Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
77
Favori
200.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Tansu Bey'le iletişimde olan arkadaşlardan kendisine; ürünün hangi fiyattan satışta olacağını ya da hediyelerin ne olacağı konusunda kimse soru yöneltmedi mi? Eğer iletişime geçecek olan olursa ve mümkünse bu hususlarda bilgi almasını rica ediyoruz.

    Ayrıca not olarak; Note 4 2299, Note 5 2699, Note 7 3599 tl.'den çıktı. Bu sene ki zam biraz fazla oldu gibi. Tabi ki vergiler etken fakat Samsung'da bu sene zammı çok yaptı. 600-700 dolarlardan başlayan amiral gemisi fiyatlarını bu sene 800-900 dolar (belki daha fazla, tam hatırlamıyorum) gibi seviyelere çekince bu sene bu fiyatları gördü cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 2 Ekim 2016; 12:18:44 >
  • Valla biri yeni konu açsa ben de desteklerim. Bu konunun içeriğinin %95i telefonun patlamasıyla ve değişimle ilgili. Olmazsa da birşey kaybetmeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • undomiels kullanıcısına yanıt
    hocam 3 yıldır iphone kullandım ip 6 dan s7 edge e geçiş yaptım şöyle söylim iphone un en büyük handikapı her zaman iOS stabilitesi olmuştur. hep deriz ios farkı tercih sebebi. ama inanın s7 edge yazılım performansı iostan daha iyi bunu 3 yıldır iphone kullanan biri olarak söylüyorum. birde telefonu aldım diye samsung gear vr hediye olarak gönderdi.

    ben 3000+ tl lık telefondan klip, dizi, film izlemek isterim. Bunu iphone da yapamıyorsun. Yapsan bile işkence. iphone da her aldığın dökümanı cloud hesaplarına yüklemek zorunda kalıyorsun telefonda barındıramıyorsun. pdf excel whatsapp medyaları gibi.

    samsung bana bunları sağlıyorken üstüne gear vr hediye olarak gönderdi. tek kelimeyle muhteşem birşey. samsung bu çizgiyi bozmazsa kesinlikle iphone kullanmam. 128 gb sd kart aldım sabah işe giderken full hd klip dizi izliyorum. sonra diyorsun ki verdiğin paranın sonuna kadar hakkını veriyor. iphone a bakıyorum verdiğin paranın hakkını veriyor mu vermiyor. çünkü kısıtlamalarla apple sadece telefonda sosyal medya uygulamalarını kullanıyorsun. 3000+ para verip başka birşey yapamıyorsun, ekranını tv lere bağlayamıyorsun. Always on Display olması bile bu telefonu alma sebebimdi. Çok işime yarıyor.

    iphone 6 fiyasko yamulmalar ekran çıtlaması, ios da stabil değil.
    6s de iyileştirilme oldu ama samsunga göre alınabilecek tel değil.
    7 yi zaten söylemiyorum hiç bişey yapmamışlar. yapmadıkları gibide kulaklık girişini kaldırmışlar, oraya öylesine hoparlör görünümlü delik koymuşlar. fiyatıda 4k :))) bence tarihin en büyük fiyaskosu ip7




  • Hocam fiyatta indirim olarakta hediye olarakta bir dusunceleri yokmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka telefonmu yok piyasada, belliki bu telefondan hayır yok bu inat niye? Para iadesi alın başka telefon bakın seneyede onu satar note 8 alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başlarda bende almayı düşünuyordum note 7 almayı sonra bu çıkan patlama haberlerindrn sonra ve samsungun iphone bir iphone fiyatı kadar pahalı bir fiyat koyunca vazgeçtim şahsen bu patlayan telefona o kadar verilmeside akıl karı bir iş değil. şimdi bı yenilenen telefonu alınca samsung bana yeniden patlamayacağının aynı sorunun tekrarlamayacağı garantisini veriyormu hayır. bu telefona o kadar vermek enayiliktir. hemde birde patlıyorsa.ben canımı sokakta bulmadım alırım s7 edge keyfime bakarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

    ilk başlarda bende almayı düşünuyordum note 7 almayı sonra bu çıkan patlama haberlerindrn sonra ve samsungun iphone bir iphone fiyatı kadar pahalı bir fiyat koyunca vazgeçtim şahsen bu patlayan telefona o kadar verilmeside akıl karı bir iş değil. şimdi bı yenilenen telefonu alınca samsung bana yeniden patlamayacağının aynı sorunun tekrarlamayacağı garantisini veriyormu hayır. bu telefona o kadar vermek enayiliktir. hemde birde patlıyorsa.ben canımı sokakta bulmadım alırım s7 edge keyfime bakarım

    Siz kim oluyorsunuz da bu telefonu alanlara "enayi" diyebiliyorsunuz? İsteyen istediğini alır size ne? Hayat bizim, para bizim, zevk bizim size ne? Almak istemiyorsan almazsın ama alan kişilere de hakaret edemez veya lakap takamazsın.

    Patlamaz garantisi veren firma var mı? Apple, samsung, htc, sony vs. Yoksa böyle bir garanti türü var da benim mi haberim yok?

    Saçma sapan mesajlarınızı da alın ve terk edin burayı lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARNT

    Hocam fiyatta indirim olarakta hediye olarakta bir dusunceleri yokmus.

    Yeni telefon alacaklara indirim hediye vs. olmaz tabii ama değişime yollayanlara hediye bekliyorum. En kötü Wifi Şarj veya Hafıza Kartı, iyi ihtimal Gear Fit 2, süper ihtimal Gear S2 :) Woooooowwww ihtimal Gear S3
  • orcun93 kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • Beyler degisimde bir surpriz olma ihtimalinden bahsetti dun forum teknosadaki samsung elemani.

    Tansu beyde sali carsamba her renk tum illerde degisimde olacagini söyledi.

    Cok yaklaştık note 7ye :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar note7 kamerası donanım ve yazılımsal olarak S7 ye göre farklılıklar taşıyormuydu. Sanırım S7 edge alacam beklemek zor geliyor artık.
  • Şu konudan telefona dair hiçbir şey öğrenemedim.
    Başka bir konu vardı. Onun ilk sayfası çok güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olarak fark yok, yazlımsal olarak (görüntü işleme bakımından) biraz daha iyi olduğu söyleniyor.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hocam 2 hafta içinde satışa çıkacak telefon bir aksilik olmazsa. Aciliyeti yoksa beklemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben öyle düşünmüyorum.Telefon pazarında asla yeni müşteri eskisinden azına razı olmaz.Gözlük hediyesiyle 3500 tl ye sattıkları cihazı eski müşteriye ekstra hediyede verip yeni alacağa aynı fiyattan satamazlar.Yaparlarsa zaten büyük bir pazarlama hatası yaparlarki şuan samsungun yapacağı bu hamle iyice batırır.Marka imajınıda çok sarsmadan hızlı ve kademeli bir fiyat düşüşü bekliyorum.Yılbaşı arefesi satışların patladığı dönemde dünyadaki fiyadı 650-700 dolar bandına oturur.Bizdede ocaktan sonra 3000 tl ve hemen altı olur.S8 ve edge tanıtımı ile yaza ben 2500 seviyelerinin görüleceğini bekliyorum.Bende bu zamanda alırım eğer beklentim olursa.Ama şu anki note 4 ümde alıştığım şarj serbestliğini bulamayağım.Yaklaşık 20 gündür hiç telefonumu şarja takmadım desem yeridir.2 adet orjinal batarya ve şarj kiti ile mükemmel bir çözümüm oldu.Birde tv kumanda özelliğini çok arayacağım.Ama note 7 beni çok cezbediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 2 Ekim 2016; 14:50:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HazretiSamiDayi

    Şu konudan telefona dair hiçbir şey öğrenemedim.
    Başka bir konu vardı. Onun ilk sayfası çok güzeldi.

    Sizin değişen cihazla ilişki nasıl gidiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün itibarıyle cihazım değişti. Dün aldığım Samsung bayiisi tarafindan arandım ve bugün 1e1 değişim yaptılar. (Black Onyx) şarj adaptörü ve usb aparatları dışında kutusu ile teslim ettim. Gorevli arkadaş, 17 ekimde satışa başlayacaklarını değişim yapmayanların o tarihe kadar değiştirmesi lazım dedi. Bilgilerinize,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erturk unal


    quote:

    Orijinalden alıntı: HazretiSamiDayi

    Şu konudan telefona dair hiçbir şey öğrenemedim.
    Başka bir konu vardı. Onun ilk sayfası çok güzeldi.

    Sizin değişen cihazla ilişki nasıl gidiyor?

    Hiçbir sıkıntım yok. Cihaz harika. Gear vr ile de aşırı ısınma problemi ortadan kalkmış. Şarjda ısınma yok. Sürekli hızlı şarj ediyorum. Şu an şarja takılı ve sosyal ağlarda geziniyorum. En ufak bir sorunum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbaykus B kullanıcısına yanıt
    Pazar günü servisler açık oluyor mu? Ve hangi ildesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Kadıköy Tepe Natilius avm'de Samsung Bayii. Servise vermedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.