Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.566
Cevap
28
Favori
236.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, benim cihazımda hala 4.1.1 sürümünde bunu nasıl yükseltebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u7110


    quote:

    Orijinalden alıntı: musanpa

    Arkadaslar cihazin orjinal haliyle aldigi son guncelleme nedir benim cihazim 4.1.1 surumunde suan guncellemeleri denetledigimde sisteminiz guncel demekte

    Turkiye icin 4.2.1

    Benim cihazda 4.1.1 olark gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Emektar Nexusum ile yola devam ediyoruz. Cihaza 4.3'ten sonra güncelleme gelmedi. Hiç Kitkat ya da Lollipop sürümlerinden rom atanlar oldu mu cihazı? Varsa bilgilendirirseniz seviniri. Geçen gün kısa bir araştırma yaptım Türkçe Kitkat Rom atma rehberi gördüm 5.1.1 ve 5.0 Lollipop sürümlerinin de İngilizce olarak anlatımlı rehberini buldum. Yeni bir telefon alana kadar böyle bir şey denemeyeceğim ama deneyen sonuç alan varsa yazılarını esirgemesin.

    @musanpa

    Ben cihazımı 2. el garantili faturalı olarak 2013 senesinde almıştım Android sürümü o günden beri değişmedi 4.3 idi. Zaten Gsmarena'da 4.1.1 olup 4.3'e kadar güncelleme alacak diye yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ekim 2015; 1:40:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,galaxy nexusa nasil kablolu selfie cubugu baglaniyor bilen var mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kassatura

    quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers

    quote:

    Orijinalden alıntı: bakieryigit

    quote:

    Orijinalden alıntı: kassatura

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fteuphrates

    https://plus.google.com/u/0/106886664866983861036/posts/XQgbtVHj3Df

    Amerikada direk googledan 400 dolara satılmaya başlanmış cihaz. Çok büyük bi fiyat düşüşü söz konusu. Google SGS3 çıkmadan elden çıkarmaya çalışıyo gibi

    Çok çok iyi fiyat ya. 700 liraya geliyor. Bedava resmen.
    Alacak arkadaşlar bence tam zamanı.

    O iş öyle değil arkadaşlar :) ,

    Ben dün Google plus üzerinden almaya çalıştım ama google wallet (cüzdan) diye bir illet çıkarmışlar. Buraya üye olmanız gerekiyor. Wallet hesabınıza 10 dolar yükleniyor çünkü burdan satın almak için wallet üyeliği şart neyse hesabı açtım içine 2 tane visa ve master kart olmak üzere kart da ekledim 3 defa bu işlemleride düzgün yatığım halde , kredi kartının kullanılamadığını söyleyip alım gerçekleştiremedim. Her ödeme yapmaya çalışmanızda hesabınızdan 1.5 TL kesiyor birde :) açık provizyona girip baktığımda şok oldum banka hesabında :) , neyse dedim , Bu uygulama şuan sadece Amerika'ya açık olduğundan arkadaş ordan kendi kartıyla almaya çalıştı. Yine başarısız olduk :).

    400 Dolara sattığına bakmayın. Amerika'da her eyaletin kendine has KDV oranı vardır , Apple ürünleri alırkende bu şekilde kdv'si eklenerek size ürünü ödemeyi bitirme aşamasında seçtiğiniz eyalete göre ekleme yaparak gönderiyor. Kısaca ben mesela Florida eyaletine (şehrine) gönderim yapacaktım ordaki KDV oranı %7 idi. cihaz KDV dahil 428 dolara bana mal olacaktı , Google kargo ücreti olarakta 10,5 Dolar ekleme yapıyor :) kaç etti 438,5 dolara geliyor en ucuz haliyle cihaz size. Her ne kadar satışa başlamış gibi görünselerde play üzerinden şahsen biz satın almayı 3 farklı kredi kartını onaylatamadığımız için gerçekleştiremedik.

    Bunun üzerine amazon fiyatıda baya düşmüştü artık oradan alıyım dedim , 10 dolar için burayla uğraşılmaz :) onaylamıyor çünkü kredi kartlarını wallet hesabını aktif hale getirdiğim halde. Amazondan aldığınızda extra kdv eklemeside yapmıyorlar.

    Samsung I9250 Galaxy Nexus 16GB (Unlocked)

    http://www.amazon.com/Samsung-I9250-Galaxy-Nexus-Unlocked/dp/B005ZEF01A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335299591&sr=8-1

    bunun üzerine buradan 451 dolara satın aldım dün gece bu fiyattaydı. Kargo ücretsiz gönderim yapıyorlar kısaca google play'den alabilseydim ürün 12.5 dolar daha ucuza gelmiş olacaktı bana :) , Amazonunda herhangi biri durumda geri iade hakkı olduğu için bu farkı sorun yaşamamak adına göze almak en mantıklısı zaten playden alınmıyor. Bu arada bu satış fiyatını Türkiye'de göremezsiniz Google play için konuşuyorum ,proxyle falan çıkıyor Türkiye'de satış sayfası. Ben zaten direk Amerika üzerinden aldırmaya çalıştım ama yine yemedi. Cihaz bana Garanti Kredi kartıyla ödeme yapmıştım. Şu 3 tane play kesintisiyle beraber 830 TL'ye mal olacak. Öyle dediğiniz gibi 700'lere satışı yok yani :)) , bilginiz olsun. Yinede çok iyi fiyata alıyorum oda ayrı konu. Düşünenler bu yazdıklarımı değerlendirebilir. Dün gece yaşadıklarım bu şekildedir.

    amazonda ki urunler sıfır mı ?

    Eğer kullanılmış demiyorsa sıfırdır. Sağ tarafta ve ürünün altındaki özelliklerinde yazar.

    Sagolun hocam




  • Bu telefon elinde olan var mi hala satin almak isterim ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.