Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.536
Cevap
323
Favori
1.703.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kenandorlayy K kullanıcısına yanıt
    Xiaominin 10000mah Powerbankini kullanıyorum 6 aydır
    Üçüncü nesil hızlı şarj destekli olan Çift çıkışlı metal kasa olan model

    Hızlı şarjlı sorunsuz yapıyor Yalnız telefon ayarlarından hızlı şarj da kapatırsam normalde iki buçuk saate doldurması gerekiyor Ama çoğu zaman hata veriyor, ya 4 saat gibi yüksek bir değer gösteriyor veya aksesuar desteklenmiyor hatası veriyor
    Hızlı şarj aktif iken hiçbir sorun yok 1 saat 40 dakikada dolduruyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SON OF GOD

    Teşekkürler.

    :)))

  • İsviçre romu mayıs güncellemesi geldi. Geri dönme işlemi kapanmış bu yazılım dan sonra. S10 plus
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 13 Mayıs 2021; 20:20:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Samsung Türkiye. Telefon fiyatları anormal yüksek ve S10'da bir kusur bulsam bir dakika kalmayacağım Samsungta.

    Mesele artık saygısızlık boyutunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrzgn T kullanıcısına yanıt

    Hocam güncelleyince kameraya çift kamera modu gelmişmi kontrol edebilir miniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah seni bildiği gibi yapsın samsung emi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben isviçre sürümünü indirmeye başladım, sammobile'dan çekiyorum, frijaya düşmemiş, iner inmez yükleyeceğim, mayıs güncellemesi gelsin diye bekliyordum zaten :)

  • Apofis10 A kullanıcısına yanıt

    Yok gelmemiş maalesef. Ben de bu ay güncelleme gecikince verecekler galiba diye umutlanmistim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

    Yukarıdaki arkadaşın belirttiği üzere İsviçre için Mayıs güncellemesi iyileştirme içerikleri ile verildi. Changelist değişmiş ve artmış.

    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

    Rezilsin Samsung Türkiye. Zarar edip batasın umarım. Ben böyle kahpelik ve ayrımcı bir tutum görmedim hiç bir firmada.. Koskoca 1 ay en küçük ülkelere bile verilen Nisan güncellemesini Türkiye alamadı. Şimdi de yeni ayın güncellemesi verildi İsviçre ye. Bir daha bu lanet olası firma Samsung dan 1 cihaz dahi aldırmam etrafımdaki kimseye.

    Sen bu kahpeliği Türkiye'ye reva görürsen, bende senin ....... na su kaçırmasını bilirim.

    Yarın OTA ile bize verilmez ise frija ile indirip yüklerim, bir daha da adını bilmem anmam bu köpeklerin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Samsung fanı değilim ama piyasa Çinlilere kaldı, arayüz desen yok yazılım desen bug dolu yine buna şükür diyelim. Güncelleme olayı rezalet evet ama Odin veya CSC değişikliği ile çözülebildigi sürece çok sorun edilmemeli kanaatindeyim. Yıllardır bunu biliyoruz zaten değişen pek bir şey yok o yüzden Samsung alsakta değişmeyecek almasakta yine değişmeyecek. Hızlı yazılım güncellemesi dağıtan Çinli telefonları da görüyoruz bir tarafını bozup başka tarafı iyilestiriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdığınız herşeyin cevabı önceki sayfalarda yazılıp anlatıldı. Bizzat ben uzun uzun yazdım. Olay yazılım yada güncelleme değil. Samsung gibi pislik, aşağılık bir firmanın Türkiye'ye karşı tutumu ve uygulaması.! Ben bu ülkenin bir ferdi ve yurttaşı olarak bu durumu kabul etmiyorum.!!! Edemiyorum ve deliriyorum. Siz alternatif yollar ile işi çözüp bu ayrımcılığa göz yummak istiyorsanız devam edin.

    Şu güncelleme konusunda Hala meseleyi anlamadan gelip yazmasın kimse arkadaş. Samsung'un Türkiye'ye yaptığı bu kahpeliği görmezden gelemezsiniz. Hiç mi kimse protesto nedir bilmez. Ben bir daha asla, etrafımdaki kimseye de almaması için elimden geleni yapacağım.

    Sadece telefon değil, bilgisayarımdaki SSD ve monitör, 4K TV bile Samsung. Çakmağını bile almam Türkiye'ye uyguladığı bu kahpelik ve ayrımcılık bitene kadar. Pazardaki ciro kaybını görmesi lazım ki hatasını görsün. "Eşek olana semer vuran çok olur"

    Unutmadan, Devletin ek vergileri ve dövizin yüksek olması sebebi ile belkide Bu lanet firmanin cihazlarına en fazla ücreti veren ülkeyiz ama muameleye bak..!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Thrzgn T kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Burada Samsung'un değil de Samsung Türkiye'nin sıkıntısı var. Benim bildiğim kadarıyla Samsung global firmware çıkarır, daha sonra o ülkenin ekipleri veya operatörleri firmware düzenleyip yayınlar. Belki Türkiye'deki tam kapanma da bu sebeple geciktikçe gecikmesine neden olmuştur bilemem, güncelleme pek de umrumda değil zaten ama nisan güncellemesinin bile hâlâ gelmemesi böyle düşündürüyor. Onun dışında kapanma olmasa da zaten samsung tr boktan bir ekipti hep, muhtemelen de boktan kalmaya devam edecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Tansu Yeğen bırakıp gidince Samsung TR dibi gördü açıkçası. Adam Samsung Türkiye sorumlusuydu ve S7 Edge kullanırken Twitter dan direk özel mesaja kadar tek tek cevap yazıyordu yazılım güncellemeleri ile alakalı.

    Şu durumun net şekilde bir açıklaması yapılsa fena mı olur. Members üzerinden Türkiye de yap açıklamayı kardeşim. Bizde ona göre serzenişte bulunmayalım. Dünyanın her yerinde yaşanan bir durum kapanma ve salgın süreci. Sadece Türkiye'ye verilmeyişi düşündürüyor. Yoksa bende yazılımda değilim. 5 gün, 10 gün hatta 2 hafta gecikir de, 1 aydan fazla gecikip, yeni ayın sürümünü bir ülkeye vermeye başlarsan ben buna itiraz ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam kimsenin ayrımcılığa göz yummak istediği yok, önceki sayfalardaki paylaşılanları da meseleyi de biliyorum zaten. Ben şunu demek istiyorum Türkiye'de milyonlarca Samsung kullanıcısı var ve bu forumda toplasan 1.000 kişiyi geçmez yakından ilgilenen. Pazardaki ciro kaybını görmesi için hadi sen ben almadık protesto ettik veya bizi düşürdüğü duruma karşı bir tavır sergiledik ama milyonlarca ürün yine satılamaya devam edecek bu ülkede çünkü bu durumun farkında olan dilim %1-2. Sizin söylediğiniz olacak bir şey değil maalesef. Bunu yapan bir tek Samsung değil üstelik. Adamların yurtdışında aldığı fiyatın 8-10 katı fiyatına alıyoruz maalesef tabiki bunun karşılığını beklemek hakkımız ama Samsung şunu demiyor, ya bu ülke bizim satışa sunduğumuz rakamın zaten 10 katını ödüyor ayrıcalık tanıyalım gözüyle bakmıyor ki bakmazda zaten. Yani bu tartışmaların hiç bir zaman sonu olmayacağı gibi, çözümüde olmayacak sadece kendinizi bu kadar sinir edip hırpalamayın, keyfinizi kaçırmayın demek istediğim bu. Hayırlı bayramlar.





  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam bende öyle biliyorum, bizim ekiplerde iş yok maalesef.

  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    İşte asıl sorunumuz bu, kendi insanımız bu değeri vermiyor ki, ya da beceremiyor. Zaten adamlar işin ehli olsa güncellemenin gecikmesini sebebi ile birlikte paylaşım yayınlasalar kimse serzenişte bulunmayacak.

  • Konuş Konuş bitmez bu durum. Bu forum çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Samsung başlığı altında genel anlamda bir protesto başlasın bakalım nasıl yayılıyor. Be de kendim ve çevreme hitap ederim. Bu işlerden anlayan biri varsa açsın başlığı desteği verelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android tarafında yazılım olarak en iyi sorunsuz yazılım Samsung'da bence Ben de sırf bu yüzden Döndüm Dolaştım geri Samsung aldım, Ama şu yaptıklarım ayrımcılık hiçbir şekilde kabul edilemez
    Güncelleme hiçbir yerde çıkmamış olsa güncelleme çıkmış çıkmamış gelmiş gelmemiş zerre Umrumda olmaz isterse 6 ay güncelleme vermesinler
    Şu duruma bakın rezillik yahu her taraf güncellemeyi almış Mayıs güncellemesi dağıtılmaya başlanmış Biz niye güncellemeyi almıyoruz, Yeminle Sırf bu yüzden soğudum Samsung'tan 2 ayda

    Yok mu şurada bu işlerden anlayan ne yapılması gerektiğini bilen destek verelim bir yerden başlarsak Burada bayağı sesimizi duyuyoruz tüm Samsung kullananlar olarak

    Birkaç gün içerisinde bir güncelleme gönderirler mi bilmem ama ben Mayıs ile birlikte geleceğine pek inanmıyorum anca Nisan güncellemesini verebilirler

    Bunların güncelleme göndereceği falan yok beceriksiz herifler Başka ülkenin güncellemesini yükleyeyim diyorum onu da yapamıyorum kaldık

    Bunlardan hiçbir halt olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Yapalım hocam ne gerekiyorsa aynen bu konuda tecrübeli bir arkadaş varsa ve yönlendirirse ne gerekiyorsa yapıp hakkımızı arayalım o zaman. Bunu Türkiye temsilcisine ulaştıracak şekilde hatta twitterda tag mı açsak ne yapsak :)

  • 
Sayfa: önceki 20022003200420052006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.