Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 mi? Nexus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , dostlar çok büyük sıkıntı içindeyim ve kararsızım ve acilen yardıma ihtiyacım var.
    Samsung Galaxy S2 ve Nexus arasında kararsız kaldım yeterli bir şekilde anlatırsanız sevinirim (Avantajları ve dezavantajları şeklinde yazarsanız sevinirim)
    Aklımda birkaç soru kaldı ve aşırı derecede kararsızım
    1) Hangisinin ekran kalitesi daha iyi kağıt üzerinde bakarsak nexusun çözünürlüğü s2 den daha iyi geliyor ama bildiğim kadarıyla samsung galaxy s2 nin ekranı super amoled plus nekadar farkeder ve hangisi daha iyi ve samsung galaxy nexus da super amoled hd ekra mı kullanılıyor ?

    2)Kamerada nexux 5 galaxy s2 de ise 8MP kamera var bildiğim kadarıyla sadece mp kaliteyi göstermiyor sizce hangisi daha iyi ve başarılı bir şekilde fotoğraf ve video çekiyor ?

    3)Nexus Media player ve 1080p video da samsung galaxy s2 gibi başarılımı ? örn takılmadan açabiliyormu yada fotoğraflarda gezerken 1080p fotoğraflarda bekleme süresi veriyormu ?

    4)Güncelleme olarak nexus'da acayip bir şekilde destek olduğunu biliyorum ama Türkiyede nasıl ? :D çünkü orjinal olarak telefon üzerinden baktığında galaxy s2 hala GB sürümünde ve telefon içinden güncellenemiyor yani nexus'un güncellemeleri apple kadar kararlı heryerde aynanda mı çıkıyor , çıkmıyorsa Türkiye'ye nezaman geliyor

    5)Oyun perfonmansı , interentte gezinme, ve benchmark skoru olarak hangi telefon daha iyi ?

    6)Nexus mu daha çok güncelleme alır yoksa galaxy s2 mi ? yoksa ikiside eşit mi ?

    Biliyorum çoğu cevabı internetten bulabilirim ama ben deneyimli kullanıcılarara sormak istedim yani kullanmış olanlara internetteki yorumların nekadar doğru olduğu hakkında bir bilgi sahibi olamıyorum =/

    Birde bir aralar bir tanıdığım arkadaşının rehberinden bir kişi silmeye çalışmış ve silememiş telefon konusundaki izlenimi rezil ve yavaştı nekadar doğru yani telefon okadar ağırmı ?

    Söylediğim gibi acilen cevaba ihtiyacım var bunu okuyup cevap vermeyen / veremeyenlere'de okudukları için çok teşekkür ederim







  • YUKARI! (kimsemi bilmiyor ? buarada nexus u daha ucuza buldum )
  • bildigim kadariyla s2 donanim olarak daha guclu, nexus cook daha fazla guncelleme alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha detaylı açıklama yapabilecek varmı ? örn Samsung galaxy s2 jelly bean güncellemesi alırsa aralarındaki fark nekadar olur uçurum gibi mi olur ?
    ---------------------------------------------------------------Ekleme
    EVET araştırdım s2 daha iyi teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manester123 -- 7 Ekim 2012; 12:59:00 >
  • Nexus kesinlikle daha fazla güncelleme alır nexus s bile 4.1aldina göre. Donanım olarak benzerlerdir s2 de daha iyi gpu var. Kamera olarak nexus daha iyi test ettim.ekran olarak her yönden nexus daha iyi ikiside suanki tüm oyunlarda kasmaz.ben olsam nexus alırdım ena azından touchwizz yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.