Şimdi Ara

Samsung galaxy s3 ile ilgili sorularıma yanıt verecek işin erbapları aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok dramatik bir başlık oldu ama başka başlık altında sorduğum sorular apple samsung ttartışmalarının arasında kaynıyor. Fazla uzatmadan sorularıma geçeyim.

    1) haber sitelerinde iphone kullanırken haber numaralarının üzerine gelince haberin ön izlemesi geliyordu, eğer haberiokumak istemiyorsam bir sonraki numaranın üzerine tıklıyordum. Galaxy s3 için bunu yapamıyorum. Dokunduğum numara direk haberi açıyor. Bunun için bir çözüm var mı? Mesela telefon ekranında fare imleci gözükmesini sağlayan bir application gibi
    2) mxplayer video için kullanıyorum. Codec paketlerinide yükledim. Ancak videolarda aynı dosya içine attığım aynı ada sahip srt altyazıları yüklü göstermesine rağmen ekranda göstermiyor. Bunu için bir çözüm önerisi var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknklc77 -- 25 Eylül 2012; 22:52:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • o haberin uzerine gelip basili tut. kopyala yapistir menusu cikinca geri tusuna bas. tek cozumu budur.dedigim isleme elin alisinca 1 sn ni almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümün için çok sağol kısmen sorunu çözdü ama şimdilik biraz aksıyor. Mxplayer ile ilgili çözümü olan birilerinden de cevap alsam sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.