Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.202
Cevap
69
Favori
503.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt

    NFC hala çalışmıyor. Samsung yardım servise götürün dedi.

    Telefon parası kadar servis ücreti veremem.

    Diğer kullanıcı arkadaşlarda böyle bir sorun yok sanırım.

    (Ya da sallamıyorlar)


    Yeni: Banka uygulamasını silip tekrar yükledim. şimdilik NFC çalışıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 20 Eylül 2022; 12:11:18 >
  • aesca kullanıcısına yanıt
    Benim NFC çalışıyor, kredi kartı ödemelerimi nfc ile yapıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a70 %100 orijinal bataryayı nasıl tedarik edebilrim? kime güvenebilirim. trenyol hb n11 gibi sitelerde orijinal yazanlara güvenilebilir mi ? batarya lazım orijinal ama güvenemedim kimseye. onarım işçilik vs istemiyorum sadece orijinal paketli sa,ervis bataryası lazım ankarada satan eden bilen bana yazarsa çok memnun olurum.

  • aesca kullanıcısına yanıt

    ben güncellemeyi yapmadım hala kenarda bekletiyorum. yapmayacagım da sanırım

  • @prof_z şu an güncel fiyatını bilmiyorum fakat orjinal samsung servisine soruduğumda arka kapak çıkmadığı için batarya satmıyorlar,450-550 tl verip serviste değiştirebiliyorsunuz

    @toygun1725 merhaba son güncelleme ile mi nfc kullanıyorsunuz?

  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    Evet şu an da en son güncelleme yüklü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagolasin. Az kullanilmis hurda bir a70 aldim. Bataryasi cok iyi cikti. Orijinal batarya bulmus oldum. Parmak izi okuyucum ve sebeke anten flexim eksikti onlarini da tamamladim. Telefonu hemen hemen ilk aldigim gunki batarya performansina ulastim ancak baska sikinti var. Parmak izi sensor kalibrasyonu gerekli diyor ne yeni parmak izi ekleyebiliyorum ne de eskileri silebiliyorum. Bi bilgisi olan var mi sorun cozumu icin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dışarı çıktığımda Bluetooth açık, mobil verise 3-3:30 ekran süresi alıyorum, evde wifi ile full video izleme ile 4 saat.... Bataryayı değiştirmeliyim yoksa normal mi sizce :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    %60-70 oranında gitmiş hocam. 3 ün altına düşerse artık şarja takmak bıktırabilir sizi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt

    Gayet normal süreler.

    Ben telefonu aldığımdan beri aynı süreleri alıyorum. Burada yazan arkadaşlara bakıp telefonu servise götürüp batarya kontrolü yaptırdım. Bataryanız sağlam denildi.

    Oyun oynamam, abuk sabuk programlar yüklemem.

    Burada 8-10 saat ekran açık kalma süresi alıyorum diyenlere de mesafeli bakıyorum. Telefonun bütün özelliklerini kıs, resmen tuşlu telefona çevir....10 saat ekran süresi alıyorum de. İstersen 110 saat ekran süresi al, saçma. Yok kardeşim, benim konum açık, bluetooth açık, telefonu cücüğe çevirmeden 8-10 saat ekran açık kalma süresi alıyorum diyen varsa buyursun yazsın.

  • aesca kullanıcısına yanıt
    3-3.5 saat video izleyebilmek mi normal süre? Aldığından beri bu süreleri mi alıyorsun? Forumdaki ilk konulardan başlayarak bir okusanız iyi olur hocam. Ben ilk aldığımda hiç kısıtlamasız 8 saatleri çok rahat aşıyordum. Şu anda bile ikinci el batarya ile 5 saatleri çok rahat görüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • prof_z P kullanıcısına yanıt

    Evet. Aynen yazdığım gibi.

    Ortalama 4 saat süre alıyorum. Hem de aldığımdan beri. Tüm forumu okudum. Hatta ara ara da yazdım bu durumu.

    Samsung servisinin bataryaya kusur bulmadığını, konum, bluetooth.... hep açık kullandığımı ve asla oyun v.b ıvır zıvır yüklemediğimi de tekrarlamak isterim.

    Bana a70 görünümlü çakma bir telefon mu kakaladılar acaba?

  • Merhaba, bie konuda bilgi almak istiyorum. A70 kullanıyorum 2 yıldır. Yurtdisi telefonu. Trde imei attirmistim cihazla yurtdisinda birine baglanip o şekilde atmışlardı. Sistemin adini su an diyemiyorum. Bundan sonra telefonuma güncelleme alabilecsgimi söylediler ama. Hic alamadım. Telefonum cift imeili. 6 7 ay içinde ilk imei kapandı. Diğerinde su anbir sorun yaşamıyorum. Telefonum asla. Güncelleme almıyor otomatik olarak. İşlem sonrası da bir güncelleme yapmadım. Sürümü cok geride kaldı. Yazılım güncellemesi ile yaparsam bir sorun yaşar mıyım? Yapacak olursam hangi sistemi kullanmami önerirsiniz.
    SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aesca kullanıcısına yanıt

    Aynen benimde o şekilde hele Bluetooth+ mobil veri açıksa 2-3 saatlere kadar düşüyor. Samsung'a batarya değişimini sordum 510 tl dediler değer mi bilemedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avci26 kullanıcısına yanıt

    Oyun konusunda bir sey diyemem oynamadigim için ama onun dışında her türlü işimi görüyor benim. Kamera olarakta google camera kullandığım için aşırı memnunum şu an, benim için tek sıkıntısı batarya mobil veri + Bluetooth ile 4 saat ekran süresi alıyorum onun dışında bir sıkıntısını görmedim cihazin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl iphone 6 plus kullandıktan sonra 2019’da android dünyasına geçmek istedim. A70 almıştım, ilk gün baya bir “ulan yanlış mı yaptım” dedikten sonra cihaza baya alışmıştım. 1- 1,5 sene de baya severek kullanmıştım fakat sonrasında kamerası sanki kötüleşmeye başladı. Uygulamaların optimizasyonu gitmeye başladı. Özellikle geçen sene ki güncellemeler telefonu resmen çöpe çevirmişti. Telefonun 2 saatte pili bitiyordu bir ara. Evet bir amiral gemisi değil fakat bizler de bu telefona zamanında iyi para vermiş insanlarız. Samsung’un sorunu gidermesi epey bir zaman almıştı. Telefonu yenileme vakti gelmişti ve tekrar iphone’a geçiş yaptım arkadaşlar. İlk senesinde seve seve kullandığım Samsung telefonum beni tekrardan apple’a geçirdi. Ve malesef ki Samsung beni “bir daha hayatta bir android kullanmam” düşüncesine kadar getirdi. Herkese iyi forumlar diliyor ve pandemide birlikte beklediğimiz o yazılım güncellemelerini birlikte takip ettiğimiz bu A70 forum konusundan çıkıyorum. 🥲Herkese iyi günler dilerim 🙋🏻‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar herhangi bir şarkıyı zil sesi yapmaya çalıştığımda şarkıyı ortasından alıp çalmaya başlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toygun1725 T kullanıcısına yanıt

    Iyi yapmissiniz , 6 aydir Guncelleme almiyor telefon..Yazik gercekten..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.