Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süredir telefon almak için araştırmalar yapıyorum, aslında htcde karar kılmıştım. HTC Sensation çok cazip geliyordu; ama Galaxy S2 beni çok etkiledi. Heyecanla Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Vede 10 haziranda Türkiyeye gelecek diye biliyordum vede geldi sanırım; ama tam anlayamadım.http://www.samsung.com/tr/galaxys2/ Böyle bir ön spariş adresi gibi bir şey var Hangi tarihte gelecek S2 kesin bir şey yazmıyor hiçbir yerde. Vede bir şey daha sormak istiyorum, samsung'un güzel appleri var mı ? Vede android marketi kullanabiliyor muyuz? Android appleri hakkında gerçekten çok bilgiye ihtiyacım var, bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.







  • Arkadaşlar bir bilgisi olan yok mu ? En azından android market hakkında?
  • hepsiburada gibi birkaç site 30 haziran diyorlar yanlış hatırlamıyorsam, yani cihaz bu ay bittiğinde gelecek ülkemize. Samsungun applerine ihtiyacınız yok android için yazılan ve telefonunuzun desteklediği bütün appleri kullanabilirsiniz. Markette ise ücretli uygulamaları göremiyorsunuz diye biliyorum.
  • bu ay sonu satisa cikacak ve on siparis ile 1699 liraya satiliyor. app konusunda android su an iyi seviyede. vede hizla gelismekte. htc nin telefonlari guzel ancak kamera yonunden bana gore zayif. ayni zamanda sarzi az gidiyor. ustelik servisi nasil onuda bilmiyorum ancak samsung bu aralar Turkiyede vede dunyada bayagi ilerledi. facebook uzerinden samsung turkiyeye mesaj attiginizda hemen size donus yapiyorlar. galxy s2 nin cikis tarihi vede fiyati hakkinda bilgi istemek amaciyla facebook tan mesaj attim ertesi gun hemen aradilar. cikis tarihi olarak haziran sonu denildi ancak fiyat veremiyoruz denildi.

    yukarda vermis oldugun linkteki formun altinda kullanim kosullarini kabul ediyorum yazan yere tiklayip okudugunuzda on siparis fiyati konusunda 1699 tl oldugunu gorursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.