Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
32
Favori
161.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işte onu yapmadım cache temizlik tüh :( peki şöyle bişey denesem odin kurulu pc'de ben J700FXXU1AOI1 indiriyorum suan 1saate ınecek onu tekrar yuklesem 150 mb önceki güncelleme öncesi ilk aldıgım sürüme dönsem bir guzelde wipe cacheleri yapsam sorun kalmaz dimi?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    aynen hocam en temizi bu şekilde olur.
  • evt senin sürümü yukledım sımdılık aksılık hata yok gozle gorulur, peki sende ki ne zamandır aynı sürümde hani aldıgımdan beri aynı demiştin güncelleme gelmedi falan demıstınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erentpl

    evt senin sürümü yukledım sımdılık aksılık hata yok gozle gorulur, peki sende ki ne zamandır aynı sürümde hani aldıgımdan beri aynı demiştin güncelleme gelmedi falan demıstınız ?

    cihaz bir haftalık kutudan bu sürümle çıktı herhangi bir bug veya hata gözlemlemedim cihaz son derece stabil çalışıyor güncellemeleri filan bem dondurdum hocam arka planda çalışmasın diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam bende öyle yaptım dondurdum guncellemeler askıda arka planda, suankı sürüm bile yetiyor bize 5.1.1 acıkcası 6.0 ile aynılar hemen hemen ;) şuana kadar 3 farklı samsung kullandım modeller ace 2 (lanet etttirdi), s4(arayüz cok kasıyordu) ve suan ki J7 (yeni toucwiz) hoş ve takılmalar en aza indirgenmiş acıkcası tövbeliydim samsunga eski arayuz ve guncelleme özürlüsü diye baktım arastırdım J7 cok övdüler alalım kullanalım bakim dedim cihaz beni son derece memnun etti ;)
  • Carrefour burada 999 medamarkette 1050 lira idi farkı nedirki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim gelmiş olabilir cüzi mıktar veya internete özeldir o fiyat kredi kartcılara yani ;) baska alternatif ise dolar seviyesine göre fiyatlar şekilleniyor elektronık cıhazlarda.

    İki farklı J7 var birisi J7'nin J700H modeli (çift simli) snapdaragon 615 işlemcilisi 800-899 tl bandında seyrediyor ve Exynos işlemcili J7'nin yani J700F modeli 4.5G modeli ise 1050 tl dir. Bazı mağazalar 50-70 lıra arası ındırıme gırıyor , vatan ve teknosa 1079 tl satıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erentpl

    indirim gelmiş olabilir cüzi mıktar veya internete özeldir o fiyat kredi kartcılara yani ;) baska alternatif ise dolar seviyesine göre fiyatlar şekilleniyor elektronık cıhazlarda.

    İki farklı J7 var birisi J7'nin J700H modeli (çift simli) snapdaragon 615 işlemcilisi 800-899 tl bandında seyrediyor ve Exynos işlemcili J7'nin yani J700F modeli 4.5G modeli ise 1050 tl dir. Bazı mağazalar 50-70 lıra arası ındırıme gırıyor , vatan ve teknosa 1079 tl satıyor

    kardeş çok önemli bilgi sağol o zaman f modeli daha iyi. Muhtemelen carrefourdaki h modeliydi. Dikkatli bakmadim h mi f mi diye biraz farklıydı malzeme kalitesi iyi değil gibiydi mediamarkettekine de tam bakmadim ama daha canlıydı. Alacağı m herhalde bunu şarjı iyi yorumlamışlardır. Markette incelediğim seskalitesi çok yüksek değildi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet ne demek kardes alacaklar bılmeden aldıgı ıcın kotu goruyor normal j7 (j700f) yi farketseler çift simlisin'de (j700h) biraz daha düşük ram ve grafik frekansları düşüktür öte yandan malzeme kalitesi hissiyatsız olabilir dogrudur, ses kalitesi düşük, ama göreceli herkeste aynı hissi uyandırmayabilir, dikkat edin j700f modelini alın alacaksanız eğer 4G de avantajı ztn.

    Tekrar gidip incelerken cihazı mobil ağlara tıkla LTE/WCDM/GSM yazar ha işte o asıl J7 (J700F) yuksek fiyatlısı model bazında gorevliye sor 4.5G destekli J7 alacağım onlar yardımcı olurlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 20 Aralık 2015; 1:41:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erentpl

    evet ne demek kardes alacaklar bılmeden aldıgı ıcın kotu goruyor normal j7 (j700f) yi farketseler çift simlisin'de (j700h) biraz daha düşük ram ve grafik frekansları düşüktür öte yandan malzeme kalitesi hissiyatsız olabilir dogrudur, ses kalitesi düşük, ama göreceli herkeste aynı hissi uyandırmayabilir, dikkat edin j700f modelini alın alacaksanız eğer 4G de avantajı ztn.

    Tekrar gidip incelerken cihazı mobil ağlara tıkla LTE/WCDM/GSM yazar ha işte o asıl J7 (J700F) yuksek fiyatlısı model bazında gorevliye sor 4.5G destekli J7 alacağım onlar yardımcı olurlar :)

    İthal j7'de Lte yazan bir bölüm buldum. Halen de 4g desteklediğine dair bi his var ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonu almayi dusunuyorum fakat genelde tekno marketlerde j700f modeli yok sanirim nette aratiyorum sadece gold ta cikiyor ordada tukenmis sanirim kliksa da olsa alacagim ama ordada f modeli yok diger j700h modelide 4g uyumlu degilmis

    mesela bu linkteki f modeli mi nasil anlicaz
    http://m.kliksa.com/Urun/samsung-galaxy-j7-beyaz-akilli-telefon/902557705



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 20 Aralık 2015; 19:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence evet tek hatlı yazıyor evet o J700F modelidir kliksanın sitesinde ki, kuşkuluysan yinede içine sinmezse bekle biraz vatan veya mediamark düşer stoklara bakabılırsın.

    bilmiyorum kardeşim ithal olanında :) doğrudur destekliyordur 4.5G'yi.
  • İlk Android telefonum ve memnunum açıkçası,bildirim ışığı keşke olsaydı fakat bence asıl sorun,bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ahize sesi son sesken bile dışarıda pek de etkin değil gibi.
  • hayırlısı olsun kardeş telefonun hosgeldın konuya, cihaz tutuldu J7 ben vodafone fatura üzerine birikmiş puanımla aldım :) evet bildirim ışığı eksıklık maliyeti ne kdrmıs bende onu merak ettım 3-5 dolar tutar herhalde lakin ben pek takmıyorum artık (rootla belkı ılerıde ön flaşı yakarlar diye tahmın edıyorum bildirim ışığı diye) veya cesıtlı prıgramlar var google playde, gelelım ben ahize sıkıntısı yaşamadım 2 3 haftadır kullanıyorum ses net geliyor hücresel konusmalarda aksılık yasamadım :) belkı bulundugun cografi ortam buna musade etmeyebılır baz ıstasyonu.
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum aslında biraz aceleye geldi,Lumia 925 cihazım arızalandı,aciliyetten Ekim ayında almıştım.Aklım Sony Xperia C5 Ultra'daydı ama Galaxy J7 daha hesaplı olduğundan ona yakın cihaz olarak bunu aldım.Ön flash olayını ben de düşündüm ki eğer öyle bir güncelleme gelirse gerçekten de iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan ayında telefonu yenilemeyi düşünüyorum, umarım fiyatları düşerde alabilirim. Piyasadaki en ekonomik telefonlar bence J serisi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • j7 bayağı satılıyor bu aralar cuma günü arkadaşa aldık gold rengini hiçbir yerde bulamadım teknosada sadece siyah vardı 1150 lira fiyat çektiler. Cihazın satış durumu gayet iyiymiş fazlaca sattık dedi görevli arkadaş hatta ben ordayken 3 kişi daha aldı.Mediamarkt a gittik orada da sadece beyaz stoğu kalmış onlarda ellerindeki diğer cihazları satmışlar. Üç vatan mağazasını dolaştıktan sonra en son mağazada bir adet siyah kalmıştı onuda biz aldık vatan ve mediamarkt 1050 liraya satıyor. Teknosaya kocaman bir ban

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeş fiyat ne yuksek ne düşük J7 için geçerli hem ergonomık hem fiyatı makul seviyeler'de hem de samsung gibi firmanın yeni serisi OS fabrika sürümü 5.1.1 ile temmuz ayında tanıttmıştı, J serisi.

    Haklısın kaan bugünde bir arkadaşa ben aldırdm J7 siyah aldı biraz buyuk dedi ama canavar gibi diyor cok memnunmus :) neyse işte bugün en cok satılanlar listesi acıklanmıs akıllı telefonların Türkiye'de ne satmıs falan mobil siteler yazmıstı samsung J5, J7, General Mobile 4G ve Sony xperia m4 aqua en cook satılmış akıllı telefonlarmıs.
  • Ben de geçen perşembe günü gg den 839 tl ye aldım H modelini, ön flaş vardır diye düşünüyordum yok muymuş, videolarını falan izledim yotubede çok beğendim ürünü, çıkıp bakamadım bile mağazadan falan telefonum bozulduğu için acilen almam gerekti ben de samsung seçtim bir önceki corby wifi samsungumdan da çok memnundum,

    general mobile disocvery kullanıyordum yine gm almak istemedim her şeyi var tüm özellikleri tamam ama sevimsiz, geçen yaz güncellemeyi bile bıraktı telefon kendini,
    bildirim ışığını zaten kapatmıştım her şeyi haber veriyor hoş değil diye, j7 de olmaması beni hiç rahatsız etmez.

    gold rengini aldım çift sim kart olması da benim için avantaj, sim kartım eskilerden.

    sadece nfc ilerde çok lazım olursa o biraz rahatsız edecek hızlı aktarım sistemi sanıyorum, bir de 3g bana yetiyor avea kullanıyorum avea'nın interneti zaten çok hızlı o yüzden 4g de olmazsa olmazım değil diye düşünüp en uygununu aldım umarım doğru yapmışımdır, dün media markt'de 1050 ye düşmüştü F serisi.

    -lolipop değil de marsmallow olsa iyi olurdu
    -ithal garantisi samsung turkıye olsa iyi olurdu
    -ön kamerasında flaş var sanıyordum
    -işletim sistemlerinde umarım köklü bir farklılık yoktur..

    ürünü perşembe aldık gg satıcı hemen kargoya vermiş cuma şubeye gelmiş de bizim uyuşuk şube getirmedi, biz de bekledik gelirler belki cumartesı dıye, herneyse kısmet artık umarım üründe de sıkıntı çıkmaz, bir önceki ürünü de migrostan almıştım o da ithal garantiliydi sıkıntı çıkarmadı bozulana dek.




  • Öncelikle merhaba hosgeldın hayırlı olsun, çift sim kimine göre vazgecılmez alternatıf secımlerden biri, ben general mobıle 4g kullandım bundan oncekı j7'den almadan önceki çift simli modeliydi ama çift sim takmamıstım tek hat takılı idi normali ile aynıydı fark yoktu ama samsung j7h duos ve j7f modeli arasında ufak tefek farklılıklar var en basında 4G LTE olması, grafik yonga seti exynos j700f'nin birkaç saat frekans hız artıları mevcut j700f'de, gelelim duos olanına onda'da çift sim artısı ve nfc olması artı, herkesın zevki farklı olması alternatıflerı farklı yone ceker ben sayet almadan once 4G malum nisanda yaygınlasacak olacaksa hadi LTE versıyonlusu olsun istedim ha gel gelelım 3G kötü mü sorusu 4G geldıgınde tabıkıde hayır Türkiye'de malumunuz cografı yerlerde henuz 3G nin ulasamadıgı hatta ulasıpta verımı dusuk alan baz ıstasyonlarıda mevcut hani üzülmeyin sizi 3G'de işinizi görür ztn 4G nin hızlı ındırme olayı operator kandırmacası birkaç senede o hıza kımse ulasamaz 150 megabıtlermıs 300'lermiş hıkaye en fazla 35 veya 40 megabıtlerı goruruz ;) 3G'de ben adam gibi 21 megabıt goremıyorum ki adananın merkezinde en fazla 12 megabıt hızım :)) marshmallow malum eylulde tanıtıldı J serisi temmuz'da o yuzdendir, canınızı sıkmayın duos aldım diye oda işinizi görür evet ön flaş her iki farklı sürümünde'de var kafanıza takılmasın iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Aralık 2015; 1:40:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.