Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.494.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsinger
    ben,ace aldığımdan beri bu başlığı da takip ediyorum.
    konun başlarındaki, ace için yazdığın sezenişlerine katılıyorum.
    başlık altında çoğu arkadaşa çok yardımcı da oldun.sağolasın.
    son yazdığın 2 mesaj dikkatimi çekti.
    üstüme vazife olmamasına rağmen nacizene fikrimi de söylemek isterim.
    thelastviking arkadaşın söylediklerinde abartılacak bir durum yok.
    aşırı tepki vermişsin gibi geldi.
    önerdiğin telefonları kullanmadım ama ,bence bu başlığın altında önerilecek telefonlar değil onlar da.
    android e gelince, bence 2 yanlış seçimle sistemden soğumuşsun.
    alıntı olarak yukarıdaki yazını almamdaki sebep doğru olanı tavsiye etmişsin.
    ben android sisteme tab ile başladım.piyasadaki ucuz tabletlerden farkı telefon özelliği.
    hem ace de hem de tab da 2.3.3 kurulu.tab daha bir farklı.
    arada dağlar kadar fark var.
    ace ile foto çektim(5 mp),daha sonra tab ile çektim(3.2mp)
    tab ın fotoları daha güzel gözüküyor.
    senin gibi ace için verdiğim paraya fazla yanmıyorum ama tab için verdiğim para gerçekten değer.
    eğer androiden tümden bıkmadıysan sağlam bir android öneririm.
    iyi forumlar.

    Yapma arkadaşım ya. Microsoft nedirki, asus nedir samsung acizdir hele garmin ne oluyor diyor. Herhalde ciddiye alacak değildim değilmi? Neresini abartmışım.
    Şu yanlış tercih meselesine gelince. ACE için başından ta ilk mesajımdan beri söylediğim bu zaten. ACE parasını kesinlikle haketmiyen kötü bir tercihtir.

    Amma Optimus 2x bu gün için dünyadaki en iyi Android telefonudur desek yalan olmaz. Rakibi olan Samsung S2 nin Exynos işlemcisini Dual Core Nvidia Tegra 2 ile bütün testlerde geçmiş hatta guinnes rekorlar kitabına girmiş bir telefondur. Kaldıki şu an için nvidia tegra android için yakın gelecekte standart olacağından en iyi yatırım olacaktır. Şimdiden onlarca oyun tegra olmadan çalışmıyor biliyorsun. Bir küçük bilgi daha hernekadar Türkiye'de resmen satılmıyor olduğundan biz görmesekte tv reklamlarında ve internet reklamlarında çekimler telefon kendi kamerası ile yapılmış diyeyim sen gerisini tahmin et artık. Hd filmleri telefonu televizyona bağlayıp izleyebiliyorsun. Bu nasıl bir yanlış tercihtir ne alacaktıkki daha iyisi yok şimdilik. Ben şu olmuyor bu olmuyor derken android sistemin saçmalıklarını kastediyordum telefonun kendisini değil. Benim LG den sonra tek sorunum batarya meselesiydi ama onlarda bu işe bir çözüm bulamamış. Bir buçuk gün anca gidiyor. Bu durum android telefonların kötülüğünden değil android sistemin kendisinin kötü olmasından kaynaklanıyor.

    Söylediğin gibi Xperia arc iyi gibi duruyor ancak Scropion işlemci ne yazıkki ne S2 nin Exynosu ile ne LG nin Tegra 2 si ile karşılaştırılabilecek bir yonga değil. Fiyatıylada durumu heben belli ediyor zaten. Aradaki 400-600 TL fark bundan doğuyor. Ayrıca Sony satış taktiklerinden hiç hazzetmem. Xperia X10 kullanıcılarına yaptıklarını biliyorsundur. Sırf Arc satılsın diye resmi bir gingerbread olmayacak dedi ve hepsini yüzüstü bıraktı.

    HTC içinse söylenecek tek şey var. HTC pişmanlıktır. Diğer android telefonlar şöyle böyle 1 gün batarya giderken HTÇ aynı kullanımla bir günü bile dolduramıyor. 1800 Tl para bayılıp bataryanın 12 saat zor gittğini görüp şok geçirenler az değil. Diyeceksin öbürleri çokmu iyi batarya yönünden oda yok zaten. Yav allah aşkına bu nasıl bir pildirki ful şarj olduğunda çıkarıyorsun iki dakikada hoop 100 den 95 e iniyor. Amma batarya konusunda dünyada en kötü şöhret HTC nin.

    Ben işin parasında değilim aslında. Ben android şöyle android böyle diye ortalığı velveleye verip teknoloji konusuna pekte yabancı olmadığım halde benide kandırmalarına yanıyorum. Android sanki acemi bir programcı tarafından yazılmış gibi duruyor. Yakın gelecekte ciddi sorunlar çıkaracağınıda düşünmüyor değilim. Örnek verecek olursak adobe photoshop mobile diye bir uygulama gördüm, sırf meraktan kurdum iğrenç bir iki foto efekti dışında hiçbir halt yoktu. İlginç olan programın kapanmamasıydı. Kapatıp çıkıyorsunuz, tabi kapatıp dediğime bakmayın ANDROİD ÖYLE GÜZEL BİR SİSTEMKİ BU GÜNE KADAR YÜZLERCE UYGULAMADAN BİR İKİ TANESİNDE KAPATMA VEYA ÇIKIŞ BUTONU OLDUĞUNU GÖRDÜM. BU HARİKA SİSTEMDE BACK TUŞUNA BASIP PROGRAMIN KAPANDIĞINI UMUT ETMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK. YADA İŞİ PARANOYAYA DÖKÜP İKİDEBİR BELLEĞİ SİLERSİNİZ. O appkiler vs bir işe yaramıyor siz kapatıyorsunuz kapatıyorsunuz ama program inatla bellekte artalanda çalışıyor. Varı yoğu reklam, sırf bu yüzden kapanmıyor inatla artalanda çalışıp webde nereleri gezdiğimi hangi şeylerle ilgilendiğimi loglayıp duruyor muhtemelen. Kaldıki marketin yüzde doksanı bu halde binlerce ne idüğü belirsiz uygulama var ve bunlar SMS lerden bulunduğunuz koordinatlara, internette neler yaptığınızdan bütün mail kutularınıza kadar herşeyi görebiliyor ve biz ne olup bittiğinin farkına bile varamıyoruz. Google şimdiden bu yüzden mahkemelik oldu biliyorsunuz. Gizli bilgileri toplayan trojan türü yüzlerce uygulamayı sessiz sedasız google nin marketten kaldırdığınıda eklemek lazım. Ayrıca unutmadan wifi bağlantıları android sistemlerde şifresiz oluyor, yani sizinle aynı ağa bağlanan biri port dinlemeyi bilecek kadar bilgisayar becerisine sahipse telefonunuzdaki bütün verileri görebilir kopyalayabilir. (Almanyada üniversitede deney esnasında durum farkedilmiş ve resmi olarak duyrulmuştur)

    Neyse fazlaca uzatmanın alemi yok. Herkesin kendi tercihidir, keşke zamanında kimin ne dediğine bakmayıp bir android telefonu elime alıp iyice bir inceleyip öyle alsaymışım. Forumları okuyacağıma androidin resmi sayfalarını okusaymışım. Şu konuda çok haklısın, tab olsun tel olsun android sistemlerde telefon bir ek özellik ÜSTELİK ZAYIF BİR ÖZELLİK. Dediğim gibi ben dersimi aldım. Hevesim kaçtı android bitti.


    quote:

    Orijinalden alıntı: aacuna
    arkadaşlar tema ayarlanabiliyor mu bu telefona ayarlanıyorsa nasıl ayarlayacaz arka plan tema? Yardımcı olabilir misiniz?ayarlarda fln böyle bi şey görmedim


    Android sistemlerde bildiğiniz bir tema özelliği yoktur. Bunun yerine Launcher denilen bazı programlar var. Launcehrler aşşağı yukarı sizin tema beklentinizi karşılayan şeydir diyelim. Bunların tema özellikleri var. Ancak kendi telefonunuza göre launcher bulmalısınız. İnternet yerine (çünkü bulduklarınızın çoğu telefona uymayacaktır) marketten indirin. Market telefonunuza uygun olmayan hiçbir yazılımı zaten size göstermez. Tabi güzel launcherler ücretli oluyor. Ücretli olanlarıda göremezsin ve indiremezsin, parasıyla bile satın alamazsın. Elli film fırıldak çevirip ancak alabilirsin acemiysen hiç tavsiye etmem, merkit enabler türü programlar bir kez kurulunca acemiler tarafından kaldırılamaz. Telefon dolaşımda kalır. Firmware yüklemeden temizlemek zordur. Özetle ya demoya razı olursun, ya ücretsiz kısıtlı sürümle idare edersin, yada internetten telefonuna uygun launcher indirip bataryayı tez vakit bitirirsin. O eski simbian günlerini unut. yok öyle binlerce temayı ücretsiz alıp kullanmak. Xperia, LP sense launcher vidget filan denemiştim bir ara batarya göstergesi benim arabanın rampa çıkarkenki devir saati gibi görünüyordu.

    Eğer ACE için bahsediyorsak KPE gingerbread üzerine villain rom kurarsanız, birkaç sayfa geride bir iki tema tanıtmıştım. Bildiğim kadarı ile villain custom rom için şu an 6 tane kadar tema olması lazım. Ama şunu unutmayalım bu temaların hepsinde font değişikliği yapılmış. Font muhtemelen türkçe karakterleri desteklemiyordur ve tema yükleyeyim derken garip yazılar okumak zorunda kalabilirsiniz. Bir geriye dönüşüde yoktur bu temaların. Silmek için yeniden firmware yüklemelisiniz.

    Latince yazılarımı özelden ve inceden tiye alan arkadaşım. Öncelikle defaatle söyledim söz özelden sorsanızda ben genelden cevaplıyorum herkes faydalansın. Ben onları yazıyorumki dikkatinizi çeksin. Gördüğün gibi yazının başka yerleri hiç dikkatini çekmezken iki söz hemen dikkatini çekmiş. :D Sırf bu yüzden senin için bir tane daha yazacam Quidquid latine dictum sit, altum viditur. (Latince söylenen söz kulağa derin gelir)
    Gene özelden soru soran arkadaşlarım için yazıyorum. Görüldüğü üzere android defterini kapattım ben. Bundan sonra buraya uğrarsam muhabbete uğrarım. Nacizane birkaç bildiğimiz vardı paylaştık. Yoksa uzman değilim. cevap verebildiğim veremediğim herkes için bir kusurumuz olduysa affola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 7 Haziran 2011; 0:37:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: napabilirsinki

    Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??




    arkadaslar aynı problem bendede var yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEnergy

    @Şehr-i Hüzün, hocam hazır eliniz deymişken banada bir tavsiyede bulunun:) max 100 TL bütçe. Tarz trance,progressive.

    Estağfirullah. Bence o kadar para vermenize gerek yok. 70 TL olan Creative Ep630 her türlü görür işinizi. Şansınıza 35 lira indirim varmış. Şimdi gördüm ben de. Kaçırmayın derim. Sağlam bassı vardır özellikle.

    Link:http://goo.gl/e8Wq5

    Ha, yok ben paraya kıyarım diyosanız, Sennheiser CX200 Street II çok daha iyidir. 91 TL. Sennheiser kulaklıkta bir numaradır zaten.

    Link:http://goo.gl/oed1m

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 7 Haziran 2011; 0:07:25 >




  • bugün telefoncuda full kutu 2 aylık 550tl dedi alınır mı bu fiyata bu cihaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: napabilirsinki

    Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??




    arkadaslar aynı problem bendede var yardımcı olabilecek var mı?
  • şu anda 2.3.3 galaksi ace'nin android güncellemesini yapıyorum 45 dk oldu bu kadar uzun sürmesi normalmidir? hemen yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: napabilirsinki

    Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??




    arkadaslar aynı problem bendede var yardımcı olabilecek var mı?


  • quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: napabilirsinki

    Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??


    arkadaslar aynı problem bendede var yardımcı olabilecek var mı?






    Bu şekilde bir cevap alacağınızı zannetmem. Daha sorunun ne olduğunu anlayamadıkki? Mesaj bölümü nedir resimlerin tam olarak nerede olmasını istiyorsunuz, normal fontlarla (bildiğim kadarı ile görme sorunu olan kimse yok) ayrıntılı olarak yazarsanız hallolacaktır.




  • wifi ile internete bağlanıren çok sık error hatası alıyorum
    her seferinde kapatıp yeniden açılınca sorun çözülüyor
    ama bu hatayı neden veriyor anlamış değilim
    bu tip sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semender44

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

    quote:

    Orijinalden alıntı: napabilirsinki

    Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??


    arkadaslar aynı problem bendede var yardımcı olabilecek var mı?






    Bu şekilde bir cevap alacağınızı zannetmem. Daha sorunun ne olduğunu anlayamadıkki? Mesaj bölümü nedir resimlerin tam olarak nerede olmasını istiyorsunuz, normal fontlarla (bildiğim kadarı ile görme sorunu olan kimse yok) ayrıntılı olarak yazarsanız hallolacaktır.



    Öncelikle Afedersiniz Mesaj Bölümü Bildiginiz Mesajlara Girdiginiz Kısım Gelen Giden Mesajların Göründügü Bu Rehberi Acınca Rehberdeki Resimleri Facebook Hesabıyla Senkronize Ediyor ve Rehbere Resimler Geliyor Bildiginiz Üzere Fakat Bu Resimler Mesela Siz Bana Mesaj Attıgınızda Gözükmüyor Standart Telefon Avatarı(Resim Yok) Şeklinde Geliyor Facebooktan Senkronize Edilen Resimler Niye GÖzükmüyor Yani ..




  • mesajları bilmeme ama telefonda resimler cıksın istiyorsan eğer sim kartta kayıtlı olan numaraları telefon hafızasına taşıyacaksın daha sonra herbirine resim ekleyebilirsin (seçtiğin herhangibir resmi tabi senin telefonunda kayıtlı olması şartıyla )ben facebook listelerini falan kapalı tutuyorum böylece kalabalık karmaşık bir rehber olmaktan çıkıyor daha derli toplu bir rehber oluyor
  • Orası telefon profil resmi olabilir, facebook türü resimleri sadece rehberdeki listedeki resim yerlerine koyuyor, başka yere koymuyor bilgine, başka yöntemi varsa bilmiyorum ama o resimler mesajlar kısmında gözükmez
  • @semender44: Ace ile ilgili takip ettiğin yabancı forumları falan bir listeler misin? Artık oradan buraya bilgi taşımayacağına göre direkt kendimiz girip bakalım oralara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEnergy

    @Şehr-i Hüzün, hocam hazır eliniz deymişken banada bir tavsiyede bulunun:) max 100 TL bütçe. Tarz trance,progressive.

    Estağfirullah. Bence o kadar para vermenize gerek yok. 70 TL olan Creative Ep630 her türlü görür işinizi. Şansınıza 35 lira indirim varmış. Şimdi gördüm ben de. Kaçırmayın derim. Sağlam bassı vardır özellikle.

    Link:http://goo.gl/e8Wq5

    Ha, yok ben paraya kıyarım diyosanız, Sennheiser CX200 Street II çok daha iyidir. 91 TL. Sennheiser kulaklıkta bir numaradır zaten.

    Link:http://goo.gl/oed1m

    Saygılar.



    Kafa üstü kulaklık olarak Sennheiser PX100-II'yi, kulaklık içinde AKG K324P'yi tavsiye ederim arkadaşım.Tabi bunun bide izolasyon kısmı var; izalasyon önemli değilse PX100-II'yi kesinlikle al, izalasyon önemli ise de AKG k324Pyi alabilirsin.Şuan iki kulaklığıda kullanmaktayım kesinlikle paranın hakkını veren kulaklıklar.Ayrıca AKG k324p fiyat olarak cx200-II'ye yakın bir fiyatta olup cx 200-cx300-cx400'den üstün bir kulaklıktır.Forumda araştırmaları ve karşılaştırmaları mevcut.

    Ayrıca kulaklıkta sennheiserden daha üstün markalar ve ürünlerde vardır fakat bu markaları Türkiye'de bulman biraz zor.




  • Peki, siz bana bu telefonu önerir misiniz? Özellikle kamera önemli benim için. Çektiğiniz birkaç fotoğrafı ekleyebilir misiniz rica etsem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: telit35

    wifi ile internete bağlanıren çok sık error hatası alıyorum
    her seferinde kapatıp yeniden açılınca sorun çözülüyor
    ama bu hatayı neden veriyor anlamış değilim
    bu tip sorunla karşılaşan var mı?



    merhaba bende aynı sıkıntı olmuşyu vatandan almıştım hemen gönderdim paramı geriye iade ettiler bilgine.
  • telefonum şimdi geldi. menüde S-android seçeneği var, ''samsung android market'' açılıyor girdiğim zaman, sizlerinden kullandığı market bumu? yoksa servise verince farklı bir market mi açılıyor?
  • arkadaşlar çok garip bir durum var.
    hatırlarsanız 2 sayfa önce şarjın 1 gün gitmediğini yazmıştım.
    hafta sonu market uygulaması için *272* olayını uyguladım. ve cumartesiden beri telefonun şarjı %30 uzadı. yani dün gece 12 de şarja takın uyarısı verdi.
    daha önce akşam 5 te uyarıyordu.
    öğlen civarı batarya yarım gösteriyordu. şu an ufacık bi düşüş var.

    acaba benim teldemi bi iyileşme var yoksa bu uyguladığımız *272* li olaydamı bi iyileşme var.
  • Merhabalar hala düzgün çalışan türkçe klavye uygulamasını bulamadım :S
    sizin kullandıklarınız neler ve telefon için antivirüs gibi bir şey kullanmaya gerek var mı malum işcep falan kullanıyoruz teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aCti0n`

    quote:

    Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEnergy

    @Şehr-i Hüzün, hocam hazır eliniz deymişken banada bir tavsiyede bulunun:) max 100 TL bütçe. Tarz trance,progressive.

    Estağfirullah. Bence o kadar para vermenize gerek yok. 70 TL olan Creative Ep630 her türlü görür işinizi. Şansınıza 35 lira indirim varmış. Şimdi gördüm ben de. Kaçırmayın derim. Sağlam bassı vardır özellikle.

    Link:http://goo.gl/e8Wq5

    Ha, yok ben paraya kıyarım diyosanız, Sennheiser CX200 Street II çok daha iyidir. 91 TL. Sennheiser kulaklıkta bir numaradır zaten.

    Link:http://goo.gl/oed1m

    Saygılar.



    Kafa üstü kulaklık olarak Sennheiser PX100-II'yi, kulaklık içinde AKG K324P'yi tavsiye ederim arkadaşım.Tabi bunun bide izolasyon kısmı var; izalasyon önemli değilse PX100-II'yi kesinlikle al, izalasyon önemli ise de AKG k324Pyi alabilirsin.Şuan iki kulaklığıda kullanmaktayım kesinlikle paranın hakkını veren kulaklıklar.Ayrıca AKG k324p fiyat olarak cx200-II'ye yakın bir fiyatta olup cx 200-cx300-cx400'den üstün bir kulaklıktır.Forumda araştırmaları ve karşılaştırmaları mevcut.

    Ayrıca kulaklıkta sennheiserden daha üstün markalar ve ürünlerde vardır fakat bu markaları Türkiye'de bulman biraz zor.

    Tesekkurler arkadaslar onerdiginiz modelleri inceliyorum.




  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.