Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mini Root Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben başlıkta da belirttiğim model için root yapma yöntemlerini arıyorum. İlk defa android kullandığım için pek bir bilgim yok. Şuan bir sitede bulabildim root ile ilgili bir şeyler. (Flash'ın Anlatıldığı Site)
    Arkadaşlar daha önce unlock root denedim, başarısız. Şuan için root aramaktayım. Aslında flashlamaktan korkuyorum sonra geri döndürememe korkusu var. Burada da sanırım orjinal türkiye rom'unu vermiş S3 Mini'nin (Orjinal Rom'un Bulunduğu Site).
    Root için anlatılan sitede flash dosyasının ana bant sürümü değişik. Türkiye için olandan değil sanırım. I8190XXALJL(benim sürüm) olması gerekirken flash dosyası bunu I8190XXALK6 olarak gösteriyor. Daha önce android kullanmadığım için kafam iyicene karışık. Ne yapsam diye düşünüyorum. En iyisi bir başlık açıp, gerekli bilgileri ve soruları bir başlık altında toplamak istedim. Şuan bu anabant sürümleri filan çok karışık geliyor.
    Şimdi bu root için verilen I8190XXALK6 sürümlü flash dosyasını flashlarsam ne olur hiç bir bilgim yok? Acaba bunlar ülkelere göre mi değişiklik gösteriyor? Acaba bu rootlu olanı flashlarsam Türkçe dil sıkıntısı veya türkiye desteği veya şebeke gibi sorunlar çıkar mı diye düşünüyorum. Ve geri dönmek için recovery gibi bir şeyler var mı? Çok saçma olan şeyler varsa da affola, mağlum daha yeni android kullanıcısıyım ve acemiyim. Umarım bilgisi olan arkadaşlar yardım edeceklerdir. Bu konuda ayrıntılı destek şart. [ROOT BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR ARANIYOR...]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresteely -- 11 Aralık 2012; 7:49:20 >







  • ben gecen samsung turkiyeyi arayip bazi arkaadaslar root atip sonra geri duseltiyo dedim onlarda jelly beanda yeni bisey olmus hersey gozukuyomus loglarda veve silinemiyomus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinip silinememesi benim için önemli değil. Benim için önemli olan sorumun cevabı...
  • ama suan durum tehlikeli belki kroniik bi sorun cikacak ne yapacaksibn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert_19_19

    ama suan durum tehlikeli belki kroniik bi sorun cikacak ne yapacaksibn

    İşte onun için destek alıyorum ya. Biraz daha yaygınlaşsın telefon. Elbet çıkacaktır root yöntemleri. Biraz beklemek gerek diye düşünüyorum.
  • Up.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.