Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.624
Cevap
185
Favori
839.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar s22 yesil rengini dün 13 binden satın aldım henüz elime ulasmadı incelemelerde ve forumlarda batarya konusunda korkutan yorumlar gördüm fikir ve deneyimlerinizi alabilirmiyim

  • Düz S22 modelini tam 1 haftadır kullanıyorum, 2 gün önceki güncellemeden midir yoksa cihaz artık kullanım tarzımı mı öğrendi bilmiyorum ama şarj daha iyi gitmeye başladı sanki. Full wi-fi ile sosyal medya, internet, mesajlaşma, arada müzik dinleme ve az da olsa kamera kullanımıyla 6.30 saat ekran süresi verdi şarjı %8'iken. Mobil veri + wifi ile de 5 saat civarı ekran süresi veriyor ve bence gayet yeterli bir süre 120 hz ve 3700 mah olduğunu düşünürsek. Performans, ekran, kamera gibi konularda ise oldukça başarılı cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userr -- 19 Mayıs 2022; 20:56:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emieri E kullanıcısına yanıt

    birçok özelliği vs kapatarak 10 saat ekran süresi aldım ama oyun vs oynanırsa 7 8 saatlere düşebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım ben hiç oyun oynamıyorum daha çok sosyal medya ve video izleme ve bluthot kullanımı belli oranda kullanım seklim

  • s21 plus ve iphone 11 den düsükmüdür batarya performansı

  • Ortalama 10-11 saat hocam. Normal 13 var. Full dışarda 4g ile kullanırsam 8 saat diyebilirim. Ama evden çalıştığım için tüm gün dışarıda tam anlamıyla test etme imkanım olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 19 Mayıs 2022; 21:36:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    hocam epey iyi ama aradaki fiyat farkı saolsun 13 e erismek su anda epey zor o yüzden 3 secenegim vardı iphone 11 s21plus ve s22 özellikle kamera ve güncel isletim sistemi nedeniyle s22 yi tercih ettim ama korkuttu epey bazı yorumlar batarya ile ilgili

  • emieri E kullanıcısına yanıt
    Çok sorun etme hocam. Hızlı şarj desteklediği için yemek yerken bir 15-20 dakika şarja koyarsın olur biter. İphone olsun diye yığınla para dökmeye gerek yok benim kendi düşüncem. Hem güncel hem kamerası Çok güzel bir cihaz S22 ve kompakt bir cihaz. Hem küçük olsun hem fiyatı iyi olsun hem bataryası iyi olsun istiyoruz ama işte bir yerden bir şeyleri eksik olacak muhakkak. Bana kalırsa kamerası kötü olacağına varsın sarjı plus modelleri gibi olmasın sorun yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Bataryayı dert edenlere bunu anlatmaya çalıştık da hala batarya batarya diyenler var, tabii ki herkesin hayat koşulu farklıdır da %20lik pil ömrü farkı hayata ne kadar etki edebilir ki? Ayrıca artık her yer priz her yer powerbank her yer car charger, sene 2022 :) Ben çok memnunum nokia n78>s3>s5>a3>mi 9 se>s20>s22 serüvenimde her açıdan en sevdiğim telefonum bu oldu. 2 3 sene kullanmayı düşünüyorum daha sonrasında benzer boyutlarda android tarafında kompakt telefon çıkarsa ona geçerim çıkmazsa çıkana kadar s22 devam, alan herkes güle güle kullansın hiçbir sorunum ya da ekstra isteğim olmadığı için artık pek bu foruma bile uğrayamıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 19 Mayıs 2022; 21:53:38 >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Bende artık batarya ile ilgili bir geri bildirim yapmak istemiyorum artık. Bizi ve bizim gibi düşünenleri fazlasıyla tatmin ediyor batarya performansı.

    Biz böyle açıklama yapınca karşılık olarak bu defa da biz bu telefonu 5 yıl kullanacağız. Böyle sık sık şarja koyarsak batarya ömrünü bitiririz diyorlar bu defa da. Batarya zamanından önce özelliği kaybolunca garantisi üzerinden zaten değişim yapılır diye biliyorum. Ben hiç bir telefonu iki sene kullanmadığım için hiç bataryamın bozulduğunu yaşamadım zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emieri E kullanıcısına yanıt
    S22 saydığınız seçenekler arasında en iyisi zaten hocam. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    10 saat süre bende aldım ama wifi kullandım parlaklık %15 seviyelerinde ram plus özelligi ve dijital sağlık denen zımbırtı sarjı gereksiz harcıyor kapatılmasınada izin vermiyor samsung SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 sene absürt bir durum oluşursa dediğiniz gibi olur, olmazsa da 2.5 sene sonra 1000tl? 1500tl? artık enflasyonu hesaplayamadım k.bakmayın :D verir batarya değiştirir devam ederiz bunları düşünerek yaşanılmaz, zaman akıyor. Ayrıca 2.5 sene için normal sarj edilmiş iphoneların pil sağlıklarının sslerini de görmek isterim:) Sanki iphone tarafının pili normal kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 19 Mayıs 2022; 22:30:18 >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bu bataryadan başka bir şey düşünememek bir hastalık olmuş çoğu kişide. Gözler başka hiç bir şey görmüyor. Çok yazık. 😞😞

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android cephesinde kompakt telefon batarya uzun gitmesi için alınmaz, bunu bir defa öğrenmemiz gerekiyor.

    IOS ile kıyasetmeyin, orada sistem ve optimizasyonlar çok farklı. Aynı program bile farklı güç tüketimleri ile çalışıyor nasıl kıyas edilebilir?


    Kompakt alıyorsan ve günü çıkarıyorsa sana iyidir. Yetmediği yerde koy 20 dk şarja, bak keyfine yahu.

    Telefonlar artık insanların her şeyi oldu, elden düşmüyor ve memnun olunan model yok kadar az bu nedenle. Konularda pil mevzusu obsesif boyutta bir takıntı haline gelmiş durumda. Salın, bakın keyfinize yahu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 19 Mayıs 2022; 22:43:47 >
  • Hepsşburada nın 13300 fiyatını kaçırdım geri ödeme eski telefon falan 10500 civarına gelecekti. O fiyat sanırım daha gelmez. Şu an en ucuza nereden kaç paraya temin ediliyor? Olmadı 10300 e s21 plus alacağım sanırım ama aklım S22 de kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt

    Dogru soze ne denir...

    8 silindirli arabaya binip cok yakiyor yavvv diyoruz...

    Yada oyle bir arabaya tup taktirmayla ugrasiyoruz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ucuz telefon almanın getirdiği forum psikolojisi. iphone 13 için konuşulmuyor ama eşim birçok sorun yaşıyor. Siri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kafasına göre takılıyor. Ekran ışık sensörü tutarsız ışık altında bazen ekran ışığını açmıyor, ios klavyesi desen facia tahmin sistemi öğrenemiyor sürekli tuşları kullanıp kelime yazıyorusunuz vs. birçok eksik var ama o bir iphone olduğu için kimse toz kondurmuyor.


    s22 şarjından şikayet edip iphone gibi bataryası gitsin istiyorsanız ekran yenileme hızını iphone 13 gibi 60hz yapın 7-8 saat ekran süresi alırsınız.

  • Fiyatını uygun gördüm sanırım belirttiğin aşağıda paylaştığım link. Birde ekran üzerinde koruyucu ne şekilde duruyor çekip atma imkanın olur mu :)


    https://www.hepsiburada.com/hopy-kent-samsung-galaxy-s22-nano-esnek-cam-ekran-koruyucu-nano-teknoloji-p-HBCV00001TIW1G#reviews

  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.