Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: General Boozer Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
12.647
Cevap
185
Favori
841.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onlarda s22 çıktı diye stok eritmek için satılıyor :)
  • En son android telefonum htc 10 modeliydi.Sonra 2018 yılında iphone 8 modeliyle ios a geçtim.3.5 yıldan fazla oldu bu zamana kadar sorun yaşamadan kullandım.Şu an çok az takılmalar oluyor normal olarak,s22 modelini gördüm ve çok beğendim geri alım kampanyasıyla almayı düşünüyorum.(yeşil rengini tabii ki 😂) Son 3-4 yılda android ve samsung un gelişimi eskiye nazaran nasıl yavaşlama olmadan s22 modelinide 3-4 yıl kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laistragon_

    En son android telefonum htc 10 modeliydi.Sonra 2018 yılında iphone 8 modeliyle ios a geçtim.3.5 yıldan fazla oldu bu zamana kadar sorun yaşamadan kullandım.Şu an çok az takılmalar oluyor normal olarak,s22 modelini gördüm ve çok beğendim geri alım kampanyasıyla almayı düşünüyorum.(yeşil rengini tabii ki 😂) Son 3-4 yılda android ve samsung un gelişimi eskiye nazaran nasıl yavaşlama olmadan s22 modelinide 3-4 yıl kullanabilir miyim?

    6 senelik s7 edge kullanıyorum dahili depolama sorunu hariç(root atmaya vakit bulamadım) bir sorunum yok. Her uygulama çatır çatır çalışıyor. Yolda giderken anlık navigasyon açabiliyorum mesela bu bile halen yeteri kadar hızlı. Tabi ki arkadaşımın Iphone 13ü kadar seri değil ya da s21 kadar değil ama şu an alacağınız s22 en az 4-5 sene götürür tabi teknoloji hızlı gelişiyor bir sene sonra neler olur bilemeyiz. Geçmiş deneyimlere bakınca 4 sene rahat rahat götürecek bir telefon.

    S22 ile Samsung 4 sene yazılım, 5 sene de güvenlik güncellemesi verecek diyorlardı o da resmiyet kazanırsa 5 sene rahat rahat kullanırsınız tabi kişisel beklentiler de önemli.





  • Bu ne şimdi? 25W ve 45W arasinda sadece 3,4 dk fark var. Yorumlarda Samsung'un yeni çikan 45W adaptorun daha hizli şarj etttigini soyluyorlar Ama yine de 45W e daha fazla para vermeye gerek var mi ?


    25W de S22+,Ultra hizli bir sekilde sarj ediyor ?


    SamMobileyoutube
    One of the most requested and anticipated features on the S22 series was the increase and return of 45w charging. The Galaxy S22 Plus made the cut and does support Samsung’s super fast charging 2.0 45w charger. Putting it to the test, how much of a difference does the 45w charger make compared to the previous 25w charger. We did the testing so you didn’t have to. Hi Ben from SamMobile, if you enjoy exclusive and new videos like this then be sure to like, subscribe and turn on notifications so you don’t miss any new videos on YouTube with SamMobile TV. Here is our charging test with the S22 Plus with the 45w charger and 25w charger. SAMMOBILE.COM is a news and community website dedicated to Samsung Mobile devices. We keep a close eye on everything that Samsung does and update you about it before other news sources even know what’s happening. New firmware is always found here first, just like updates, reviews, and much more. Timestamps 0:00 Intro 0:50 Battery & Charging Specs 1:57 Main Charging Test 5:16 The Wrap Up Check us out! Website: https://www.sammobile.com/ YouTube: https://www.youtube.com/c/SamMobileTV Twitter: https://twitter.com/sammobiles Facebook: https://www.facebook.com/sammobileofficial Instagram: https://www.instagram.com/sammobileofficial/ Contact: https://www.sammobile.com/contact
    https://www.youtube.com/watch?v=1ljDFLrfnMs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Şubat 2022; 16:50:39 >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Bir telefon günü tamamladıktan sonra yani gece şarja takıldıktan sonra kaç Watt ile şarj edildiğinin bence önemi yok.


    Note20 Ultra Snapdragon kullanıyorum. Gün içinde takviye şarja hiç ihtiyaç duymuyorum (Bu nedenle Plus mı alsam düz mü bazen gidip geliyorum), gece yatarken şarja takıyorum yavaş şarjı kullanarak şarj ediyorum hatta. 25/45 arasında da uçurum yok. Belli bir yerden sonra batarya zarar görmesin diye şarjı yavaşlatıyor sistem, ondan kaynaklanıyor bu durum.

  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hocam tek beklentim hemen yavaşlamaması malum bundan sonra teknolojik aletlere ulaşmak daha da zorlaşacak kurdaki baskı kalkarsa yeni bir zam dalgası gelecek gibi o kadar para vermişken en az 3-4 sene sorunsuz götürmesi yeterli oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve bankacılık uygulamaları kullanıyorum fotoğraf bile çekmiyorum doğru düzgün
  • laistragon_ L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2019 çıkışlı s10 Plus var Anlık Nadir olarak bazen takılma yapsa da genel anlamda yağ gibi akıyor cihaz
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Aynen günümü çıkardığı sürece ben de gece hızlı şarjı kapatıp doldurma taraftarıyım
    1 yıldır s10 Plus kullanıyorum 1 yılda sürekli hızlı şarj ile kullandım şarjla oynadım çok yıprattım yani Velhasıl kelam bataryanın içinden geçtim😀
    2 hafta önce serviste garanti dahilinde Bir saat içerisinde anakart pil arka kapak şarj kablosu değişti şu anda çok memnunum Çok günümü her türlü çıkartıyor wifi mobil veri fark etmez akşam takıyorum sadece

    Yani benim de tavsiyem gerekmedikçe hızlı şarj kullanmayın özellikle şarjda kullanmak zorundaysanız hiç kullanmayın hızlı şarjı cihaz fena ısınıyor ki zaten ısı pili öldürüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 19 Şubat 2022; 18:36:52 >
  • Şimdi yeni yayınlanan bir video izledim.

    S20 ile S20 Ultra yı batarya testine tutup karşılaştırma yapılmış.

    Full parlaklık ile youtube video oynatarak test edilmiş

    S22 6 Saat 15 dakikada Ultra ise 7 saat 2 dakikada kapanıyor.

    Bunu görmek beni çok rahatlattı.

    S22 batarya olarak beni tatmin edecek sanırım

    https://www.youtube.com/watch?v=oQife6DURpk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 19 Şubat 2022; 20:28:23 >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam cevabınız için teşekküler rekabetçi bir fiyatla gelirse almayı düşünüyorum.Apple her ne kadar sıkıcı olsa da bir bakıma yatırım gibi samsung bile değişim programlarında apple a daha çok değer biçiyor.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Çok iyi, geri kalmıyor gerçekten.


    Yalnız, beyaz renk de çok çekici olmuş, inci gibi abi. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bana sorsan benim fikrimde burada paylaşan değerli arkadaşlar gibi eğer günü çıkarıyorsa normal düşük bir şarj aletiyle gece şarja takıp bataryanın rahat rahat dolmasından yanadır... He ama size işte veya başka bir yerde hızlı şarj gerekiyorsa 25w bence yinede yeterli olacaktır....

  • GSMArena'nın S22 Plus incelemesinde gördükleri 'Ekran Tazeleme Hızı' ile ilgili birkaç anekdot:


    Galaxy S22+ ve S22 Ultra'daki Android 12 destek API'lerini kontrol ettik ve panellerinin şu hızlarda yenilenebileceğini gördük: 10Hz, 24Hz, 30Hz, 48Hz, 60Hz, 96Hz ve 120Hz. Ancak günlerce süren testlerden sonra, S22+'ın 10 Hz'de çalıştığını hiç görmedik. Ancak 24Hz'de çalıştığını gördük. Evet, 24Hz, Samsung'un resmi olarak reklamını yaptığından daha düşük. 


    Testlerimizde S22+'ın ekranının yenileme hızını yönetme konusunda harika bir iş çıkardığını keşfettik. Temel mantık, ekranla herhangi bir şekilde etkileşim kurduğunuzda, mümkün olan en iyi yanıt için yenileme hızının anında 120 Hz'ye kadar çıkmasıdır. Telefonu kendi haline bıraktığınızda, yenileme hızı, ekranda olup bitenlerin fps'sine uyum sağlamak için neredeyse anında uygun bir moda düşüyor.

    Statik bir görüntüde boşta çalışırken ekranın ulaştığı en düşük yenileme hızı 24Hz'dir. Aynı zamanda, Android SurfaceFlinger'dan gelen okumalar 1 fps kadar düşüktü. Bu, ekran gereğinden fazla sıklıkta yenilense bile GPU'nun çoğu zaman uyku moduna geçmesine izin vererek güç kullanımını azaltır.


    Bunun ötesinde, telefonun yazılımı, ekran yenileme hızını ekranda meydana gelenlerin kare hızıyla eşleştirme konusunda çok iyi bir iş çıkarıyor. Statik görüntüler 24 Hz'de gösterilir (örneğin, kullanıcı etkileşimi olmadan ev ekranında otururken). Gerçekten çalışan bir uygulama varsa, bu sayı hareketi karşılamak için çoğunlukla 60 Hz'dir.



    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]




  • S22+ Kamera İncelemesi. Bayıldım.


    Özellikle 3x gerçek optik zoomlu fotolar mükkemmel görünüyor. 


    Phandroidyoutube
    Pre-order the Galaxy S22 Ultra (get $250 Samsung credit + free memory upgrade) https://shop-links.co/cgA0cS542Lg Welcome to our Samsung Galaxy S22+ camera test. As always, we're putting the new Galax yS22 Plus to the test, capturing photos and videos from the various cameras on the phone in different lighting conditions to give you an idea of how the Samsung Galaxy S22+ cameras perform in everyday use. Make sure you subscribe for our upcoming Samsung Galaxy S22+ camera comparisons and our Samsung Galaxy S22+ review. For more, visit http://phandroid.com Follow us! http://twitter.com/phandroid Like us! http://www.facebook.com/phandroid MUSIC At Night by Spiring https://soundcloud.com/user-57630131 Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: https://bit.ly/3dbjnSR Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6r08CE4GJlQ
    https://www.youtube.com/watch?v=t8Bv9UNNWYI&feature=youtu.be
  • Samsung Türkiye çok geç kaldı, kampanyayı saglam yapar inşallah, çünkü lansmandan 20 gun sonra ön sipariş alicak,artik cihazlar ne zaman gelir belli olmaz,telefonlar gelmese bile on siparişleri almaları lazımdı,fiyat belli değil çünkü faiz oranı belli değildi,dolar yükselebilir endişesi var ,insallah dolarda düşerde herkes herşeyi ucuza alır ne diyelim.
  • S22+ vs iPhone 13 Pro

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]Techno Arenayoutube
    Camera Comparison between the Samsung Galaxy S22+ against the iPhone 13 Pro. Samsung Galaxy S22+ Camera Specs: 50 MP f/1.8, OIS - Main Camera 12 MP f/2.2 - Ultrawide 10 MP f/2.4, OIS - Telephoto 10 MP f/2.2 - Front 2160@30/60fps 1080p@30/60fps 2160p@30/60fps - Front iPhone 13 Pro Camera Specs: 12 MP f/1.5, OIS - Main Camera 12 MP f/1.8 - Ultrawide 12 MP f/2.8, OIS - Telephoto 12 MP f/2.2 - Front 2160@24/30/60fps 1080p@30/60/120/240fps 2160p@30/60fps - Front 00:00 - Front Video 00:15 - Main Cameras Daylight 01:12 - Ultrawide Cameras Daylight 01:43 - 3x Zoom Daylight 02:11 - Portraits Daylight 02:38 - Front Cameras 03:00 - Main Cameras Video 03:12 - Ultrawide Cameras Video 03:25 - 3x Zoom Cameras Video 03:39 - Front Cameras Lowlight 04:03 - Main Cameras Lowlight 04:42 - Ultrawide Cameras Lowlight 05:19 - 3x Zoom Cameras Lowlight 05:48 - Portraits 06:04 - Ending If you did enjoy this video a thumbs up would be appreciated. Thank you for watching! Follow us on social media! Instagram: https://www.instagram.com/techno.arena/ Twitter: https://twitter.com/TechnoArena06 FOR BUSINESS PROMOTIONS CONTACT US HERE: shpresim43@gmail.com Music used for this video: [Background Music] Song: MusicbyAden - Ocean Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported Video Link: https://youtu.be/kMm-OwnPqXA [Background Music] Song: Jay Someday - Come Along Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution 3.0 Unported Video Link: https://youtu.be/RCkZwAYpXlU [Background Music] Song: LiQWYD - Work It Out Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution 3.0 Unported Video Link: https://youtu.be/T-dL1urgZHA
    https://www.youtube.com/watch?v=CNBLnxx3qqQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Şubat 2022; 23:42:55 >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Düşük ışıkta çektiği selfie videosu berbat malesef. Hiç düzeltme yapmıyor belli ki.
  • tgezer kullanıcısına yanıt

    Ben pek selfie videosu çekmem, çekeceksem de bunu düşük ışıkta yapmam herhalde üstat. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

    O nedenle bu kısım normal, düşük ışıkta on numara kalitede selfie video çeken telefon ben denk gelmedim. Foto önemli, onu da güzel çekiyor şimdiki telefonlar. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

  • 13 Pro - S22+

    Samsung'un yaptigi tasarimi Apple yapsaydi bir yil konusulur devrim olarak nitelendirilirdi


    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Şubat 2022; 13:35:27 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.