Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.719
Cevap
99
Favori
521.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar mediamrkt almanya fiyati 330 euro yani fiyat indirimi var.Türkiye haricinde çoğu ülke yanında kulaklık verdi.bizde stok yok bi de üstüne zam yapılmış.a52 gelse de gerekirse 5000 olsun alsak diye bekliyoruz sanıyorlar galiba.her malın bi fiyati vardır.ben 3800den fazla vermem bu cihaza.piyasada ne cihazlar var.sadece samsungdan devam etmek istiyorum.cinlilere güvenmiyorum.yoksa alternetif çok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Benim de vereceğim en fazla fiyat odur. Ama şuanda 3800'e M51 satılıyor. A72 gibi hızlı bir düşüş olmaz bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3750 m51 a52 3999 olabilir bisey demiyorum.ama kalkipta herkes bekliyor ilk partileri 4200den satalım mantığı samsunga daha cok zarar verir.200 lira kazanacağım derken çok fazla insanı başka markalara kaptiracaklar.ama piyasaya çıkınca 4200 olacağını sanmiyorum teknosa vatan gibi resmî fiyattan satanlar haricinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arada 900 tl fark var diyorduk a72 ile.a72 4530lira olmus.bunun da 4200 olduğunu düşünürsek kutudan çıkan 25w adaptor farkıyla bile a72 daha avantajı. a52 satmasınlar bence.zaten geç kaldı hic getirmesinler.300 tl fark varken kimse a52 almaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nachuoul N kullanıcısına yanıt

    Almayın arkadaşlar, almayın. Acil ihtiyacınız yoksa sadece Samsung Galaxy A52'yi değil aklınızın yatmadığı hiçbir markayı ve/veya modeli almayın, -varsa- bir süreliğine elinizdeki eski telefon ile idare edin. Türkiye'de telefon üreticileri ve ithalatçıları şu gözetim belgesi saçmalığı ortaya çıktığından beri -sanki önceden yeterince para kazanamıyorlarmıș gibi- gemi iyice azıya aldılar. Bu adamları bir parça olsun frenlemenin tek yolu kazık fiyatlara sattıkları malları mümkün olduğunca almamak, fiyatlar o zaman bir parça olsun düşer. Her yeni gelen ürüne saldırırsak da Fıstık misali vurdukça vururlar kırbacı bize Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 


    Geçen sene Amerikan Doları 6 lira iken ülkeye 7800 lira civarından giriş yapan Galaxy S20, bugün kurun 8 lira olmasına ve gözetim belgesiyle ilgili sorunlar bahane edilerek piyasadaki hemen her fiyat dilimindeki telefona az veya çok zam yapılmasına rağmen 5800 lira. Neden biliyor musunuz? Çünkü satışı beklentilerin altında kaldı ve mecburen indirim yapıldı. Elbette cihazın çıkış tarihi itibarı ile yavaş yavaş "eskimeye başlamış" sayılması da bir sebep; ama kesinlikle esas sebep değil. Öyle olsa bir zamanlar ekonomi bu halde değilken ve satışlar tam gaz devam ederken Samsung piyasaya yeni model sürdüğünde bir önceki nesil telefonlar, yeni çıkan modelden hoșlanmayan insanlara "Stoklar bitiyor, şimdi almazsanız daha sonra sıfırını hiç bulamazsınız Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]  " kafasıyla rekor fiyatlardan itelenmeye çalışmazdı. Şimdi S21 çıktığı halde S20'de böyle bir artış göremiyoruz, üstelik S21'in de satış fiyatında ciddi indirim yapıldı çünkü bu telefonları başka türlü satamayacaklarını anladılar. Zerre üzülmüyorum çünkü -ülkemizdeki vergi yükü ve kurlar bir yana- telefon üreticileri cidden fiyat konusunun suyunu çıkarmaya başlamışlardı dünyanın her yerinde. Ufak da olsa bir yumruk yemeleri iyi oldu bence.


    Bunları söylüyorum diye de kimse Samsung'a düşman olduğumu veya rakip firma çalışanı olduğumu filan düşünmesin. Kendim LG V30+ kullanıyorum, kardeşimde Realme 7 var (bizzat ben seçtim ona bu telefonu) ve Realme 7 ana konularında da OLED ekran, 64 GB yerine 128 GB hafıza, 30 Watt yerine 65 Watt hızlı şarj, çift hoparlör gibi şeyler olmazsa olmaz değilse Pro model yerine düz Realme 7'yi bir kez olsun düşünmelerini tavsiye ediyorum insanlara. Aradaki fark 600-700 lirayken bile istenen bedel, sunulan özelliklere göre fazlaydı bence. Şimdi Pro model 4150 lira olmuş ve fark 1200 lira civarına çıkmış, sadece yuh diyorum. Bırakalım Samsung ve Realme, 5000 liraya A52 ve 7 Pro satmaya çalışsın bence. Ne de olsa bu ülkede "serbest piyasa" var, değil mi? Görürüm ben o serbest piyasayı mallar ellerinde patlayınca Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 20 Nisan 2021; 14:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Realme tam komedi.daha dün girmiş piyasaya 250 euro bike olmayan telefonu 4000den satıyor.alan var ki devam ediyor bu fiyata.
    alanlara hayırlı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bu telefonu alacağım kesin ama bu fiyatlardan değil tabi 3700 civarı ortalama bekliyorum a72 max 4000 verilir bence sonuçta işlemci ortada 4500e ne işlemcili telefonlar var rakip çok ama tam aradığım cihaz işlemci orta düzey ve yan özellikler full sayılır bu arada internette amoled yanığı şikayeti çok var ilk defa Samsung alıcam bu kronik birşeymi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 19 Nisan 2021; 21:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

    Amazon Hepsiburada 3600den sattı bitti elde kalanları pahalı satıyor esnaf sanırım. Yenileri gelirse yakında düşer belki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Nisan 2021; 21:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Istedikleri fiyata satsınlar realme almam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A52 = 3200

    A52 5G = 3400


    A72 = 3800

    A72 5G = 4000


    Ülkemizde ki makul fiyatları bu olmalı.

    Bu yılın 3.çeyreğinde bu fiyat aralıklarında piyasada satışta görebiliriz.

    5000 TL gibi ederler A sınıfı için çok komik ve fazla rakamlar bence.

  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Fiyat listeniz oldukça saçma iyi güldürdünüz :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 tl fazlası da olabilir.o kadar da kötülemeye gerek yok.her malın olması gereken bi fiyat vardır.
    9.70lik euro kuruyla 350 euroluk telefon 3200 olmaz.asil mesele 250 euroyu 4000 olarak satıp piyasayı yükselten diğer firmalar.xiaomi realme gibi.oppo pahalı der herkes ama yurtdışı fiyatlarina bakın her ülkede pahalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekvasfımmatoğlu

    Fiyat listeniz oldukça saçma iyi güldürdünüz :)
    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

    Neden komik ..!

    Mantıklı bir insan bu fiyata A72 tercih etmez.Üstelik Samsung'un kendi sitesi ve teknoloji marketlerde 5.000 TL ederde iken.Bu fiyatlara A72 almak yerine yukarıda daha iyi seçenekler varken.O nedenle 4.000 TL makuldür diye düşünüyorum.

  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Pek bilmediğinizi görüyorum buradan o yüzden tartışmayacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

    Xiaomi fiyat politikası açısından rezil bir halde zaten ülkemizde hocam Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]  Bunda Evofone firmasının etkisi de çok ama bir marka olarak kendileri de yavaş yavaş vites yükseltiyorlar bir süredir. Beni son zamanlarda artmış görünen kalite problemleri de ırgalıyor aslında, sırf bu yüzden kardeşime Redmi 9S almadım.



    BBK Electronics'e gelecek olursak Oppo gerçekten hiç de ucuz değil çoğu modelde ve onlar da bir süredir Xiaomi gibi vites artırıyorlar. Ve Xiaomi kadar olmasa da onlar da kalite konusunda eleştiri alıyorlar (özellikle OnePlus modelleri). Grubun diğer markaları kalite olarak daha iyi durumda denebilir ama Oppo'nun da son çıkan modellerinde bir miktar "tırtlık" yok değil sanki. Bunun dışında Vivo da Oppo gibi yüksek fiyatlara satılıyor ülkemizde; hatta Vivo şu an F/P konusunda Oppo'dan kötü durumda denebilir. Realme bir alt marka olarak ilk çıktığında fiyatları gayet uygundu ama onlar da fiyat artırmaya başladı. Fakat kalite olarak benzer fiyatlı Xiaomi'lerden daha iyiler şu an bence. En azından Realme 7'nin malzeme/işçilik olarak Redmi 9S gibi modellerin önünde olduğunu söyleyebilirim.



    Her şey bir yana Çin markalarının böyle olması bugün Samsung'u tamamen günahsız kılmıyor. Bu adamların piyasaya girip yavaş yavaş bu denli cüretkâr hale gelmesinin sebeplerinden biri bizzat Samsung. Yıllarca düşük kapasiteli, kağnı hızında giriş seviyesi A serisi modellerini dünyanın parasına sattılar ve insanları illallah ettirdiler. Tamam, AMOLED ekran iyi hoş ama her şey demek değil. Zamanında ismi Samsung veya ekranı güzel görünüyor diye A serisi alıp performans ve kamera gibi konularda ağzı yanan çok tanıdığım var, sizin de vardır illa hocam. Bugünün Xiaomi/Oppo/Realme kullanıcılarının bir kısmı o günün A serisi kullanıcıları ve bunun en büyük sebebi de bu bahsettiklerim. O yüzden en iyisi bir markanın fanatiği veya amansız düşmanı olmak yerine beklentilerimize ve cebimize en uygun cihazı almak, gerisi hikâye Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 20 Nisan 2021; 0:57:26 >




  • A52 yerine hangi cihazı alıyoruz? Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] 

    A72 mi alsak 4500 a. 500 lira 3x optik zoom ve 500 mah pil için mi vereceğiz . Hiç mantıklı gelmiyor.


    A52 bezdirdin artık sal artık bizi. Kurtulalım şu telefon işinden.

  • Açıkcası bende ilkkez samsung almaya niyetlendim. Ekran ve özellikle Amoled konusunda Samsung'un daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Amoled yanığı vs. Samsung telefonlarda denk geleniniz oldu mu ? Veya böyle bir durumda Samsung servisinin cevabı ne oluyor.

  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    Note 5 kullanan bir arkadaşta amoled yanığı vardı. O şekilde kullanıyor. Son çıkan serilerde pek rastlamadım.A50 yı 1.5 yıl kullandım bir şey olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Ben telefon olmadığından dolayı a72 aldim vatandan indirimle saydiklarina ek içinden çıkan şarj aleti farklıymış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.