Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (481. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
11.245
Cevap
326
Favori
566.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Satarken "Cihaz kusursuzdur" yazmış
    Sattıktan sonra kusurlu çıkmış demekki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt
    Anca kafasına dank etti belki 🤣🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gercekten ilginc bu forum yok su sorun yok bu sorun benim gorusum android dunyasinda yazilim olarak samsungun one ui uzerine bi yazzilim yok dort dortluk olmasada kaldiki apple in yazilimi bile dort dortluk degilken.One ui da dex modu bile benim kullanimimda vazgecilmezim mesela duzenli olarak verilen aylik guvenlik guncellemeleri 7 yillik yazilim guncelleme.destegi bile bu telefonlari rakiplerinden öne çıkartıyor.Tabiki burada sorun yaşayanlar cevap bjlmak icin paylasimlar yapicaktir forumun amaci bu zaten.Ama yok kronik sorunlu vs bu tarz ithamlar biraz fazla gibi degilmi arkadaslar.Bana Sorunsuz bir cihaz soyleyin gercekten gecip denerim bugun apple da sorunsuz bir cihaz degil.Telefon alirken onceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor.pil onceliginiz ise zaten samsung cihaz almamalisiniz.Kaldiki s24 pili ortalama bir pil ömru vadediyor.yillardir bu bole.diger android telefon firmalarini saymiyorum bile benim gorusume gore xiaomisi realmisi opposu vs yazilim anlaminda daha cok yol katetmeleri gerekiyor.Keşke pixel cihazlar ulkemize gelsede bi rekabet ortami olussa.kaldiki Samsung turkiyenin turkiyeye ozel fiyatlandirma yapmasida cabasi.Kusura bakmayin biraz uzun oldu hakkinizi helal edin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Burada ki şakşakçılara yazıyorum samsung düşmanıymışım ya ben kullanırkende şebekenin zayıf olduğunu zaten belirtiyordum ilk sayfalarda da yorumum var kendileri gibi manipülasyoncu sandılar.0-6 yaş grubu mesajları burada görüyorum he aynen diğer markalardan maaş alıyorum Allah akıl fikir versin güncelleme ile sorun düzeldi diyor biriside onun için insanlar hala gelip sorun yaşadıklarını belirtiyor boş muhabbette üstünüze yok.



    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Mayıs 2024; 10:15:21 >




  • Ben s23 serisinden s24 serisine 2.500 civari bi fark odeyerek.gectim bana herhangi bir marka solyleyin eski telefonunuzun uzerine 2.500 tl alip size en son cikan cihazini versin.Bu ulekede xiaomi 75 tl ye telefon satiyor honor 65.000 tl ye telefon tanitiyor.Ben her elestirinin bi olcusu olmasi gerektigine inaniyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Bütün bu konular 3 4 ay öncesinde açılmış aynı şekilde pixel 8 telefonlarda da bu modem var ve aynı konular 3 ay önce açılmış demek ki çözülmüş öncede varsa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bitmedi gitti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bu foruma gelişmeleri takip etmek için hergün bakıyorum. Bu sorun var yok muhabbeti çok sıkıyor ama. Sıkıntı yaşayanlar gercekten çözüm için sıkıntılarını dile getiriyor. Benim anladığım o sorunu yaşamayanlar ben yaşamadım diyor. Demeside lazım ki sıkıntı genel mi özel mi ortaya çıksın. Sorun yaşamayana nasıl yaşamazsın demek biraz saçma bence. Anket açılabiliyorsa anket açılsın burda sıkıntıları görelim kaç kişinin cihazında problem, hangi konuda var.
    Birisi sıkıntısını yazınca hemen kronik,genel demeye gerek yok. 1 kisi problemi yazıyor, 3-4 kişi genel diye bastırıyor. Bende cihazı kullanıyorum bendede sorun var diye belirtir zaten başkalarıda. Kusura bakmayın bende şiştim açıkçası forumu kullanılmaz hale getiren sohbetlerden.
    Son olarak birbirinize kinlenip durmayın lütfen. Olgun insanlarız çoğumuz. Herkese iyi günler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bgrbr kullanıcısına yanıt
    Hayır satmış gitmiş cihazı. Sabah akşam burada muhabbete ne gerek var. Ben her sattığım cihazın formuna bir helalleşme mesajı yazar yeni aldığım cihazın forumuna geçerim. Gidip sattığım cihazın forumunda milletin midesini bulandırmam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bgrbr kullanıcısına yanıt

    Hocam dünyada herkes sorun yaşarken bizde kimsenin sorun yaşamaması güzel tabi ama ne yazık ki sorun yaşadığı halde kendisi beğenip aldığı için toz kondurmayan kesim var, sandığımızdan çok daha yaygın bir davranış biçimi üstelik bu durum Türkiye'de. Bu durumu en iyi açıklayan cümle 'Kimse yoğurdum ekşi demez' atasözü. Çok anlamsız bulduğunuza eminim ama böyle kişiler gerçekten çok fazla bu psikolojik durumun nedeni; sahip olma psikolojisi, bilişsel uyumsuzluk, benlik saygısı, zaman ve para yatırımı veya algılama önyargılarından kaynaklanıyor olabilir. Günlük hayatımızda çeşitli şekillerde kendini gösteriyor zaten bu durum yeni bir araba aldığımızda, küçük çizikleri veya kusurları görmezden gelebiliriz. Bir restoranda yemek yerken, az pişmiş veya fazla pişmiş bir yemeği kabul edebiliriz. Bir politikacının hatalarını veya skandallarını görmezden gelebiliyoruz





  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ilginç yorumlarınız var gerçekten. "Kimse yoğurdum ekşi demez" diyorsunuz halbuki 14 gün içinde iade hakkımız mevcut. Sorunlu olduğunu gördüğümüzde iade edip s23'ü veya farklı telefonu geri alma hakkına sahibiz yani. Sanki samsung zorla kafamıza silah dayayarak aldı s23'leri de biz s24 övmek zorundayız.

    Cihazın kullanıcısı değilsiniz, 2.5k fark verip s24'e geçmediniz diye ısrarlı bir şekilde cihazın kusurlu olduğunu iddia ediyorsunuz. Cihazın kullanıcıları bahsedilen sorunlarla karşılaşmadıklarını söyleyince de resmen yalancılıkla suçluyorsunuz ki cihazı tecrübe dahi etmediniz.

    Zorla sorunlu, kusurlu cihaz mı diyelim sizin içinizi rahatlatmak için? Bu kadar insan bir araya gelip aslında sorunlu cihaz kullanıyoruz da biz sorun yaşamıyoruz diyelim diye mi anlaşıyoruz yani?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Herkes kelimesi biraz fazla iddialı olmadı mı sizce. Ne kadar satıldı bu seri bilmiyorum ama milyon adet olabilir. Bu forum platformlarında milyon tane şikayet mesajı var mı peki? Demek ki size göre azınlık kullanıcı objektif ve duyarlı davranıp bu platformlarda şikayet dile getiriyor. Bir kısım da bizim gibi yoğurt aldık ama çok tatlı diyor. Kalan yüzbinlerce kişi de aslında sorunu var ama çaresiz alık alık tepkisiz kullanıyor.

    Ama siz buna rağmen herkesin sorun yaşadığına kesin emin olup bunu yazabiliyorsunuz. Sizinki de ilginç bir psikoloji.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Mayıs 2024; 11:30:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi ayın 6 sında degişim kampanyası icin gönderdiğim telefon salı ellerine ulaştı arayan soran yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaz teslim edeli 3. Gün halen arayan soran yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    foto çekiminde sorunum var. ve resimlerle videolarla belirttim. mobil veride de sorunum olsa yazarım. ısınma dada hiç bir sorun yok.

  • Youtube revanced sorunsuz kullanıyor dum şimdi hep hatalı hep bekletiyor düzgün camışmıyor alternatif i varmı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omerbaba06 O kullanıcısına yanıt
    Bu konuda şanslı kesimdeyim sanırım, cihazı teslim aldıkları gün sms ile değişim fiyatını onaylanmışlardı.

    Arkadaşımın cihazı da Salı günü teslim alınmış hala dönüş yapılmamış. Yoğunluk var sanırım hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    reddit bir kanıt mercisi değil. s24 kullanıp satmışsınız. sonuçta aktif kullanıcısı değilsiniz. güncelleme ile bir çok şey düzeltilebiliyor. ayrıca özelden exynos lu a serisi aldım şuan sorun yaşamadım deniyorum demiştiniz.

    nasıl oluyor da tüm cihazlarda bu sorun yaşanıyor diyebiliyorsunuz?

    snapdragonun da eski versiyonlarında ne sorunlar yaşandı sıfır hata diye bir şey yok.

    sürekli hattın gidip geldiği yolculuklar yapıyorum. s23 de nasılsa s24 dede aynı 1 haftadır bir sorun olması. olursa zaten burdayız.

  • serkanky kullanıcısına yanıt

    sorun yok diyenler samsungdan teşvik alıyor. var diyenler apple dan alıyor. herkez yalancı demekki :)

  • omerbaba06 O kullanıcısına yanıt

    Revanced dene ama google fişini çekecek bunların


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.