Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1833. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü4 Mobil
5 sn
37.416
Cevap
734
Favori
2.199.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu S23 konusunda beyni olmayıp fikri olan ne kadar çok embesil var ya.. Engelle engelle bitmediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 256 GB A101'den sipariş verdim ve şu an sipariş hazırlanıyor aşamasında. Ancak, garanti durumu hakkında bazı endişelerim var. Acaba bu telefon Samsung Türkiye garantili mi, yoksa ithalatçı garantili mi? Daha önceki konuları incelediğimde bazıları ithalatçı garantili olduğunu belirtmişlerdi acaba bilgisi olan var mıdır? 


    Daha önce sipariş vermiş olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı acaba? Siparişi iptal etmeyi düşündüm fakat iptal ve iade konusunda da yavaş ve uğraştırıcı olduklarını okudum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sppacr -- 15 Mayıs 2024; 2:57:6 >
  • cemark C kullanıcısına yanıt
    Ustam s23 serisinden s24 e gecen biri olarak içtenlikle söyleyebilirim cihaz gram ısınmıyor ara sıra ağır oyunlarda oynarim ama cihazda gram ısınma şikayeti yok s23 tede yoktu.He benim gecis sebebim ufak bi mebla odeyerek 24 e gectim yoksa s23 ten cok memnundum daha buyuk bi mebla olsaydı gecmezdim asla.ben samsungun one ui arayuzunden vazgecemedigim icin samsung ile devam ediyorum dex modu bile benim vazgecilmezim kaldiki android tarafinda kimse kusura bakmasin daha stabil bir arayuz yok.keske goggle cihazlar resmi olarak ulkemize gelsede bi rekabet ortami olussa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sppacr S kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok ucuzsa ithalatçı garantisi olma ihtimali var. Telefon gelince kutu üzerindeki imei numarasını alıp samsung garanti sorgulama sitesinden sorgulayın mutlaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan edition F kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığı telefona yaptığı yorum şekli zaten hatalı. Üç ay önceki reddit yorumların da ısınıyor demişler. demesi lazımki. Kaynak anlaşılsın... ısınıyor diye pilinin az gitmesi de tam bir espiri olsa gerek😁
    Exynos 2400 8gen3 gibi Fan-out Wafer Level Packaging (FOWLP) paketleme teknolojisiyle üretiliyor. FOWLP sayesinde ısı direnci artıp yonga setinin paket boyutu küçülerek, işlemcinin daha uzun süreler boyunca maksimum kapasitede çalışabilmesi mümkün hale geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 15 Mayıs 2024; 9:37:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Mobil veride ilk defa bu kadar az ısınan telefon kullanıyorum. Sabahtandır mobil veride kullanıyorum telefon ılık bile değil. Şebekenin az çektiği yerde mobil veride hafif bir ısınma hissediliyor sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Aynen bende aynı düşüncedeyim. Yıllardır Samsung kullanan biri olarak şimdiye kadar kullandığım en iyi modeli. Birazda kamera yazılımını değiştirseler çok iyi olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ayarları stabil değil. 1 dk arayla çekilmiş fotolarda ciddi renk farklılığı olabiliyor. Bi fotoda renkler daha soluk diğer fotoda daha abartılı veya hdr olayı bazı fotolarda çok güzel ayarlanıyorken bazılarında aşırı abartılı. Tamamen yazılımsal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi bazı arkadaşlar pro modda veya raw olarak çok güzel fotoğraflar çekiyor hayran kalırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Pro modu da herkes beceremiyor DSLR tecrübesi olanlar anca güzel fotolar çıkarabiliyor. Veya ayarları yapacak yeterli zaman olmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sppacr S kullanıcısına yanıt

    a101 samsung turkiye garantili urun satar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

    Mediamarkt, Vatan, Teknosa, Samsung Mağazaları, Samsung internet mağazası veya Amazon veya Hepsiburada satıcılı araştırın derim ben. En uygun hangisindeyse oradan alın. İnternetten rastgele bir satıcıdan almayın. Fiziksel Samsung mağazalarında da mağazadan mağazaya fiyat değişiyor bu arada. Ben 33'e almıştım, başka Samsung mağazalarında 36-37 arasında değişiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün s23 256gb 26800 tl ye indi.

    27300 fiyat ve 500 tl indirim kuponu ile.

    Dolar artmazsa 25e kadar düşer umarım.

    https://m.n11.com/urun/samsung-galaxy-s23-8-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-32076565

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar buds fe alınır mı ? Şu anda opponun bi kulaklığını kullanıyorum. Biraz eskidi değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung alarak en uygun buds fe var. Ekosistem açısından iyi olur diye düşündüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sms otomatik doldurması için Ayarlar->Google-Google servisleri->Tüm Hizmetler->Otomatik Doldurma->Sms doğrulama kodları kısmından açabilirsiniz.


    Otomatik doldurma servisi olarak microsoft authenticator kullanmaya çalışıyorum ama verimli kullanılmıyor. Önceki cihazım İphone 7'ydi ve bu konuda daha iyiydi. Samsung pass windows tarafını desteklese onuda kullanabilirim fakat desteklemiyor. Açtığım uygulamaların bir kısmında microsoft authenticator veya google şifre önermiyor. Güçlü şifre öneriyor fakat olan şifreyi önermiyor. İlginç olan bankacılık uygulamasında eft'de para yazdığım kısma googlenin doldurmak için öneride bulunması ve kaydetmek istemesi.) Windows tarafında da microsoft authenticator kullanmak isterdim. Mesela steami açtığımda kullanıcı adı şifre önerse iyi olurdu ama yok. Sanırım samsung pass ile ara sıra şifreleri eşitlicem.


    Eskiden A50 cihazım vardı ve pano erişimi konusunda daha rahattı. Yapıştır seçeneğinin yanındaki 3 noktadan panoya erişilebiliyordu. Samsung klavyesini boyutunu küçültebildiğim için beğeniyordum ama küçültüğüm kısma bir araç çubuğu yerleşti.


    Navigasyon kontrolü good lock uygulaması sağolsun memnunum. Samsungda en sevdiğim olay.


    Samsung bixby, çeviri, sesli yazma vb. uygulamalarda Türkçe dil desteği yok. Telefonla birlikte Galaxy Watch 6 almıştım. Bu durumun eksisi saatide düşünce daha çok anlaşılıyor.


    Kamera ayarlarını kurcalamadım. Kamera ayarlarında akıllı optimizasyonun içinde görsel zekayı kapatınca sanırım canlı renkler yerine daha doğal renkler vericek. Deneyince yazarım.


    Dex'i çok beğendim ama ihtiyacım olan birşey değil.


    Otomatik engelliyiciyi kesinlikle açın.


    Fotoğraf ve albüm paylaşımı konusunda apple cihazlarıyla daha uyumlu olabilseydi keşke. İcloud hesabımda benimle paylaşılan albümlere galerimden erişebilmek büyük rahatlık olurdu. Benzer bir deneyim iphone tarafınada sağlanmalı. Samsung cihazımdan paylaştığım albüme iphoneden rahat erişilebilmeli. Apple bunu istemiycek olsada android tarafının kendi esnekliğiyle birşeyler sunması gerekli. Yazdıktan sonra baktım icloud fotoğraflara webden girince benimle paylaşılanlara erişemiyorum. Windows uygulaması ile erişiliyor fakat yeni albüm paylaşılamıyor.


    Bence samsung güzel bir oyuncak. Cihazı kurcalayamayı seven biriyseniz beğeniceksinizdir. Ben firmanın kullanıcıya hazırladığı deneyimi kullanmayı tercih eden birisiyim ve samsung bu konuda bence yeterli değil. Mesela bloatware olayı, saçma sapan uygulamlar cihaza yüklü gelirken goodlock gibi bir uygulamayı ben donanımhaberden öğreniyorum. Bunu bana samsungun kullanıcıya tanıtması gerekir. Samsung klavye varken bana önerisini bile yapmadığı Microsoft SwiftKey Klavye neden cihaza yüklü geliyor? Windows bağlantısı var. Samsungun bunun için bir uygulaması mevcuttu zaten samsung flow. Samsung mesajlar?? google mesajlar?? Bu durumlar bana garip geliyor. Biz sadece donanıma para vermiyoruz. Öyle olsaydı ucuz olan çinli markaları alırdık. A50 kullandığım zamanda sadece samsung telefon uygulamasında arayan ve spam koruması vardı. Herhangi bir android cihaz değil samsung farkıydı bu. Bunun gibi uygulamları yapmaları ve yaptıklarını tanıtabilmeleri bizim deneyimimizi iyileştiriyor. Bluetooh ile telefona bağladığımız cihazlarımızı tek tıkla windows bilgisayarımıza geçirebilmek mütiş olurdu fakat bunu sunan herhangi bir uygulama yok sanırım. Bu tarz kolaylıklar samsung ve apple arasındaki farkı azaltır. Buds'um yok. Saate bağladığım kulaklığı bile telefona geçiremiyorum. Buds almış olsam bu özelliğe sahip olurmuydum bilmiyorum.

    Pixel cihazları merak ediyorum. Google insanlara ne sunuyor deneyimlemek isterdim. Alabiliyor olsaydım ilk tercihim olurdu.


    2-3 haftadır s23 kullanıyorum. Sağlam bir telefon bakıyodum. S21fe gen2 iyi göründü. Fiyatlara bakınca +3lira verip s22 almayım dedim. Telefon Karşılaştırma - Epey Şu listede s22 almak baya mantıklı gelmişti. Yorumlara bakınca s23e çıktım diyebilirim. Daha öncesinde iphone 7 kullanıyordum ve iki eksiğim vardı. İos sürümünden ötürü ihtiyaç duyduğum uygulamaları desteklemiyordu ve hafızası yetersizdi. Daha öncesinde A50 kullanmıştım. A50'de sevmediğim şey bloatware ve kullanmadığım veya aynı işi yapan uygulamaları temizleyememekti. Samsung bu iki şeyin üstüne eksi olarak panoya erişimi ve otomatik doldurmadaki sıkıntıları eklemiş. İphone7 den geçmiş biri olarak s22, s21fe, s23fe beni üzmezmiş. Muhtemelen Uzun vadede verdiğim fiyat farkına değicektir umarım. Device Compatibility Knox Solutions | Samsung Knox bu siteden bir çok samsung cihazın alıcağı son android sürümü ve son alıcağı güncelleme tarihine bakabilirsiniz. Fiyat farkını daha iyi performans ve +1 yıl güncellemeye verdiğimi düşünüyorum. Oyuncağımla kısmen mutluyum. Kendi açımdan durum bu.


    Otomatik doldurma ve pano olayını çözersem cihazdan daha memnun kalıcam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecvt -- 15 Mayıs 2024; 21:14:35 >




  • Arkadaşlar şu uygulama menüsünü illa yatay mı kullanmak zorundayız. Bir türlü dikey yapmadım, nova launcher indirmek istemiyorum yıllar sonra 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Buds fe için 700 tl kupon gelmiş bana. Sizedemi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    Evet hocam öğrenci indirimi ile 1100 küsür tlye geliyor

  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    bize gelmedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar s23 kullanıyorum, google Chrome daki kayıtlı şifreleri uygulamanın kendisinde görmüyor mesela e devlet olsun amazon hepsiburada ne kadar site varsa Chrome da girince bilgileri otomatik dolduruyor ama örneğin hepsiburada uygulamasında giriş yapınca bilgiler gelmiyor.

    Önceki bütün telefonlarımda bu sorunu yaşamıyordum.
    Chrome daki şifreleri samsung Pass a aktarayım ondan girsin diyorum onu yapma şansım var mı..

    Samsung Pass da kullanmak istiyorsan pin istiyor parmak izi istiyor bilmem ne istiyor. Ben hiçbir güvenlik önlemi kullanmam telefonumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.