Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.536
Cevap
323
Favori
1.703.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21592160216121622163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cyhnbyhn C kullanıcısına yanıt

    Ben henüz bir sorun görmedim hocam ama daha çok erken.

  • gelmisine G kullanıcısına yanıt

    Kutudan çıkan ilk sürüm her zaman daha iyidir. Üstüne bir kaç guncelleme. Android Güncelleme meraklıları için değildir. Bir şeyleri yaparken diğer tarafları bozuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s10'da A12 nasıl? Birde ne zaman gelir güncelleme tahmini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum android 3'ten beri kullanıyorum ve güncellemeler cihazı kullanılmaz hale getirmekten başka bir şeye yaramıyor. Güncellemeye bir iki tane kozmetik olarak cezbedici özellik koyuyorlar ama gerisi çöp.

  • S10+ android 11 aralık sürümü çok stabil çalışıyor şuan bende. Herhangi kasma donma falan olmuyor. Yağ gibi akıyor. Kamera da iyi (çok anlamam kameradan) ama gayet yeterli geliyor bana.

  • cahil cahil yorum yapıyorsunuz. en basiti s10 serisinin geldiği android 9 sonrası cvss derecesi 9 ve üzeri olan 150'ye yakın kritik güvenlik sorunu çıktı. özellikle exynos çipsetler güvenlik açısından çok daha sorunlu, yani knox olsa dahi code execution ve memory/baseband overflow saldırılarının büyük çoğunluğu exynos işlemcili cihazlara yönelik oluyor ve knox engeli aşılabiliyor. gün içerisinde bankacılık ve kripto para işlemleri, mobil ödemeler, sosyal medya, e-posta hesapları vs bir çok şeye erişiyoruz. bunlar hassas ve tehlike yaratabilecek veriler içeriyor, sonra oturup bilmem ne bankası rezaleti diye ağlıyorsunuz.


    zaten öyle bir noktadayız ki kimi uygulamalarla kullanıcılarının haberi olmadan internet aracılığıyla sms doğrulama hizmeti veriliyor, ondan sonra yasal bir durumda kimin adına doğrulama yapılmış diye bakıldığında ihale o hat sahibine kalıyor. abuk subuk erişim izni isteyen uygulamalar arkaplanda ne yapıyor bilemezsiniz. eski sürümlerde en basiti bu uygulama izinlerini kaldırma şansı dahi yoktu. dahası play store üzerindeki uygulamalar app store gibi herhangi bir otomasyondan geçirilerek denetlenmez. play store ara sıra sözde bir tarama yapıyor, ama bu da kurulu uygulamaları belli kod örüntüleriyle eşleşip eşleşmediklerine dair kontrol eden bir yapı. bylock vakaları ortada, komşusunun interneti üzerinden erişip kendi kaçan ama alakasız komşusunu senelerce süründüren kaşarları gördük bu ülkede, bu tür kişisel veri ve güvenlik işleri şakaya gelmez.





  • Dracos D kullanıcısına yanıt

    Senin seviyen ile konuşmayacağım ama boş yorum yapma.

    S10 serisi alırım. Hiç güncellemem hiçbir güvenlik sorunuyla da karşılaşmam.

    O zaman eski android kullananlar hiç kullanmasın güvenli değil diye.

    J7 pro var android 8 yüklü. Exynos. 1 senedir güncellemeler kapalı. Senin demene bakılırsa telefonu kullanmamam lazım. S7 de var. Onda da sorun yok.

    Boş yorum yapma. Kendi alanında oyna. Güvenlik diye de milleti kandırma. Sen sürekli porno izleyip dolandırıcı reklamlara tıklarsan tâbi virüs yersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yalandan bilgisayar mühendisliği

    Hiçbir işe yaramayan listeler.

    Aynı Windows güncellemeleri gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılıyorsunuz hocam kutudan ilk çıkan sürümler de hatalı eksiklikler oluyor genelde insanlar deneyimleyip şikayet bildirerek güncellemeler sunuyorlar mesela s20 ultrada ciddi odak problemleriyle çıkmıştı düzelttiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/s10-ekran-sorunu--151042890
    Arkadaşlar linkteki sorunu yaşayan varmı acaba. Lütfen bakıp yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    Galaxy S20 FE (SM-G780G) 256gb için 5300 çıkıyor.

  • 24 saati geçiktir kullanıyorum Android 12'yi. Ben gayet memnunum güncellemeden. RAM kullanımı 11 ile aynı. Kasma vs. daha hiç denk gelmedim. İlk yüklediğim andan beri gayet stabil. Geçişler vs. böyle bir yumuşamış. Hafiften de olsa iOS tadı veriyor  Android 10 ve 11de çok yapaydı efektler. Renkler falan hoş olmuş. Google Material You'yu Android 12.1 ile tamamen açık kaynak hale getirecek. O zaman renk muhabbeti Pixel cihalardaki gibi olacak. Şu haliyle fazlasıyla eksik ve basic duruyor. Samsung sırf yapmış olmak için kendince bir şeyler yapmış. Google uygulamalarından Play Store dışındakiler default mavi rengi kullanıyor hala.

    Titreşimler eklenmiş bazı dokunma aksiyonlarına. Bu da güzel olmuş bence. Ama SS alırkenki o titreşim ne öyle yav. Yerimden zıpladım ilk başta bi  . Hep en düşük ayarda tutuyorum ben titreşim seviyelerini ama SS alırken alet maksimum seviyede titriyor.

    Bunlar dışında öyle göze çarpan bir değişiklik göremedim ben. Türkiye cihazlara hala güncelleme gelmemiş en çok ona şaşırdım. Normalde yeni Android sürüm güncellemeleri en son ABD cihazlara gelir. Bir de operatörler var işin içinde o yüzden süreç iyice uzuyor. ABD modelleri bile güncellenmeye başlamışken Samsung Türkiye ekibi ne ile bu kadar meşgul anlamak güç.


    Edit: Geekbench testi yapmıştım sonuçları kıyasladım ve Android 10dan beri bir düşüş trendi var. Android 9'dayken 708 tek çekirdek ve 2563 çoklu çekirdek skorları ile başladığımız bu yolda 695 tek çekirdek, 2422 çoklu çekirdek skorlarına düşmüşüz. Puanları yükselten tek güncelleme Android 10 güncellemesi olmuş. 11 ve 12de düşmüşüz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 16 Ocak 2022; 0:16:48 >




  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt

    Aynı durum beni s10 plusta oluyor. Bir sayfadan çıkınca anlık kararıp düzeliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung Türkiye ekibi birbirini düdüklemekten başka biseye kafa yormuyorlar 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alparslan46 A kullanıcısına yanıt

    donanımsal bir sorun olacagını sanmıyorum yazılımlardan biri tetikliyor olabilir. örnegin bazı amoled ekran koruyucular bu şekilde ara sıra ekranı kapatıp acıyor kullanıyormusun bilmiyorum.

    donanımsal dememdeki olaysa arızalı bir ekran dahi olsa ekran kaydında normal görülür.

  • İlk 2 3 sürüm güncellemesi yazdım zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar odin ile almanya kurarken home csc mi seceyim normal csc mi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtyg kullanıcısına yanıt
    Home CSC Yaparsan telefon sifirlanmaz.
    Normal CSC yaparsan sıfırlanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21592160216121622163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.