ömrü kaç saattir bilginiz var mı arkadaşlar? Yani bundan 5 yıl sonra Galaxy S4'ün ekranı mı daha iyi görüntü verir LCD kullanan HTC One'ın ekranı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 27 Temmuz 2013; 19:34:50 >



  • Led ler her zaman için iyidir.
  • Bu konuyu ben de merak ediyorum bilen kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorunuzu görünce biraz araştırdım genel olarak xda forumda filan süperlcd nin daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor.yalnız şimdiki telefonlardan uzun süre gitme potansiyeli olan tek telefon iphonedur.3 yıllık iphone 4 halen stabil biçimde çalışıyor.galaxy s yada desire hd yi hiç söylemeye gerek yok.(one x kullanıcısıyım)
  • iphone düşünmüyorum. Yani o halde atıyorum bundan 3 yıl sonra S4'ün ekranı kötüleşecek ama HTC One'ın ekranı nerdeyse hatta yeni gibi olacak. O halde benim için HTC ONE daha mantıklı. Ama bu sefer de pil ölünce 3 yıl sonra ne yapıcaz hocam? ifixit sitesinde okuduğma göre HTC One'ı açmak ve piline ulaşmak nerdeyse imkansızmış usta bir tamirci için bile. Yani S4'te ekran uzun ömürlü değil HTc One'da pil ölecek ve değiştirilemeyecek.... karar vermek zor vallahi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 28 Temmuz 2013; 0:04:55 >
  • Yeni tür bataryalar ömrü hemen dolan cins değil bildiğim kadarıyla bi 3 sene rahat iş görür diye tahmin ediyorum.Htc one da alabilirsiniz s4 de bana kalırsa gayet uzun ömürlü cihazlar sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum hoşunuza gideni alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amoled ekranlarda ilk 6 ay içinde bile %50 ihtimal burn in olayı oluyormuş. Keşke Samsung Super Lcd kullansaydı. O zaman dört dörtlük bir cihaz olurdu. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.