Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.393
Cevap
278
Favori
1.683.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murax_545

    Arkadaşlar sordum ama yanıt anlamadım tekrar soruyorum. güç tasarrufu modundayken gmailden mail gelmiyor. Ancak ben girip güncelle dediğimde mailler telefona düşüyor. Ne yapmam lazım?

    Ben güç tasarrufuna almadığım halde gelmiyor kardeş. Gmailde sıkıntı olabilir. Mailler geliyor olsa bile çok geç geliyor. Anlık bildirim yok yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Wipe hakkında detaylı bir forum konusu mevcut mu acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 26 Mart 2016; 11:20:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahadır_fb B kullanıcısına yanıt
    ben 5.1.1de 5 saat ekran süresi alıyorken aynı şartlarda android 6 da en az 6.5 saat alıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Night Rain

    Wipe hakkında detaylı bir forum konusu mevcut mu acaba ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_114503536/mpage_1/f_//tm.htm
  • Ota üzerinden güncellediğimde wipeları yaptığım halde takılmalar oluyordu. mesaj yazarken bile 2-3 sn takılmalar oluyordu. gelen mesajları okuduğum halde okunmadı olarak görünüyordu. smart switch üzerinden tekrar kurulum yaptım. kurulumdan önce yedek alırken hiçbir ayarı yedeklemedim. sadece fotoğraflar videolar müzikler dosyaları yedekledim. 2 gündür test ediyorum, gayet düzgün çalışıyor şuanda.
    aynı problemi yaşayan arkadaşlar deneyebilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NSymptom -- 26 Mart 2016; 12:21:30 >
  • Arkadaslar note 5 ile cekilen video uzerinden fotograf goruntusu yakalamak mumkun degil mi?
    Videoyu cekerken yakalama var ama izlerken yok goruntu alma sanirim bulamadim. S3 de vardi bu ozellik, videoyu izlerken goruntuler alabiliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha önce sordum ama yanıt alamadım.s-peni çıkardigimda temassiz komut menusu geliyordu hizlica ekran alintisi alabiliyor,not yazabiliyordum.fakat dun farkettim ki kalemi cikarinca bu temassiz komut menusu gelmiyor artik.kalemin uzerindeki tusa bastiysam da kar etmedi.yani temassiz komut deaktif olmus sanirim nasil olduysa.1 aydir sorunsuzdu.dun ilk defa ultra tasarrufu actim sonrasinda da google play uygulamalari wifide guncelleme yapti.acaba bunlarla mi alakali problem.s pen menude temassiz komut secenegi asagidaki gibi.

    http://i.hizliresim.com/2167zq.png

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boss007

    arkadaşlar daha önce sordum ama yanıt alamadım.s-peni çıkardigimda temassiz komut menusu geliyordu hizlica ekran alintisi alabiliyor,not yazabiliyordum.fakat dun farkettim ki kalemi cikarinca bu temassiz komut menusu gelmiyor artik.kalemin uzerindeki tusa bastiysam da kar etmedi.yani temassiz komut deaktif olmus sanirim nasil olduysa.1 aydir sorunsuzdu.dun ilk defa ultra tasarrufu actim sonrasinda da google play uygulamalari wifide guncelleme yapti.acaba bunlarla mi alakali problem.s pen menude temassiz komut secenegi asagidaki gibi.

    http://i.hizliresim.com/2167zq.png

    Ayarlar/s-Pen/kalem çıkarma seçeneklerinden hiçbiri işaretliyse onu değiştir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • görüntüyü durdurup ekran resmi alsanız aynı işi görmez mi acaba ?

    Saygılar
  • Buraya mı yazmalıyım bilmiyorum ama 15 gün kadar önce yurt dışından getirilmiş ve imei atılmış bir note 5 aldım her şey yolundaydı, ta ki marsmallow güncellemesini yükleyene kadar. Telefondan güncelleme yapmaya kalktığımda"Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi" smart swich ile bilgisayardan güncelleyebilirsiniz gibi bir uyarı verdi. Bende güncellemeyi bilgisayardan yaptım, akabinde telefon şebekeleri görmedi, arama yapmıyor, ağ operatörlerini dahi taratamıyorum. Başka sim kart taktığımda da aynı problem. Şimdi cihazı aldığım yere düzeltmeleri için verdim bir haftadır bekliyorum. Aldığım kişi cihazda yurt dışı rom yüklü olduğunu, benim türkçe rom kurarak bu hataya neden olduğumu söylüyor. Sırf 4-5 gün kargo beklememek için ithalatçı garantili Türkiye fiyatına kaçak telefon almanın faturası bu oldu bana. Telefonu düzeltememeleri ihtimaline karşı bir çözüm yolu var mı?




  • Merhaba arkadaşlar, sizlerden bir ricam olacak. Telefonu elinize alıp salladığınızda cihazdan hiç ses geliyor mu? Bende ana kamera kısmından bir tıkırtı geldiğini fark ettim. Sallayıp baktığımda kamera sensörü hafif bir şekilde yer değiştirmiş durumdaydı. Sanırım bu telefonun ois özelliği ile alakalı bir sorun çünkü full hd video çekip izlediğimde titreşim engellemediginide fark ettim yada bana öyle geldi. Ayrıca telefonu hiç düşürmememe rağmen bunun olması bana ilginç geldi. Sizde dener bana geri dönüş yaparsanız memnun olurum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    hocam dediginiz gibi yaptım fakat sonuç hala aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luaz.

    Merhaba arkadaşlar, sizlerden bir ricam olacak. Telefonu elinize alıp salladığınızda cihazdan hiç ses geliyor mu? Bende ana kamera kısmından bir tıkırtı geldiğini fark ettim. Sallayıp baktığımda kamera sensörü hafif bir şekilde yer değiştirmiş durumdaydı. Sanırım bu telefonun ois özelliği ile alakalı bir sorun çünkü full hd video çekip izlediğimde titreşim engellemediginide fark ettim yada bana öyle geldi. Ayrıca telefonu hiç düşürmememe rağmen bunun olması bana ilginç geldi. Sizde dener bana geri dönüş yaparsanız memnun olurum

    ois dostum. kamera açıkken sallarsan farkı göreceksin. herkeste oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Night Rain

    Wipe hakkında detaylı bir forum konusu mevcut mu acaba ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_114503536/mpage_1/f_//tm.htm

    Teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil kullanımı kısmında en çok şarj tüketen, ekrandan sonra "hücre askıda" diye bişey var.hep Yaklaşık % 15 civarı batarya tüketimi oluyor. Şebekeyi 2G de kullanmama rağmen sonuç değişmedi. Bunun çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Gmail uygulamasını kullanıyorum mail ve düşüyor amma velakin sayısal olarak kaç tane Mail düştüğü üzerinde yazmıyor sizde de öylemi? Bir diğer sorum ise telefon bekleme modunda iken yaklaşık 16 saatte %6 şarj gitmiş sizce normal mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar kolay gelsin herkese,
    Bugün denedim ama usb hata ayıklama modu pasif açamadım. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]
  • monders M kullanıcısına yanıt
    note-5 gibi bir telefona imei atmak nasıl bir mantıktır ya? telefon sıfırlanmıyor mu? sıfırlanıyorsa git kaydını yaptır güzelce kullan. millet garanti sorunu çıkmasın diye farklı rom bile kurmuyor sen yasal olmayan bir işlem yapmışsın dilberim telefona. ille ucuz istiyorsan çok temiz ikinci el bulurdun note-5. ne gerek var kaçak maçak işlere?
  • bilen yok sanırım.

    Arkadaşlar Sammobile üzerinden indirdiğim TR Stock Rom'u ve Smart Switch ile kurtarma yaptığım zaman başka Rom yüklüyor. Saçma sapan arapçaya benzeyen isimli uygulamalar yüklüyor. Yani türkiye Rom'unda bunlar yoktu. Digiturk falan yüklemesi gerekmiyormu? Sorun nedir bilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Telefonun orjinali rom u Tur olmayabilir kontrol ettiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.