Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
36.351
Cevap
722
Favori
2.127.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C. S C kullanıcısına yanıt

    Samsung Türkiye bu fiyata satış yapamayacağını az çok biliyordur. Sanmıyorum bu fiyata satışa çıkacağını. S23 Ultra 256 GB 45 bin den yukarı olursa (bu fiyat bile yüksek bence) Samsung Türkiye için büyük kayıp olur. O fiyata çıkan çoğu kişi Apple’a yönelir.



  • Renk çok güzelmiş bence. Botanik yeşil diye geçiyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 26 Ocak 2023; 19:57:44 >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Şahsen 45 bin bile fazla, aynı fiyata 14 pro 256gb var, bu fiyat aralığında kafam cidden karışır. Bir de alıyoruz iphone hep değerini koruyor biz aynı değerde koruyamıyoruz. Hala karar veremedim.
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

    Aslında 45 bin seviyesinde iPhone almak fiyat düşüşü endişesine göre çok daha mantıklı. Ancak işte benim gibi iPhone kullanıpta iOS’a alışamayan ve üst düzey bir Android cihaz isteyenler için belki alınabilir bir seviye. Tabi 45 bin tl yine de Android bir cihaz için çok pahalı çünkü Android cihazlarda seçenekler çok. Misal Xiaomi 13 serisi gibi. O yüzden Samsung’un fiyat konusunda akıllı oynaması gerekiyor.

  • S22 ultra ile s23 ultra arasında kalmıştım ama fiyat farkı çok yüksek olucak gibi görünüyor şuan teknosada s22 ultra 256gb olan modeli yanında samsung galaxy watch clasic 46mm ile birlikte 35498 tl alsammı s23 fiyatının netleşmesinimi beklesem bilemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDLoCK -- 26 Ocak 2023; 22:35:56 >
  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

    Evet S22 Ultra ve S23 Ultra arasında fiyat farkı epey olacak gibi. Önemli olan konu S22 Ultra size göre ne kadar iyi? Sizi senelerce idare edebilecek düzeydeyse zaten beklemenizin anlamı yok. Ama aklınızda soru işaretleri varsa 1 Şubata kadar bekleyin derim. Tabi beklerkende nolur nolmaz sonrası için pişman olmamak adına S22 Ultra + Saat kampanyasının ne zamana kadar devam edeceğini de öğrenin derim.

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    27 ocak yani yarın son gün. Bunun haricinde yıllarca idare edecekmi diyorsunuz samsungun en tepe modeli şuan s22 ultra s23 ultra daha çıkmadı ve çıktığı zamanda çok uçuk bir fiyat farkı olacak gibi görünüyor ama belki samsug bir ihtimal Türkiye için fiyatı diğer ülkelere oranla uygun tutar diye beklesemmi diye düşünüyorum şuan samsung galaxy note 8 kullanıyorum 5 sene oldu nerdeyse artık yenilemenin zamanı geldi.

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Ya hocam aslında ben Samsung'a iphone'dan geçtim ve İOS'u hiç özlemedim. Eksiklerine, saçma buglara rağmen Samsung'la devam etmek istiyorum ama Samsung fiyat politikasıyla kendini tercih edenleri sürekli enayi yerşne koyuyor. Ben aynı dönemde s20 plus aldım anneme de iphone 11 aldık. Aralarındaki fiyat farkı 1000tl idi. Şimdi değişim kampanyasıyla ben yeni model Samsung almak istediğimde neredeyse ikinci elde satsam iki katı fiyat farkı oluşuyor.

    Ben şimdi 45 verip s23 ultra alsam, iki sene sonra yeni güncel modele geçmek istediğimde eminim Samsung kendi bile iphone 14 pro'ya S23 Ultradan daha fazla para verecek. Canımı sıkıyor bu durum. Bari fiyatı cazip kıl ilk alırken de yine de alayım.
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

    Değişim kampanyalarında fiyatı samsung belirlemiyor ayrı bir firma alıyor burda samsung ve diğer teknoloji mağazaları aracı oluyor

  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

    Tabi ki sonuç itibariyle S22 Ultra yıllarca idare eder bir model. Ben sizin düşüncelerinize göre, beklentinize göre olarak yıllarca idare eder mi, sizi mutlu eder mi diye yorum yaptım, sormak istedim kendimce :)


    S22 Ultra sizi mutlu edecekse hiç beklemeyin derim kampanya gayet güzel olmuş.


    S23 Ultra için bence bir nebze de olsa Türkiye’ye uygun fiyatlandırma gelecektir. Hatırladığım kadarıyla S22 Ultra içinde böyle olmuştu. Ayrıca bir de yanında saat kampanyası bekliyorum. Kulaklıkta olabilir ama yanında birşeyler verme ihtimali bence çok yüksek.

  • Prfssr kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız. Zaten Samsung için en kötü durum bu maalesef.


    Geçenlerde bir yazı okudum. Yazıya göre iPhone modellerinin tamamı tüm dünyaya bakılarak sadece yüzde 69 değer kaybediyormuş. Ülkemize bakacak olursak hiç bir değer kaybı yok yüzde yüzün üzerinde değer kazancı var :) çok komik bir durum. Değer kaybı oranı Samsung’ta ise yüzde 90 mış.


    Emin olun hemen hemen herkes sizin gibi düşünüyor. Sırf değer kaybı endişesi yüzünden kullanıcılar sevmesede iPhone alıyor ve eğer ki Samsung Türkiye iyi bir fiyatla satışa başlamazsa emin olun çoğunluk yine iPhone alacaktır. Bence Samsung Türkiye kendi ayağına sıkmaz gibi. Bekleyip görelim bakalım neler olacak :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 26 Ocak 2023; 23:25:11 >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

    Biliyorum ben firmanın ismini belirtmeye gerek duymadım ve gerçekten değişim kampanyalarında eski cihazları ölü fiyata alıyorlar ikinci el kendimiz satsak daha yüksek fiyata satabiliriz ama kimine bu kampanyalar cazip geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDLoCK -- 27 Ocak 2023; 8:30:38 >
  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

    Evet öyle. İşte satmakla uğraşmak istemeyen ya da başka bir telefoncudan almak yerine Samsung marka algısı olduğu için Samsung’un yaptığı bu tarz kampanyalar cazip geliyor olabilir tabi bazı kişilere.


    Bir de zamanında bizzat şahit olmuştum. Misal çok ucuza mal edilebilecek 2. el bir telefonu alıp değişim kampanyasında kullanıp, Samsung’un ek destek ücretinide 2 . el telefona yansıtarak iyi bir fiyata verip, yerine gerçekten uygun fiyata güzel bir telefon alanlar olmuştu. Şimdi de bu tarz bir durum var mıdır bilmiyorum ancak değişim listesinde olan telefonları görmek lazım bunun için. Bence Samsung’tan yeni bir telefon almak için yapılması gereken en iyi yöntemlerden biri olabilir

  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

    bence kampanya varken netten alın. Açmayın bekleyin duruma gore 14 gun iade hakkınız var zaten. s23 ultranın fiyatına gore iade eder yada kullanırsınız

  • cagataybas kullanıcısına yanıt

    Bu konuda geçen sene yeni bir yasa çıktı artık iade hakkı tanınmıyor ancak üründe bir kusur varsa iade edebiliyorsunuz.

  • 65k diyorlarmış ultraya. inanılır gibi değil.

  • samsungta coşmuş ozaman bu fiyatlarla

  • 65 te verilmez ki
  • Iphone cihazlardan nefret ederim ama bu seviyelerde olacaksa s23 serisi, ben bile iphone dusunebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.