Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.970
Cevap
124
Favori
673.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pile kızılıyor sanırım. Ancak ben memnunum. Eski telefonun pili ölmüştü. Ekran süresi 3 saat alabilmeye rağmen telefona dokunmasan en fazla 6-7 saat açık kalabilirdi. Şimdi tek şarjla aynı kullanım özellikleri ile (herşey, GPS Bluetooth, mobil veri, wifi vs) çok rahat 3.5 -4 gün tek şarj ile idare edebiliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Siz sanırım doğru dürüst kullanmıyorsunuz. Bırakın 7000 mah bataryayı 8000 olsa 4 gün gitmez .Yanlış anlamayın ama bu şekilde çok yorum görüyorum abartı geliyor. 2 gün kabul edilebilir bu telefon için. Hadi 2.5-3 te tamam diyelim. 4 olamaz mübalağa...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Telefonla ne yapılır ki? Video izlenir, internete girilir, navigasyonu kullanılır, müzik dinlenilir, telefonla konuşulur, mail atılır okunur... Telefonla oyun sadece satranç oynarım. Belki de oyun olmadığı için böyledir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolasx

    Dediğin gibi değil hocam. Pil performansı stabil değil herkeste. Örneğin kendimden örnek veriyim. Çok aşırı kullanmam telefonu. Dün biraz ayarlardan arka plan etkinliklerini dahi kapattım. Telefonun şarjı bugün 2.güne yeni girdi yani dün sabah şarjdan almıştım. Şu an %46.Bugünü zor çıkartır kurtarırsa o da. Ya bende çok uygulama yüklü ya da bazıları abartıyor.

    Edit :Hatta şunu da ekliyim. Gece telefonu rahatla moduna alıyorum ekran siyah beyaz olacak şekilde.Aod gece kapalı modda. Buna rağmen bekleme modunda %2 civarında şarjım gitmiş mesela. Cidden nerde hata yapıyorum çözemedim.

    Bu telefonu eşim kullanıyor. İlk günden beri wifi, mobil veri, bluetooth, gps, senkronizasyon, aod vs her şey açık. Hediye verilen kulaklık gündüz telefona bağlı olduğu halde kullanılıyor.


    Eşim sabah evden çıkıp mağazasına gidiyor, orada wifi yok. Tüm gün telefon elinden düşmüyor. Instagram üzerinden satış yapıyor. Vakit bulursa Netflix izliyormuş. Ben şahidim ki sabah şarj full çıkıp akşam %65 veya en kötü %60 giriyor. İlk zamanlar çekindiği için %60 şarj kalmasına rağmen her gün şarja taktı ama sonra gördü ki her gün şarj etmesine gerek yokmuş.


    Ufak detaylarla uğraşmayın yani kendinizi kasmayın. Alt tarafı bir telefon.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yldrm000

    Hocam m31s ede bakabilirsiniz. Su anda sanirim 3200 e kadar düştü.

    sağolun hocam kararsız kaldım yorumları okuyorum herkes farklı konuşuyor

    eskiden lenovo p2 konusu vardı. hemen herkes ekran süresi görüntüsü atardı ne kadar ekran süresi alacağını bilirdin

    m51, m30s,m31,m31s,m21 bunların hepsi batarya telefonu, pil ön planda olmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carnageous kullanıcısına yanıt

    evet gerçek isim allah analı babalı büyütsün ülkemize hayırlı bir evlat olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Kasıyorum diye bir şey söylemedim zaten. Sadece herkeste stabil olmadığını söylüyorum pil performansının. Ben şikayet etmiyorum batarya açısından ama burdaki çok memnun olanlar kadar da değilim şimdilik. Belki zamanla oturur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konum aktif, akşamları Wi-Fi aktif, Mi Band sürekli bağlı, Buds günlük 4 saat civarı bağlı halde Instagram, Twitter, Whatsapp, Outlook, Teams uygulamaları ağırlıklı aktif kullanıyorum telefonu. AOD aktif değil, bazen karanlık bazen gündüz modunda kullanıyorum. Hiç oyun vs oynamıyorum. 2. günün akşamında %5-10 civarlarına geliyor cihaz. Rekabet edebilecek başka cihazları deneyimlemediğim için aktif kullanımda 3-4 gün yorumları o yüzden bana da uzak geliyor biraz. Hepimizin kullanımı, arka plan uygulamaları vs farklı olduğu için sonuçlar da farklı geliyor, problem olarak görmüyorum. Hatta daha da optimize olabileceğini de düşünüyorum (umarım güncellemeyle kötüye götürmezler tabiki). Mi Note 10 Lite alma planları ve günü rahatlıkla çıkarsın yeter düşüncesindeydim şahsen ben, o yüzden tatmin edici geliyor.

    Sadece video izleme işlemi yapılan zamanlarda çözünürlük 4K vs olmadıktan sonra 16-18 saatleri görmesi de mümkün, bu değerlere çok takılmayın.


    Arada karşılaştığım ufak bir problem oldu dün fark ettiğim. Neden kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama Instagram optimizasyonuyla ilgili olabilir, bazen hikayeler arasında gezerken her hikayenin 1. saniyesinde anlık bi takılma oluyor görüntüde -seste bir problem olmuyor-. Kasma değil, çünkü her hikayede oluyor. Geri alıp tekrar izlesem yine aynı şekilde. Çok önemli değil, neden olduğunu da anlayamadım ama pimpiriklendim ister istemez SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] 





  • Şu anda da buds kulaklık kampanyası var mı? Şu an telefon alsam kulaklık gönderiyorlar mı?

  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Hayır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak eden arkadaşlara referans olsun diye söylüyorum,
    Bekleme süresi 27 saat
    Ekran açık süresi 4 saat 50 dk
    Kalan pil %65

    Dün gece 00.30dan sabah 07.30a kadar %1 pil tüketimi oldu, wifi bağlıydı.

    27 saatin yarısında wifi yarısında mobil açıktı
    Gps kapalı, aod kapalı, bluetooth kapalı, pil tasarrufu açık değil, arka planla ilgili hiçbir işlem yapılmadı.
    Kullanım: whatsapp, instagram, youtube, facebook, twitter, bankacılık uygulamaları, chrome, kamera



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ele.elec.eng. -- 22 Ekim 2020; 10:54:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalnız donanımhaber uygulaması da güzel pil yiyor, biraz optimizasyon yapmaları lazım
    Dün en çok şarjı bu yemiş ve sürekli açık değil yani.
    Yönetimden tanıdık varsa söyleyelim bi ayar çekilsin
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 22 Ekim 2020; 11:0:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu telefonun hiç mi iyi yönü yok ya 😃
    Abartmışsınız batarya konusunda bende 2.5 haftadır kullanıyorum 2.5 gün net gidiyor çoğu zaman Bluetooth açık arada dizi izliyorum müzik dinliyorum
    Salı gün sabah şarjdan çektim ve şuan %6 zorlasam akşamı zorlar
    Normal bataryalar 1 günse buda 2 günlük batarya kapasitesine sahip artı ekran büyük abartmamak lazım
    Ayrıca takılma, ısınma yok iyi yönden bakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueorcid -- 22 Ekim 2020; 11:44:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben memnunum zaten hocam, anladığım kadarıyla telefonda birçok farklı uygulama kullanan, sürekli kapatıp açanlarda vs. daha çok sarj yiyor, ama mesela aç youtube u 720p de 18 saat aralıksız izlersin. Ya da ne bilim Spotify ekran kapalı buds ile 2 saat dinliyorum yuzde 3 şarj anca yiyor 2 günü çok rahat çıkarıyor. 3. Gün şarja takıyorum genelde.
    Ama dediğim gibi donanimhaber uygulamasının optimizasyona ihtiyacı var neredeyse aynı süre kullanılmış olan instagramın iki katı şarj yemiş mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 22 Ekim 2020; 12:32:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gontik G kullanıcısına yanıt
    Hocam genel anlamda söyledim
    Batarya konusunda ön plana çıkan bir tlf. Olduğu için sanırım buna çok takılmış insanlar 😊
    Bir arkadaşta ıphone 6s var günde 2 3 defa şarj ediyordu yeni batarya değiştirdi yine 1 gün gitmiyormuş ona göre çok iyi bizimki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle ki onlar rakip değil zaten m31 ile karşılaştırılması normal olur, tabi işlemcisi kamerası rami farklı bir telefon sonuçta daha fazla yakabilir, arka plan uygulamalarından olabiliyor, bir de telefon yeni olduğundan çok kurcalıyoruz ekran uyandırmamız çok fazla biraz da ondan kaynaklanıyor. Yine de 2 gün kafanın rahat olması bile zaten harika bir his.
    3000 mah huawei vardı günde 2 defa şarja koyuyorum mutlaka bazen bitmeden korkudan koyuyorduk , ya da prizde kullanıyordu, youtube Spotify falan açsan 2 saatte bitiyordu. Dediğim gibi bir sorun yok bence beklenti batarya büyüklüğünden dolayı yüksek tutuluyor. Haklılık payları da var tabi, samsung da galiba bazı yerlerde bataryanın tam hakkını vermediğini kabul etmiş, büyük ihtimal güncellemede bi ayar çekerler ama bu yuzde 10-20 etkiler max büyük beklentiye gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 22 Ekim 2020; 11:59:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gontik G kullanıcısına yanıt
    Hocam Huawei de hangi modeldi
    Bende P40 lite almayı düşünüyordum bundan önce şarj problemi var mıdır bilmiyordum, iyiki bu çıktı karşıma, sonraki telefonum kesinlikle Huawei olacak derken yine Samsung'ta kala kaldım😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

    Aliexy den aldığım kılıf bugün ulaştı arkadaşlar tavsiye ederim gümrük ıvır zıvır totalde 42 TL ye mal oldu ama kalın baba bir kılıf güzel koruma sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolasx

    Siz sanırım doğru dürüst kullanmıyorsunuz. Bırakın 7000 mah bataryayı 8000 olsa 4 gün gitmez .Yanlış anlamayın ama bu şekilde çok yorum görüyorum abartı geliyor. 2 gün kabul edilebilir bu telefon için. Hadi 2.5-3 te tamam diyelim. 4 olamaz mübalağa...
    Evet, doğru dürüst kullanmayınca benim de 4 gün gidiyor. Normal kullanınca 3 gün, yoğun kullanınca ise çok rahat 2 gün gidiyor.

    En çok normal kullanım senaryosunu yaşıyorum ve hiç şaşmıyor şarjım hep 3 gün gidiyor. Letgo kuruluysa ona dikkat edin böyle bir batarya tüketme şekli yok. Mecburiyetten kullanıyorum ve belli Letgo olmasa daha da iyi sonuçlar alacağım.

    M51'in işlemcisini Samsung'un batarya düşmanı exynos işlemcileri karıştırmayın. Qualcomm Snapdragon işlemciler dünyanın en batarya dostu işlemcileri. Düşük enerji ihtiyacıyla yüksek verimde çalışabilmek Snapdragon işlemcilerin en büyük marifeti. Bir de süper amoled ekran ve 7000 mAh batarya ile kombine edilince ortaya muhteşem bir ürün çıkarmış Samsun efendi.

    Bu telefonun şarjını 1 günde bitiren net ruh hastasıdır. Deli gibi kullanan 2 gün, normal kullanan 3 gün, dede gibi kullanan 4 gün şarj aletiyle muhatap olmaz.

    Çift sim aktif kullananların şarjı biraz daha hızlı tükenecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam hepsi aynı bence zamanla ölüyor bataryalar, şarjdayken kullanmak sürekli gece sarjda bırakmak, oyunlarla hızlı şarj tüketmek vs arşındırır. Ama geçen mizancell kanalında sorulan soruya samsung kullananlarda batarya problemi olan pek duymadım dedi, yine tabi çevresinin kullanımına bağlıdır. Batarya sizin için önemliyse büyük olanı tercih etmeniz daha iyidir genelde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.