Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.213
Cevap
225
Favori
767.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamera rezalet yavaş ya ne yapacağız alternatif kamera uygulaması falan var mı? Soğudum telden resmen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5Mart önsipariş ile Honor Magic v2 ye geçtim

    https://forum.donanimhaber.com/favorilerim/yonlendir/158194179


    s22u yu biraderime haftaya devredicem onda note9512 vardı , artık eşekten inip ata biner hissiyatta :P


    ilk tembihlediğim aman dedim sakın şimdilik acele etme android 14 kurma demek oldu.

  • Merhaba arkadaşlar ihtiyacı olanlar varsa şarj ünitesini değerlendirebilir.Kullanmadığım için fazlalıktır. Teşekkürler iyi günler dilerim.

    https://www.sahibinden.com/s/TA9z0vD8

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakagne kullanıcısına yanıt
    Senkronizasyon aciksa kapatin belli araliklarla kendiniz yapin arka planda acik kalmasin. Kullanmadiginiz uygulamalarida derin uykuya alin. Bende sarjdada sorun yok kameradada. Catir catir telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zagorka91 kullanıcısına yanıt

    Senkronizasyon dediginiz google kisiler mi?

  • Mediamarkt ta TPU ekran koruyucu yaptırdım; kılıfla kullanıyorum ve kenarlardan kalkma problemi yok, ön kamerayı engellemiyor delikli yapıda, orijinal ekranı aratmıyor baya kaygan, parmak izi olsa da kolayca temizleniyor, tırnak izi gibi şeylerde bir süre sonra kendi kendine düzeliyor.
    Tek seferlik 375 ömür boyu olursa 1150 TL ücreti vardı ömür boyu yaptırdım. (Cihazın imeisini sisteme işliyorlar)
    1 haftalık deneyiminde diğer piyasadaki koruyuculara göre bundan çok memnunum, tavsiye ederim.
    Hatta uygulama yapan arkadaş takalım dene gör beğenmezsen sökeriz ödeme yapmazsın, beğenirsen kasada ödemeyi yaparsın deyince taktırıp denedim baktım öyle ödeme yapıp telefonumu teslim aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdemCirit E kullanıcısına yanıt

    Markası var mı, sarılıyor mu sitesinde?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeruby O kullanıcısına yanıt

    Marka olarak bilemiyorum, sanırım birebir mağazadan satın alınması gerekiyor.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    neden honor tercih ettiniz acaba fiyat mı makuldü şimdiki fiyatına bakıyorum da 66bin yani o fiyata samsung fold 5 de tercih edilebilirdi meraktan soruyorum .

  • CROSSHAIR kullanıcısına yanıt

    FOLD serisi ; 3, 4 ve 5 bana hitap etmedi. FOLD 6 nında çoğu özelliği bilinmezlerde. rakiplerinin menteşe sistemini bile FOLD6 da dahi sunabileceğide mechul menteşeye Honor 2 kat daha uzun süre veriyor biri 5yıl ise diğeri 10 yıl diyor. İncelik olarak eğer yanyana görseniz zaten Samsung FOLD lara tuğla dersiniz . Katlanma aralığı çok itici. Kendimce dolu sebebler var. Üstün yanları da var dezavantajlarıda var 2 modelinde. Verdiğim linkte DH forumda açılan konu başlılığında daha çok ayrıntı var, bazı kıyaslama videolarıda , yorum yazanlarda var. Bakarsınız müsait olunca. Çok sadık bir samsung ilk modelden itibaren tüm NOTE serisini alıp kullanmış ama aklımda note2 ve note5 favorim kalmış, sonrada s serisi ultra ile kalemli note ruhunu devam ettirmiş biri olarak söylüyorum. Samsung Fold serisi maalesef bana itici geliyor. Fold6 dan dahi çok umutlu değilim. Honor Magic 6 benim katlanabilir telefon anlayışıma en yakını sunmuştu , çinde gecen temmuzda sanırım lansman yaptığından beri takipteyim, aralıkta sanırım global sürüm de gelmez demitik, ama şubatta barselona daki fuar da lansman sırasında Magic6pro yu amiral gemisi katili diye sunarken , Honor magic v2 porche dizayn ında sunumunda müjdeyi dinledim ve hemen önkayıt oldum. Türkiyeye gelmez derken yurtdışı cihaz da artık almam astarı yüzünü geçiyor. Heleki arızada neler çektim ben. Türkiye garantilide maalesef aşırı fiyat ama olsun. Birde inanın s22u512 ile en az 5 sene daha giderdim. Halada bocalıyorum arıyorum samsung One UI meğerse android de öncüymüş çoğu şeyde. Ki android 13 deyim hala güncelleemdim 14'e . Bence google samsunu takip edip yeni sürümüne ondan ilham alıyor :P


    şu anda henüz memnunmuyum demek için erken ama memnunum honor magic v2 den. Bu video daki gibi değişik bir his oluşturuyor.




    HONOR Türkiyeyoutube
    Dünyanın en hafif ve ince içeri katlanan telefonuyla tanışmak nasıl bir his? Tam olarak böyle! Siz de HONOR Magic V2’nin sihrini keşfetmek için profilimizdeki bağlantıdan sepette indirim ve takas desteğiyle 12.000₺’ye varan indirimimizden faydalanabilirsiniz! #HONORMagicV2
    https://www.youtube.com/watch?v=1uyaDH4q8JU&feature=youtu.be


    10 Yıllık Menteşe Ömrü Sunan HONOR Magic V2'nin Sihrini Keşfedin!

    HONOR Türkiye




    HONOR Türkiyeyoutube
    Süper hafif, ultra sağlam titanyum menteşe.​ ​Günde 100 defa katlama ile 10 yıllık menteşe ömrü sunan HONOR Magic V2’nin sihrini keşfedin. #HONORMagicV2
    https://www.youtube.com/watch?v=VWpsxaGzmbk&feature=youtu.be



    Süper hafif, ultra sağlam titanyum menteşe.​

    ​Günde 100 defa katlama ile 10 yıllık menteşe ömrü sunan HONOR Magic V2’nin sihrini keşfedin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Mart 2024; 15:18:46 >




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun güle güle kullanın, benim de geçmek gibi bir düşüncem yok ama geçen bir yakınım honor kampanyasını atmıştı bende o fiyata samsung var samsung androidin öncüsü demiştim şimdi siz de s22u dan geçince ne varmış bunda diye bir de karşılaştırma videosu izledim ama dediğiniz gibi inceliği falan açma kapama ömrü çok iyi ama ben yine alacak olsam herhalde samsung alırdı

  • CROSSHAIR kullanıcısına yanıt

    benim Samsung 'dan ayrılıklarım kısa süreli oluyor. Zamanında Samsung Türkiye dediğimiz istanbul samsung pazarlama şirketi olan firmayı yıllardır eleştirdim. Hatta Lansmanlarda bölge müdürleriyle dahi sohbetlerimde her yanlışı ( buyback politikası, 2.el değersizşleştirmelerini, vs vs suratlarına vurdum, önsatışlarda paramızı alıp 1 ay sonra gelecek cihazları habersizce iptal eden yada siyah istedin ama beyaz var diye caydırtarak 1-2 ay malı yollamayıp paranıda iptal edersen 1 ay daha muhasebe fşinans departmanı yok kore onaylamadı bekliyoruz diye YALANDAN yolamayıp deli gibi finanas kazanmalarını , neler neler eleştirdim ama her olumlu şeyide söyledim. Bazı şeyler olumlu oldu mesela artık malımız hemen yollanıyor, tekikservise daha iyi ekipman ve kalifiye eleman alındı vs vs )


    ama eleştirdiğim bu Samsung Türkiye genede Teskiden Türkşiye için sabit kur uygulaması, daha özel fiyatlarda sunmuştur. Şimdi ise sadece youtuber zümresine çalıştığından onları beslemekten onları ağırlamaktan bütçenin aslan payı onlara gidiyor ve fiyatlarda iyi değil . Honor ise daha kötü bir fiyatla girdiki , verdiğim konu başlığında da yazdım 2. el fiyatları çok düşük olur . bu fiyatlardan satılması da Honor 'un Türkiye adımları için kötü, birde deneyim mapğazası olmaz mı artık kaç senedir Türkiyedesin. Malını ürününü teknolijini gel tanıt, bana ne youtuberların reklam videoları. İtici geliyor . işte Honor da maalesef deneyim mağazası açmamakla kötü yapmış. Bana soruyorlar teknosaya bakın diyorum hepsiburda harici oda kamopanhya lı sayan yer diyorum, giden teşhirde ürünü bırakın satıcıdan ismini yeni duyyorum nidaları alıyormuş.


    uzun lafın kısası biz Samsung ile küssekte biraraya gel,nce sarmaş dolaş oluruz. ben sadece Samsung FOLD serisini sevemedim. Kaba itici ama OS ve UI olarak genede samsung benim en favorim. Samsung Flip bana FOLD serisinden daha iyi geliyor. Gözlerimde sıkıntı var büyükekran gerekliliğim ondan. Samsung FOLD6 lansman öncesi sızdırmalara bakıp gene bana hitap etmeyecek sanırım dedim ve HONOR MAGİC v2 ye karar kıldım. Samsung FOLD 7 yi beklerim ( ama umarım Samsung FOLD 6 çıkınca beni ters köşeye zıplatır. )


    şimdilik az bir ara :P





  • Arkadaşlar merhaba herkese. 10 gün önce 450 Euro'ya 128 GB'lık S22 Ultra aldım. Android 13, OneUI 5.1 var cihazda fakat şarjı gerçekten kötü gidiyor, bu cihaz hep mi böyleydi? Güncellemelerle mi böyle oldu, bu konuda ne yapabiliriz? %85 şarj sınırı var, ekranı HD+ ve 120 hz'de kullanıyorum şarjı 4 saat falan gidiyor, sizce normal mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, maalesef bizim telefonların şarj kapasitesi bu şekilde. Eğer güç tasarrufu açık, Karanlık modda ve ekran çözünürlüğünü FHD+ olarak kullanırsanız ortalama 5.5 6 saat görürsünüz. Sadece dizi film izleme olarak da kullanırsanız 7 saatleri görürsünüz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Hocam 60 hz gerçekten çok kötü geliyor gözüme ondan güç tasarrufunu açmıyorum. Bu cihaz Exynos işlemcili sanırım ondan dolayı şarjı sıkıntılı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Admdgnx A kullanıcısına yanıt
    Benimkisi Snapdragon işlemcili ona rağmen su gibi içiyor şarjı mübarek :) 120 hz alışınca 60 hz'de telefon ağır geliyor insanın gözüne.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 29 bin liraya 512 GB olan bir TLF alicam 2 el.

    Forumlarda okuduğum kadarıyla android 14 sıkıntılı galiba

    Endonazyo sürüm Kurucam direk 13 mu kurmalı

    İkinci sorun çok video çeken biriyim
    Bir yorumda video çekerken çok pil tükettiği.

    Sizce alayım mı pişman olur muyum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 14 Mart 2024; 4:11:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben güncel sürümü kullanıyorum, bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Hatta güncel sürümde kamera çekimi en yumuşak geçişlere sahip. Eski sürümler daha kötü diyebilirim. 4K Video çekiminde de çok çabuk şarj tüketiyor maalesef. 2 3 saatlik ekran süresi alırsınız durmadan 4K çekim yaparsanız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Ekrani yukardan asagi cek bildirim panelinden senkronizasyonu kapa. Haftada 1 yada 2 haftada 1 kendin yap yeter.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Pil tuketmiyor inanma.

    Bende satiyorum mor renk 8/128 15 ay garantili komple film kapli kutulu faturali.
    30.000 ilgilenen varsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.