Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 Kulaklık Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süre iphone kullandıuktan sonra HTC Desire HD'ye geçince kulaklıkla ve radyo çekim kalitesi ile ilgili hayal kırıklığı yaşamıştım. Geçtiğimiz günlerde yeniden iphone 4 almak için DHD'yi elimden çıkardım.

    Tam araştırma yaparken ve alacakken Samsung Galaxy S2 piyasaya girdi. Uzun araştırmalar kıyaslamalar, youtube videoları vs derken Samsung'ta karar kıldım ama bir kaç gündür heryeri araştırmama rağmen kimsenin S2 nin kulaklık performansı ile ilgili açıklama yaptığını görmedim.

    Samsung Galaxy S2 kullanan arkadaşlardan ricam kulaklık ve radyo performanı ile ilgili yorum yapmaları. Özellikle daha önceden iphone kullanan S2 kullanıcıları varsa ikisi arasında bir kıyaslama yazarlarsa çok sevinirim.

    Sevgiler.



  • Her ikisinide kullanıyorum İphone 4 ses kalitesi olarak daha iyi hocam.
  • Peki S2 nasıl üstad. Aldığıma pişman olurmuyum ses olarak. Yoksa idare eder yada ip4 e yakınmı.

    Aradaki küçük farklar beni etkilemeyecek. Ama berbat bir durum varsa ortada S2 almak istemem.
  • O ses kalitesi telefondan değil kullandığınız kulaklıktandır.
    Ben şahsen telefonla birlikte gelen kulaklıkları hiç kullanmam. Direk çöpe atarım.
    boose kulaklık kullanıyorum gayet sesler mükemmel..

    Geçen benim eski samsung omnia hd ve bose kulaklıkla vs iphone orjinal kulaklıkla test ettim iphone sivrisinek zırıltısı gibi ses çıkarıyodu.

    Bende sese çok hastayımdır. O yüzden sana tavsiyem adam gibi bi bose yada sennheiser kulaklık al. telefonları çorap değiştirir gibi değiştirme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: online1

    O ses kalitesi telefondan değil kullandığınız kulaklıktandır.
    Ben şahsen telefonla birlikte gelen kulaklıkları hiç kullanmam. Direk çöpe atarım.
    boose kulaklık kullanıyorum gayet sesler mükemmel..

    Geçen benim eski samsung omnia hd ve bose kulaklıkla vs iphone orjinal kulaklıkla test ettim iphone sivrisinek zırıltısı gibi ses çıkarıyodu.

    Bende sese çok hastayımdır. O yüzden sana tavsiyem adam gibi bi bose yada sennheiser kulaklık al. telefonları çorap değiştirir gibi değiştirme


    İyi kulaklık olayı DHD için geçerli değil :) kullananlar bilir.

    3 yıl iphone 3g ve 3gs. 1 DHD kullandım. DHD'yi vermemin tek sebebi ses. Şimdi ip4 yada s2 olacak. Bunuda ses belirleyecek.

    Peki S2'yi sennheiser yada başka bir iyi kulaklıkla denedinizmi. Geçen yorumların birinde 600TL'lik telefonlarda bile daha iyi ses ve hoparlör var gibi şeyler okumuştum. Konuyu açmamın sebebi bu. Sizinde dediğiniz gibi benim için ss önemli.




  • iki telefonu kullanan arkadaşımdan aynı anda aynı müzik dosyasını yükleyip aynı kaliteli kulaklıkla denedim inanki senin benim kulağımızla ayırt edeceğimiz bir ses farkı yok sadece bu konuda kararsız kaldıysan kararını etkilemesin.
  • İphone 3g den S2 ye geçmiş biri olarak bence iphone un ses kalitesi daha iyi. fakat arada büyük bir fark yok.
  • cihazın ses kalitesinde sorun yok, sadece iyi kulaklık varsa pişman olmazsın, telefon şahane.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Aldığım cevaplar karşısında, yarın bir aksilik olmazsa telefonu alacağım.
  • Bende samsung galaxy ace aldim. Bana kulaklık önerirmisiniz mümkünse telefona uygun olursa çok sevinirim. :)
  • Şuan cx300II ile S2'den müzik dinliyorum.Çok beğendim, ilk defa deniyorum kulaklık performansını.Baya sağlam geldi bana.
  • Bende SGS2 kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Eski telefonum nokia5800dı. Şöyle söyliyim. Her konuda mükemmel olan sgs2 müzik konusunda 5800ın eline su bile dökemez. Iphone hiç kullanmadığım için sgs2 ile iphone arasında kıyaslama yapamayacağım.
  • iPhone 4 sahibiyim ve önceki gün almak niyetiyle gittiğim Mediamarkt ta s2 deneme şansım oldu. İlk iş olarak westone 3 kulaklıklarımı çıkarıp s2 ye taktım ve daha önce kullandığım wave den vs çok farklı değildi... iPhone 4 ün yanında asla müzik dinlemeyeceğim seviyede maalesef... Hem kalite hem de seviye olarak çok aşağıda...


    Eğer s2 alırsam sansa fuze+ mp3 çalarımı kullanmaktan başka şansım kalmayacak... Sanırım demek istediğimi anlatabilmişimdir...
  • İphone 4 ile FLAC uzantılı şarkıları dinleyebiliyorum :)
  • Arkadaşlar dün tlefonu aldım ve ilk iş bir kaç şarkı atıp deneme yaptım.

    Kulaklıkla ses olayı DHD'den biraz daha iyi olsada iphone kalitesinde değil bunu kesin söyleyebilirim. Ama yinede tatmin edici bir sesi var. Daha iyi bir kulaklıkla belki dahada iyi olabilir. Şimdilik kendi kutusundan çıkanla idare edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Bende SGS2 kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Eski telefonum nokia5800dı. Şöyle söyliyim. Her konuda mükemmel olan sgs2 müzik konusunda 5800ın eline su bile dökemez. Iphone hiç kullanmadığım için sgs2 ile iphone arasında kıyaslama yapamayacağım.


    Usta benimde eski telefonum 5800 XM idi ve bende şuan SGS2 kullanıyorum Hoparlörleri kastediyorsan haklısın 5800 hoparlör konusunda SGS2 den iyi ancak kulaklık performansı olarak SGS2 çok başarılı bir telefon özellikle 5.1 modu ve baslar inanılmaz ses derinliğide kulaklıkta oldukça iyi.
  • 1 aydır s2 kullanıyorum. Bence ses kalitesi mükemmel. Bass Tiz gayet yeterli, seside yüksek çıkıyor. Memnun kalıcaksınız
  • kulaklık olarak Creative ep-630 kullanıyorum sesler çok ne ve güzel geliyo basslar çok güçlü olmasada ses çok net
  • S2 nin ses konusunda hiçbir sorunu yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.