Şimdi Ara

=> Samsung Galaxy i7500 Ana Konu <= (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende dün 2.el bir i7500 aldım eng dili ne pc ile bağlantı kurabildim nede yazılım atabildim sabaha kadar uğraştım sonuç sıfır normalde tüm telefonlara yazılkım atabiloyorum ama bu android beni çok yordu kısa yoldan pc süit prog linki ve yazılım atma linki verirseniz sevinirm tşkler bu arad sistemim vindows 7 64 bit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St.RapLéz

    Odin'le Firmware Yükleme (1.6 Donut)
     => Samsung Galaxy i7500 Ana Konu <=


    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Samsung,i7500 Galaxy modeli için yeni bir firmware yayınladı.Bizde bu gelişmeyi yakından takip edip sizin için bir rehber hazırladık.Bu güncellemeyi telefonumuza yükleyebilmek için ihtiyacımız olan dosyalar mevcut.Dosyaları isimlerine tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
    i7500_XXJB6.tar
    Odin_Downloader Boşlukları silin

    İndirdiğimiz SamsungGalaxyDonutFirmware_www.android-tr.com.zip dosyasından i7500_XXJB6.tar dosyasını bir klasöre çıkartıyoruz.Sonrasında Odin_Downloader.zip dosyasını açıp Odin Downloader klasörünü herhangibir dizine çıkartıyoruz.Çıkarttığımız dosyaların aynı klasörde olması bizim için bir avantaj sağlayacaktır.Odin Downloader klasöründen I7500_Odin_Multi_Downloader_v3.98 programını açıyoruz ve ops butonuna tıklayarak aynı klasördeki Orion.ops dosyasını seçiyoruz.One Package butonuna basarak biraz önce klasöre çıkarttığımız i7500_XXJB6.tar dosyasını seçiyoruz ve son olarak optionlardan One Package seçeneğini işaretleriyoruz.Yukarıdaki ekran görüntüsündeki gibi olduğunda Star butonuna basabiliriz.Start'a bastığımızda dosyalar telefonumuza gönderilmeye başlayacaktır.İlk seferde telefonun açılması 5 dakika kadar sürebilir.

    dostum rar dosyaları şifreli.şifresinide paylaşırmısın




  • bende i7500 kullanıcısıyım. 2.2 yüklü. ama menüye giereken menüden çıkarken vs. kasma yaşıyorum. bir çözümü varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.