Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.106
Cevap
139
Favori
553.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alınır mı, Alınmaz mı!
    https://www.youtube.com/watch?v=WrzT7giF_V4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    En bariz kamera sıkıntısı dikkat çekiyor. S21FE çok kumar bi cihaz olmuş gibi görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk_e B kullanıcısına yanıt
    120Hz için bence çok iyi ekran süreleri.

    Daha çok paylaşım yaparsanız çok güzel olur hocam cihaz ile ilgili

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk_e B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim. Ben oyun oynamadığım halde instagramı açıyım 20 dk açık dursun direk elim terlemeye başlıyor oyun falan oynamıyorum bile pilden çok en önemli sorunum ısınma. Sizin cihazın pili %85 şarja göre bence gayet iyi gibi gözüküyor küçük bir kıyaslama yaparsak ben tam şarjla 7 saat alırsam şükrediyorum S20--60 hz (4000mah) s21fe ögrenci indirimiyle 800 tl ye falan geliyor ama s22 yi mi beklesem bilemedim 6-6.2 inç arası telefonlari seviyorum ama yeni nesil işlemcilerdende çekiniyorum. Baya kararsızım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy S20'den S21 FE'ye geçiş yaptım bende. Exynos 990 şarj ve ısınma sıkıntısından bıktırmıştı artık. İlk izlenim olarak kamera ve ekran açısından S20 modeline göre daha geride.

  • Bugün samsung note 9 u verip yerine s21 fe sipariş verdim. Note 9 üzerine 6200 tl verdim. Yarın yada salı teslim alacağım. Pişman olmam inşallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vural460 V kullanıcısına yanıt

    S20 ekran boyutu daha küçük. Aynı çözünürlükte inç başına daha fazla piksel sığıyor. Ayrıca ekranda da 1440p destekliyor S20'de, daha yüksek bir çözünürlükte kullanma imkanı var.

  • Nokia-3310 N kullanıcısına yanıt

    Tüm amiral gemisi işlemcileri yük altında ısınıyor hocam. Bilgisayardan aldığımız performansı batarya ile vermeye çalışıyor belli görevlerde bu işlemciler. Ancak Exynos 990 daha bir sıcak işlemci. Kışın ev ısıtır, yazın cebimi bacağımı yakar. :D

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    İyi grafikli oyun ya da kamerada uzun süre video çekersek ısınmasına bir şey demem normaldir ısınabilir sonuçta bilgisayardaki gibi soğutma sistemide yok. Ama 990 ayrı bir şey wifi ve chrome u aç ısınıyor. Bence herkes hayatında bir kere exynos 990 kullanmalı :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exynos 990 kullananlar bir daha Samsung alırken on kere düşünüyor hocam. :D

    Ben de aldığımda ısındığını biliyordum zaten. Ancak ilk aldım birkaç uygulama yükledim, açtım navigasyonu yola çıktım. Beş dakika sonra cihaza dokundum, cihaz yanıyor. Dedim, tamam. 2020 çok sıcak geçecek. Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] 

  • laistragon_ L kullanıcısına yanıt

    Biraz önce 1100 TL öğrenci indirimi + 250 TL indirim kuponu ile değişim kampanyasına katıldım. S21FE 1649 TL'ye geldi. Umarım S20'yi aratmaz.

  • Kampanya çok cazip ama iphone dan geçersem pişman olur muyum diye kararsızım.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi ben iPhone X'ten geçtiğim için S20FE veya S21 ile kıyaslayabilecek kapasitede değilim ancak yine de şahsi fikirlerimi belirteyim.

    Kamera açısından çok seçici birisi değilimdir ve günlük kullanımda iPhone X ile çok aşırı bir fark hissetmedim o yüzden iyi veya kötü diyemeyeceğim.
    Sadece gece çekimi inanılmaz iyi, belki son yıllarda çıkan diğer amiral gemileri de böyledir ama ben gece çekimi konusunda resmen seviye atlamış oldum.

    Ön kamerayı çok kullanmıyorum, iPhone X'e kıyasla baya iyi memnunum ama diğer telefonlara kıyasla nedir bilmiyorum dediğim gibi. Çok selfie vs çekinmediğimden dolayı benim için çok önemli bir mevzu değil ancak tatmin edici bir performansı var.

    Bir de sanırım sosyal medyada Android kaliteyi düşürüyor mevzusu vardı, bunu çözmüşler mi bilmiyorum ama Snapchat'te şunu farkettim, fotoğrafı çekmeden önce daha kalitesiz duruyor çekince netleşiyor. Hatta arkadaşlara cevap yerinden fotoğraf çekersem bu netleşme olmuyor ancak Snapchat ana ekranından çekersem netleşiyor. Sanırım bu olaya da yazılımsal olarak bir el atmışlar.

    Bataryaya önceki mesajda değinmiştim zaten. Memnunum.

    Ekran konusunda ilk kez 120Hz telefon kullanıyorum, bilgisayarı senelerdir 144Hz kullanıyorum ve artık bilgisayarda 60hz çok rahatsız ediyor şahsen beni. Ancak telefonu daha çok sosyal medya amaçlı kullandığım için sonuçta izlediğim video en fazla 60fps oluyor, oyun odaklı değilseniz çok büyük bir numarası var gibi gelmiyor bana 120hz mevzusunun. Şarjım 40'ın altına düşünce güç tasarrufuna alıp 60hz kullanmayı tercih ediyorum.

    Bazı yerlerde 128GB versiyonu 6GB RAM ile geliyor yazıyordu internette, ancak benim cihazımda 8GB RAM var.

    Zaten çok oyun oynamadığım için işlemciyle ilgili ısınma, donma vs bir sıkıntım yok.

    Genel olarak memnunum aklıma şimdilik bunlar geldi, başka değinmemi istediğiniz konu varsa söyleyebilirsiniz hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • berk_e B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla kullanın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk_e B kullanıcısına yanıt
    Aslında bu durum pixel 6 da çözülmüş durumda. İlk defa bir android telefon bazı sosyal medya uygulamalarında iPhone dan daha iyi sonuç veriyor. Android 12 den bu yüzden çok umutluydum ama güncelleme yapanlar bir fark olmadığını söylüyor. Bu durum nasıl güncellenecek Samsung mu instagramla bu durumu düzeltecek bilmiyorum ama bu seviye için gerçekten can sıkıcı.

    Dediğim gibi şimdilik tek teselli pixel telefonlarda bu sorunun çözülmüş olması.

    https://www.youtube.com/watch?v=wEnmr_bTans&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam öğrenci indirimi nerden nasıl alınıyor bilgilendirme yapabilir misiniz bende s20 plustan geçmeyi düşünüyorum da şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya haberi verenlere çok teşekkür ediyorum.


    shop.samsung.com sitesinden öğrenci mail adresi ile üye oldum. Ürünün 256 GB lık versiyonunu sepete ekleyince 1100 TL indirim oldu

    Eski cihaz Note FE 3200 TL ye sayıldı

    YENIS21FE kodu ile 250 TL indirim oldu.


    Toplamda cihaz 7449 TL ye gelmiş oldu.


    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]
  • Bugün S21fe'yi inceledim almak isteyenler için sizinle de fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle arka kapak kalitesini beğenmedim çok kötü değil fakat camdan sonra iyi gelmedi ama zaten çoğumuz kılıfla kullanacağı için sorun yok. Boyut olarak S20 ve S20fe nin tam arasında bir boyutu var. Ekran kalitesi bence S20fe den baya iyiydi S20 ye de yakın ama S20 den kötü. Arka kameralarda ana kamerası bence iyi diğerlerini denemedim. Ön kamerada s20 daha iyi olduğunu belli ediyor ama s21fe nin kamerasida iyiydi. Ben beğendim ve S20 nin ısınmasından bıktığım için muhtemelen S21fe ye geçeceğim fakat bayi bana geri alım kampanyasında telefonuma fiyat veremeyeceğini 3-4 gün sonra fiyatların belli olacağını istersem samsung shopdan direk alabileceğimi söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SON OF GOD kullanıcısına yanıt

    Hocam. edu yada k12 uzantılı bir maille samsung shop'a üye oluyorsunuz. Üye olunca zaten 1100 TL'lik indirim direkt geliyor. 250 TL'lik indirim için ise ''YENIS21FE'' kodunu ödeme sayfasında promosyon kodu yazan yere yazıyorsunuz .

  • laistragon_ L kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Ben hiç iphone kullanmadığım için yorum yapamam o konuda.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.