Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece karşılaştırma için ekliyorum

    Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 12 Şubat 2020; 2:55:48 >
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    8/128 olan modeli 3300-3400 arasına satılıyor hocam, ben 8/256 yi 3500 e aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung yine birbirinden gereksiz özelliklerin bulunduğu ve 90% ını hiçbir kullanıcının kullanmayacağı bir telefon tanıttı. Katlanabilir telefona hiç değinmiyorum bile gereksizliğin daniskası.. Cebime zaten sığabilen ölçüdeki bir telefonu katlamakla neden uğraşayım ki.. Amaç etrafa telefonum katlanıyor diye hava atmaksa okey..

    S20 ye gelirsek, Standart s20 nin özellikleri bir çok kullanıcıyı tatmin etmeyecek. S20+ bir nebze daha iyi olmuş. S20 ultra ise çok büyük ve ağır olduğu konuşuluyor. Gereksiz ve tam anlamıyla düzgün çalışmayan bir çok özellikle donatılmışlar herzamanki gibi. Samsung keşke bu kadar gereksiz özelliği ve uygulamayı her telefonunda ısrarla dayatmaya çalışmak yerine arayüz ve kullanışlılık konusunda kendini geliştirse o alanlara yönelse. Bir çok apple müşterisini çalar. Hala Bixby,knox,100x zoom vs. gibi saçma sapan özelliklerle uğraşıyorlar. 100x zoom nedir arkadaş sapık muamelesi görürüz vallahi

    Not. Son 3 telefonum ; Note9 > P30 pro > 11 Pro max

    S20 ultra eğer daha aklı başında imal edilmiş, kullanışlı özelliklere sahip, yarım yamalak çalışmayan tam anlamıyla düzgün çalışan uygulama ve donanımlara sahip bir telefon olarak gelseydi ciddi olarak 11 pro max den geçmeyi düşünürdüm. Ama şu durumda çok mantıksız. Hala Stabilite ve kullanışlılık anlamında dünkü tanıtımda öne sürülen bir argüman yok.




  • Olaya bakış acısı tamamen değişmiş durumda 1.5bin lik çin malı telefonlar zaten iş görüyor..2sene sonra güncelleme alamayacak ve fiyatı düşecek bir android cihaz alacaksam ya gider çin mallarına bakarım yada almam gider iphone alırım..

  • Çok güzel telefon olmuş,
    Çevremde iphone esaretinden bıktım diyen arkadaşlar ön sipariş verdi.

  • Donanım haberin böyle lüks tüketim ürünelrine herkesin yorum yapmasını engellemesi lazım , baba parası ile metrobüse binen ergenlerin 10 000 üstü maaş alan kişilere akıl verici yorum yapması yanşlış,
    ha kale alan varmıdır. bence yanıdaki çaycıdan akıl alacak varsa vardır.

  • pahalı mahalı görürüz milletin elinde yakın zamanda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hands0meJack

    pahalı mahalı görürüz milletin elinde yakın zamanda
    Görmeyiz hocam. Ankarada 5 gün metro kullanıyorum ki metro genelde durumu iyi yerlere gidiyor ona rağmen doğru düzgün S10 bile görmedim hatta doğru düzgünü bırak gördüğümü hatırlamıyorum. Ama iphone 11/pro , x , xr gördüm görmeye de devam ediyorum.
  • Boyutu ve edgesiz ekranı için yıllarca iphone kullandıktan sonra bir şans vererek s10e aldım. Ömrü dolunca iphone devam. Şu yamuk ekranlı tabletler herkese hitap etmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    şu anda samsung kullanıyorum ve bu mesaja katılıyorum.

    ben sadece zorunluluktan android kullanıyorum, eğer ikinci eli iyi ve desteği uzun olsun, telefon sorunlu çıkarsa ilgilenilsin istiyorsanız ve ios sizi boğmuyorsa apple alınmalı.

    ben ios ile uğraşamıyorum, çok kısıtlayıcı, android tarafında da samsung hoşuma gidiyor. diğer üreticilerden tasarımı ve yazılımı daha iyi bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    s10e de canınızı ne sıktı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Telefonunuza güvenlik güncelleştirmeleri gelmiyor mu? Şu anki sürümünüz ne yapmanıza izin vermiyor? Iphoneda da gördük eski cihazlara yeni sürüm verdiğinden ne hale geldiğini. Ben xiaomi kullanıyorum mi mix 2 cihazımda güvenlik güncelleştirmelerini alıyorum gerisi yalan. He Xiaomi ekstra Miui 11 sürümünüde verdi benim için bonus oldu. Siz konuya hakim olduğunuzdan böyle şeylerle uğraşıyorsunuz ama normal kullanıcılar note 3 ile bile hala tüm işlerini halledebiliyorlar.

  • Valla benim Note 4'te yaşadığım en büyük sıkıntı 4.5G açıkken karşı tarafın ulaşamaması veya bazen hat kopmalarıydı aynı sıkıntı 10 serisinde de varmış eğer bunda da varsa büyük sıkıntı yaşar samsung geri dönüş olarak. ama eğer 4.5 frekanslarına entegre ettilerse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama henüz türkiyenin 5g frekansları belli değil. ve Ultra sadece 5g olarak çıkıyor yani adam 12bin lira verip Ultra alıp ta hat kesintisi yaşayabilir benden demesi. Çünkü biz note 4 lerde şunu gördük önce telefon çıktı sonra tr'ye 4.5g geldi sonradan yama tutmuyor. Umarım bunu hesap etmişlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratsx

    “İki sene sonra güncelleme olmuyorsa telefon ölür”
    Ne kafa ama?
    Sanki iki sene sonrada güncelleme alacak telefonlar uzaya çıkacak.
    2017 ipad...... güncellemeyi kapattım. Her gelen güncelleme bir şeyi yavaşlatıyor.
    2018 note9 ....güncellemeyi kapattım. Android 10 istemiyorum. Telefon ilk günki gibi stabil,
    Her yeni güncelleme telefona bazı özelliklerin dahil edilmesi dahası güvenlik açıklarının da kapatılması anlamına geliyor. Şahsen, note kullanıcısı olarak gelen güncellemelerde olumsuz hiçbir durum yaşamadım. Keza kayınvalidemin kullandığı 6s plus, güncelleme sonrası hatrı sayılır derecede hızlı ve stabil bir hal aldı. Tabi pilini değiştirmemizin etkisi var mıdır bu konuda bilemiyorum. Apple'a göre pil sağlığının iyi durumda olması çok önemli. Doğrudur yanlıştır bir şey diyemem ama görünen göz de kılavuz istemiyor.

    Sonuç olarak bu güncelleme işi, tüketiciye fayda sağlayan bir şey. Para vermeden telefona yeni özellikler gelmesi, güvenlik konusunda açıkların gideriliyor olması ve en önemlisi 2 sene sonra çöp olacak ( güncelleme anlamında ) bir telefona para vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Benim kullandığım note 8 de güncelleme ömrünü doldurdu, performansından bir şey kaybetmedi. güvenlik güncellemelerini de 1 yıl daha alacağı söyleniyor. Pilini değiştirip 3 yıl daha kullanacağım. Zira android marketteki uygulamalar, ios gibi desteği kesmiyor. gingerbreade bile uygulama yüklemek mümkün mesela.

    güvenlik konusunda da root rom işlerine girilmedikten sonra bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama zamanında yüklüce bir paraya aldığım cihazın da güncellemelerle artık yeni özellik eklenemeyeceğini bilmek, insanı sinirlendiriyor.




  • Hayatım da gördüğüm en berbat cihaz tanıtımı idi dün gece vasat S9 kullanıyorum son android telefonum miadı dolunca iphone a geçiş yapıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatım da gördüğüm en berbat cihaz tanıtımı idi dün gece vasat S9 kullanıyorum son android telefonum miadı dolunca iphone a geçiş yapıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy S20 özellikleri ile benim telefonum S9 arasında toplasanız 3-4 fark vardır :D ama biri 8 bin diğeri 4 bin

  • emar samsung s10+ 4425 tl sayıyor note 10 belli değil daha dediler bu sene destek dedikleri o 1000 tl lik ek indirimlerde yokmuş
  • S20 ultra sizin elinizdeki pro maxdan daha hafif haberiniz olsun.
  • Hafıza yetersiz . İkinci sim yerine sd konması lazımdı. Acaba 8k için sd kart falan mı yok. Yavaşlar diye mi koymadılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.