Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SoldaTr , devsirme , enis1012 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
36.816
Cevap
724
Favori
2.169.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 18241825182618271828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tolsthor kullanıcısına yanıt

    Eğer garanti önemliyse s23 kesinlikle ama pro telefon karşısında sadece garanti avantajı var. Garantiden daha çok kayıt önemli bence. Sorunsuz kullanmak için s23 tabiki ama kayıt önemsizse xiaomi ve xiaomieu rom kullanınca gayet iyi oluyor.

  • alitoprax A kullanıcısına yanıt
    Home up kullanıyorsanız arayuz takilmalarinin yüzde sekseni ondan kaynaklı homeup kapatın daha rahat edeceksiniz

    Birde bu şekilde telefonu zorlarken ekran kaydı alıyorsunuz ki bu başlı başına telefonu yoran bir işlem

    Geri kalan ise optimizasyon kaynaklı yoksa samsugun kendi uygulamalarında donma kasma nadir olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 9 Mayıs 2024; 9:49:22 >
  • alitoprax A kullanıcısına yanıt
    Az önce üşenmeden 57 uygulama açtım ve bir tane takılma yaşamadım hocam home up kullanıyorsunuz hocamın dediği gibi hem onun etkisi var hemde wipe cache yapmadıysanız ondan da olabilir bunları yapmanızı tavsiye ederim cihaz yağ gibi akıyor
  • Spigen iade süreci ile ilgili sonucu paylaşacağımı söylemiştim. 15 martta iade talep etmiştim. İade gerçekleşmedi daha sonrasında şikayetvar ve tüketici hakem heyetine başvurmuştum . 4 mayıs itibariyle para iadesi yapıldı. Telefonla aradılar özür dilediler, taşındıkları için bunların yaşandığını söylediler ve hediye çeki teklif ettiler. Şikayetvar üzerindeki şikayetimi geri çekmemi istediler. Ben de benim gibi iade bekleyen çok fazla kişi olduğunu ve spigene artık güvenmediğimi belirttim.

  • Benim Telefonda Yag gibi akiyor S23 Plus..Home up vs yuklu degil...Ne kadar hizli kullansam da sikintisiz acikcasi..Ne donma kasma..
  • Arkadaşlar S23 Plus temiz ikinci el fiyatı nedir ne olmalıdır? 2 ay oldu cihazı satamadım kutusunda yatıyor piyasa ölmüş. Daha önce 3 tane sattım 1 hafta sürmedi satmak hem de şu anki fiyatlardan daha yüksek fiyata satmıştım. Yanında orijinal 25w şarj, spigen ekran koruyucu, ringke onyx kılıf veriyorum. 29 bine alıcı çıkmıyor :) samsung yeniden kampanya yaparsa takasa verin ikinci elde satmakla uğraşmayın milletle uğraşmak aşırı sıkıntı.
  • s23 plus cihazımı 6.1 e güncelledikten sonra resmen pili sömürüyo önceden şarjı %85 e kadar dolduruyodum yatma saatimde %30 şarj kalıyodu 120 hz de şimdi yine aynı kullanım senaryomda %100 e kadar dolduruyorum güç tasarrufu açık olduğu halde %17 lerde şarja takıyorum
  • Bugun itibariyle s23 den flip 5 e gectim.bi sure kullanıp deneyimlerini aktarcam merak eden olursa:)
  • Flip 5 i sabahtir kullaniyorum.sanirim iade etcem:) iade hakkim var sanirim ama tecrubeli arkadaslar yardimci olur mu acaba?
  • Esperens88 E kullanıcısına yanıt
    Neyini beğenmedin 😂
  • Mitran M kullanıcısına yanıt

    Spigen den gecen yil almistim thinfit modelini. Eski s21fe de kullandigimla alakasi yoktu dizayninin. Hata vardı hatta. Iade ettim belki 4-5 kez aradım ödeme iadesi alamamistim. Ben de sikayetvar a yazmistim. Sikayeti silmeme karsilik hediye ceki tanimladilar. Forumdan satmistim. Bir daha asla almam. Ugrasmasam ustune yatacaklardi

  • Samsung'un S23 plus getirmesi lazım fiyatı max 35 olması gereken cihaz ultra ya yakın fiyatlarla satılıyor , aslında 35 bile fazla baz versiyonunu 27 ye aldığımız bir cihaz için ama bi umut poco f6 beklemeye devam.
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Hb de yeni aldığım Sipigen liquid air gayet iyi. Çıktı. Koruması inceliği gayet iyi. Ama ne kadar dayanır
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Iki ay once ben 4 aylik cihazi 28e aldim. Suan 2 aydir da benimle birlikte. Acikcasi cok memnunum Cihazdan. S25 ultra icin almistim takasa girerim diye.

    Telefon degil genel olarak piyasa durgun artik. Telefondan degil yani sorun.

    Ayrica s23 plus baya uzun sure goturebilecek gucte cihaz. s27ye kadar yolu var bence.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    Telefon kesinlikle çok iyi, tek eksisi kamera yazılımının sorunları ve markanın düzeltmemek için ısrarcı olması. S24 serisinde de aynı kamera sorunları devam ediyor, donanım ve yazılım aynı olunca nasıl devam etmesin ki.


    Kullanırım diyen abartısız S27 serisine kadar tam performansta kullanır.


    Yani bilemiyorum evet genel bir durgunluk var tabi ama zamanında 31 32 civarında sattığım cihazlara bugün alıcı çıkmıyor. Aldım diyene ekstralarıyla 27500'den vericem bakalım ilk kim diyecek :) 29.500'e almıştım ekstralara 2500 masrafım oldu gelinen durum bu. Samsung'un 30.900 liraya S24+ satması bitirdi piyasayı.

  • SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

    şarjımı genellikle yüzde 40 civarlarina kadar şarj edip 0'a kadar kullaniyorum 5-6 aydır. pil sağlığım bu şekilde olmuş bilgilendirme adına paylaşmak istedim (haziran 2023'te almıştım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 10 Mayıs 2024; 12:26:15 >
  • sinerjistcalisanadam S kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama nedir hocam, biz kendi pil sağlığımıza nasıl bakabiliriz?
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    hocam samsung members uygulamasından bu kadar detaylı olmasa da pil sağlığını iyi/kötü şeklinde görebiliyorsunuz. Bu şekilde istatistikleri görmek için samsung'u arayıp pil sağlığımı öğrenmek istiyorum dedikten sonra kayıt oluşturuluyor, uzaktan cihaziniza bağlanıp telefon hakkındaki tüm sensör ve bileşenlerin sağlığı hakkında bilgi edilebiliyorsunuz
  • sinerjistcalisanadam S kullanıcısına yanıt
    Hocam garip bı kullanımınız bulunuyor öncelikle. En iyi pil aralığı 20 ile 80 arası olduğu söyleniyor. Yüzde 10 düşme durumu yüksek bu süre zarfında. Garanti süreniz yaklaştığı zaman bence pil yenileme talebinde bulunun
  • 
Sayfa: önceki 18241825182618271828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.