Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
32
Favori
161.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bende yeni aldım cihazı. Kişiler ekranında sag tarafta aradığınız kişiyi daha kolay bulmak için yukaridan asagiya dogru a-z ye harfler vardir. Ben de yok. Diger samsunglarda var. Acaba temadanmi kaynaklanıyor yoksa bu cihazlarda yok mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana band benımde ol1 ol2 dıye sonda bıten surum ama 151 mb değildi 44.55 mb dı acaba neden :/ size samsung kıyakmı geçti ?
  • Merhaba değerli j7 kullanıcıları.Cihazlarınızı sorunsuz şekilde servisle uğraşmadan iyi günlerde kullanın.Sony m4 aqua cihazımı 5 günlükken servise verdim ve bugün değişim kararı çıkmış.Sony düşünmüyorum açıkçası.J5-J7 VE A5 arasında kaldım.Sizce hangisi tercih edilmelidir?Şimdiden teşekkür ederim herkese.
  • Hocam teşekkür ederim yorumunuz için.Sanırım 1500-1600 civarı olur yeni A5.O kadar çıkamıyorum.En fazla 1.000 TL ile sınırlıyım.A3 lte desteği ve 1.5 ram ve 1.000 tl ile gelirse o cihazı düşünebilirim.
  • teşekurler servislik durum bırazda sans ısıdır her cıhaz 4X4 lük degıl, bütçen neye yetiyor öncelik ona göre cihaz alın, misal J5 alırsan ust seviye oyun veya programlarda uyumsuzluk veya kaldırmama sorunu yasarsın ama orta seviye oyun,programlarda sıkıntı yasatmaz keza galaxy A5'de öyle ikisi J5 ile snapdragon 410 olması lazım chipsetleri yanlıs hatırlamıyorsam giriş seviyesi grafik setleri, xperi M4 aqua bu ikisinden iyi ama siz talihsizlik yasamıssınız teknolıji sans işi, şimdi size söyle anlatayım J7 1050 (tl) lira butcen bu kadar ise al derim bu A5 ve j5 gibi cihazlardan üstün bikere onda anlasalım j7 1.5 gb ram var sizi aldatmasın ram samsung onu ram frekans saat hızını yuksek tutması ve exynos octa cekırdek 1.5 ghz ile verimli calısıyor sahsen bıkere olsun donma takılma yasamadım 7.haftama girdim j7'de memnunum hatta J7 galaxy A8 ve A7 ile kıyaslanabılır; mesele sizin cihazı nasıl verimli kullanmanızda yatar ben oyun oynayacagım bataryası sağlam olsun gunude kurtarsın diyorsan J7 sizlik diyebilirim ama yok kasası iyi olsun soyulmalar olmasın (samsung kronık soyulmalar) herkes bılır j7'de plastıktır soyulma atma sansı var, yok ben kasayada bakarım alimunyum olsun dersen 1500 üstü cihazlara gözat derim ;) kafanıza göre ;) paran yetıyorsa al cekınme j7'yi ama butcen 900 asamıyorsa o zmn j5 size alternatıf cıhaz olarak onerebılırım.

    Diğer arkadasın dedıgı gıbı 2016 A serisi yenılenmıs sekılde gelıyor onların fıyatı 1500 tl asagı olmaz ;)




  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.Evet teknoloji işi kesinlikle şansdan ibaret.Evimizde 12 yıllık buzdolabı var(bosch marka)tornavida değmedi.Maşallah diyelim.J7 'yi piyasada 1050'ye veya bayilerden alırsak peşin 30-50 arası daha indirim yapıyorlar.J5-J7'ye göre daha kibar geldi.Ama hafızası 8 gb.Biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum.A5'i ise1.150'ye buldum.J7 'de nfc desteği yok.Artı olarak ön kamera flashlı ve otg desteği de var.Açıkcası resimle falan işim yok.Sorunsuzca kullanmak için bir cihaz arıyorum.General Mobile android one düşündüm.Onda da sorunlar çıkınca tekrar Samsung'a yöneldim.
  • 5.5 incdır normaldır hocam kasasının buyuk yanlamasına genıs olmasının note 3 ayarında bır telefondur j7, kasa ve ekran anlamında, evet j5 kıbar dogru ama 8 gb ve quaolcom 410'da gırıs sevıyesıdır secım sıze aıt gonlunuz hangısını ısterse.
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kasa tabiki büyük olacak.Kılıfla kullanılırsa soyulma olayı olmaz diye düşünüyorum hocam.
  • kardesım alfabetık sıralama yanlarda normal olarak sıralı sekılde gozukur bende oyle j7 rehberınde.
  • tabıkı de kılıfla kullanmak daha saglıklı korunur cerceve kenarları soyulma 1 sene sonra az az cıkar hem cıhazı satarken daha ıyı fıyata satarsın ılerıye donuk dusunursek ha bende 20 lıralık deri gorunumlu kılıf ve koruma camı var hala takılı cıkarmadım telefon ılk gun kı gibi tertemız :)
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle düşünüyorum.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Hocam o bütçenin üzerine 3-5 koy j7 al pişman olmazsın gayet iyi bir cihaz samsung kendini geliştirmiş ramın 1.5 gb olduguna aldanma stabil ve açmadığı oyun uygulama yok. Benim tavsiyem j7 dir kendimden hariç 3 arkadaşa daha aldırdım hepside memnun özellikle şarj çok çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Benim anlatmak istedigim Kişiler ekranının sağ tarafında. A'dan Z'ye asagiya dogru. Kişileri asagiya dogru kaydırmaya gerek kalmadan, örneğin R'ye bastığınızda R harfiyle başlayan kişilerin gelmesi gibi.

    Bugun samsung bayine sordum. Bundan sonra gelecek guncellemeler ile tum modellerde o kisayolun kalkacagini soyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan kardesıme katılıyorum 1000 lıra butceyle alınabılecek en guzel cıhaz J7 gibi gorunuyor ha alternatıf chazlar varmı elbette var karar senındır, batarya suresı muazzam derecede, ram 1.5 gb korkutacak gibi gorunsede gayet stabıl konumlandırılmıs çift cekırdeklı 933mhz hızında cıft kanal teknolıjısı var ram ıcınde artı 1.5 a-53 cekırdek hızı 4 + 4 1.1 ghz a-53 cekırdek toplamda 8 cekırdeklidir. Bende 1 arkadasa aldırdım sıyahından aldı suan soruyorum arada bır gayet memnunum şarjı mukemmel gıdıyor dıyor.
  • buyukovs B kullanıcısına yanıt
    Lolipopta kaldırdılar o özelligi rehberi daha hafif hale getirmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam dogrudur bnm ıcın farketmıyor ben tus kombınasyonunda ısım yazınca gelyor o aradıgım kısı:) ama kısayol kalkması bence kotu olur bazı kullanıcılar acısından :/
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    İşlemci ve gpu gayet iyi benim cihaz rootlu cpu hızını 900 mhz çekip çoğu uygulamayı oyunda dahil çalıştırıp oynadım biraz geç açılması dışında ne donma ne bir sorun yaşadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ondandır hele rehberde bıle kasıyor s4 s5 s3 ıcın soylenır dururdu kullanıcılar bak o acıdan guzel duısunulmus kasma olmaması adına lolıpopda.
  • root yapılabıldı ama custom rom henuz portlanmadı j7 için dimi kaan ?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Eren hocam bir kaç tane var custom rom lakin yükleyip denemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.