Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.729
Cevap
99
Favori
522.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aranızda getir uygulamasını kullanan var mı? Bende uygulamayı açınca ana sayfadan değil, getir çarşı ekranından açılıyor. (Güncellemeden önce de bu böyleydi, onunla alakası yok.) Önemli bir sorun değil ama nedense bir türlü düzelmedi. Başka cihazda bu sorun yok.

  • Amazonda spigen kılıflar çok iyi fiyatta. Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtsbora kullanıcısına yanıt

    Aynen beni tarif etmişsiniz.Gece yatarken takar sabah alır devam ederim.Gerçi şu anda telefon yeni diye pil 1.5 2 gün gidiyor ve hızlı şarjda sabaha kadar takılı kalmasın diye gece şarja takıp 1 1.5 saat dolmasını bekleyip 100 olunca çıkarıp öyle yatıyorum ne kadar pile zararı olmaz deseler de akım kesiyor vs ben yine de eski kafalıyım bu konuda:)


    Ama artık hızlı şarjı ayarlardan kapatıp gece takıp sabaha kadar bırakacağım.

    249 du vatanda 269 olmuş kendi sitesi ve mağazasında 349 tl.


    Bu fiyatlara elimde yeni kutusundan çıkan 15 watt şarj varken bana da değmez gibi geliyor.Ara ara takip ederim fiyatı 200 altına düşerse (gerçi bu ekonomide zor da) o zaman yedek ya da zamanım kısıtlı olduğunda takmak için alabilirim.

    Zaten yuzde 20 30 40 ların altına düşmeden takarsanız 15 watt da 50 dk 1 saat 10 dk aralığında hızlı şarj yapıyor.Yeterli aslında hemde max kapasiteyide zorlamayarak belki de uzun vadede pil ömrünü de koruyoruz.


    Dün Samsung mağazasında ki çalışan eleman da kafamı karıştırdı boşuna alma a52 25 watta kadar destekliyor diyor orada insanlar yanılıyor oyle algılıyor ama aslında a72 gibi hızlı şarj olmaz dedi a52 ler için.Yani aslında pek konuya hakişm değil gibi geldi ama kafayıda karıştırdı biraz.


    Neyse 270 tl gereksiz masraf olur şu an diye düşünüyorum.İndirimleri olursa takip edeceğim ancak öyle yedek olarak alırım herhalde.





  • fatihertekin159 kullanıcısına yanıt

    Aynen bu fiyatı verecek bence de gereksiz masraf.İndirim olursa o zaman yedek diye alabilirim.Çünkü aman aman bir fark yaratmıyor.22 dk civarında bir fark çıktı test videosunda.

  • Youtube da ki test videosunda sıfırdan yüze 15 watt a göre 22 dk kısa sürede şarj etti 25 wattlık olan.

    90 lira 100 150 170 olsa hemen yedek diye alırım da 269 vatanda media markt da samsung da 349 tl.

    Elimde yeni 15 wattlık varken bu fiyat bu kadarcık zaman farkına verilmez gibi.

    İndirimleri takip edeceğim.

  • ahmetu A kullanıcısına yanıt

    Tamamdır çok teşekkürler.

  • Bende ki saat 2-3 dk geriden geliyor sebebi ne olabilir ?? Otamatik ayarla deyince oluyor bu bende manuel ayarladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam...

    One UI 4 güncellemesini 1 haftadır bekletiyorum, tavsiye ediyor musunuz? Sorun yaşayan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedkum kullanıcısına yanıt

    Konu harbiden ölmüş ya mayıs-Ağustos aylarında yüzlerce kişi vardı burda şuan bakan bile yok.


    Hocam tavsiye eden yok ay sonu düzeltme güncellemeleri geliyor ben daha güncellemedim ufak sorunlar mevcutmuş bu da normal bence ilk çıkan güncellemeler hep sorunlu olur zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Evet genelde sorunlu oluyor o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeyi yaptıktan sonra bluetooth bağlantılı kulaklıklarda ses gelmeme problemi yaşanıyor. Paniklemeyin. Ayarlar, ses, ayrı uygulama sesi bölümüne girip uygulamayı kullanmadığınız uygulama bir uygulama örn. samsung internet olarak gösterin. Problem bu şekilde ortadan kalkıyor.

  • rtsbora kullanıcısına yanıt

    Bende de öyle bazen diğer getir hizmetleri çıkmıyor bile. Uygulamayı kapatıp açınca anca düzeliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedkum kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hayır.Hiç problem yaşamadım her şey normal diyenler varsa da güç tasarruf modunda always display den çıkarken ekranda karıncalanma, pil performansının düşmesi, bazı model bluetooth kulaklıklarda çekmeme sorunu gibi problemler yaşayan çok var.

    Bende en son sürüm android 11 deyim.Acele etmeye gerek yok 11 zaten halen güncel bir sürüm.12 ekstra birşey katmıyor ve şu an sorunlu buglar çok anlaşılan.

    Ayrıca getir, namaz vakitleri gibi bazı programlarda ekrandan atma gibi sorunlar yaşayanlar var.

    Beklemeye devam edin bir kaç versiyon geçsin iyice otursun program sonra yükleriz gerekirse.

  • Yiğit Burak RKMZT Y kullanıcısına yanıt

    O sorunu başka bir forumda geliştirici seçenekleri bluetooth üzerinden başka bir codeci seçerek çözmüşlerdi.

  • Normal kulaklıkla Spotify dinlerken bile kulaklığın tuşunu 2-3 saniye sonra algılıyor.Hatta Google asistanı açabilmek için 10 kere filan seri seri bastıktan sonra çalışmaya başlıyor.

  • vedkum kullanıcısına yanıt

    Sanırım 1 hafta veya 10 gündür kullanıyorum yeni güncellemeyi. Sonda söyleyeceğimi şimdiden diyeyim: KESİNLİKLE GÜNCELLEME.


    Öncelikle bataryası (özellikle boş dururken) mahvoldu. Bu kadar kötü bir düşüş yaşayacağımı sanmıyordum. Normalde aldığım ekran süresisinin resmen yarısına düştü. Resimde de görüldüğü gibi şu an bataryası. Nasıl bu kadar kötü olabilir şaşırıyorum. Üstelik bir de şarjdan çektiğimden beridir güç tasarrufu açık (AOD açık). Durduğu yerde çok feci bataryası gidiyor (normalde bu kadar yüzdeye bu kadar sürede hiç düşmedi). Önceden çoğu zaman 2. günde bitiyordu şarjım şimdi daha 24 saat olmadan takmam gerekiyor.


    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

    Ekran tamamen kapalıyken parmak izine basınca bazen bir anda eski TV'lerdeki karıncalanma gibi bir ekran oluyor çok hızlı bir şekilde sonra açılıyor. Ama AOD açıkken olmuyor. Bazen yeniden başlatınca gidiyor. SoundLiberty 97 kullanıyorum aptX desteği vardı. Güncellemeden sonra artık çalışmaz oldu. Sadece telefon konuşması yapılıyor. Geliştirici seçeneğinden ya aptX'i kapatıp daha düşük bir şey seçmem ya da başka bir şeyi açmam gerekiyor. Ses kalitesinde değişiklik farketmedim ama farkettiyse hiç şaşırmam.


    Telefonda güncelleme ile memnun olduğum 2 şey var: Biri yeni ekran karartma özelliği (daha önce uygulama kullanıyordum zaten) diğeri de batarya için şarjı yüzde %85'e limitlemesi (Tabi gel gör ki bunu açarsam telefonun bataryası bir gün bile dayanmıyor. Eski dandik android telefonuma dönüyor resmen.).


    ONE UI 4 benim için tamamen bir pişmanlık şu an. ONE UI 4.1'i (batarya için iyileştirmeler olduğu söyleniyor) beklesem mi ya da telefona temiz bir format mı atsam ya da ONE UI 3.1 e dönmenin yollarını mı arasam bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HB4sri -- 15 Şubat 2022; 0:33:8 >




  • Diğer sorunları bilemem ama pil için temiz kurulum ile düzelecektir
    Arkadaşlar sakın unutmayın Android'lerde büyük güncellemeler sonrası temiz kurulum şart güncellemeden tam verim almak için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallahi sevgili kardeşim sana çok teşekkür ederim, ayrıntılı yazmışşsın android 12 yi kullanıp.

    Ben güncellemedim 12 ye beklemedeyim bir süre, endişelerimde ne kadar haklı olduğumu detaylı olarak anlatıp doğrulamışsın.

    Format atıp bir dene istersen.Veya eski telefonum huawei p smart da oluyordu eski versiyona dönüş ama Samsung da var mı yapılabiliyor mu bilmiyorum Android 11 e ger dönebiliyorsan dön derim.

    Bende tab a8 2019 var android 10 da fena değildi 11 e günceledim kağnı gibi oldu keşke pc den huawei gibi bir eski versiyona geri dönüş olsa da tableti 10 a çeksem sizde a52 yi 11 e dönebilseniz.

    Sanırım Android 12 nin son kararlı sürümünü beklemek lazım.

  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

    Ne demek rica ederim. Sanırım yeni bir güncelleme gelmesi uzun sürecek o yüzden ben haftasonu temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Yukarıda attığım resimdeki şarj şimdi yüzde 40'a düştü ve 2 saat ekran sürem var. Böyle kullanamıyorum. Temiz kurulum umarım sorunumu çözer.

    İnternette bu şarjı problemini sadece A52'de görülmemiş. S21'de falan da ekran kapalıyken artık çok hızlı şarj gidiyor diyenler olmuş. Samsung Members forumunda da benzeri şikayetleri yazanlar olmuş.

    Temiz bir kurulumda düzelirse tekrardan yazarım.

  • Evet temiz kurulumdan sonra sorunlar çözüldü mü düzeldi mi yine buraya yazarsanız çok sevinirim.Ben cihazı yeni aldım ve durduk yere düzgün çalışan cihazı negatif etmek istemiyorum.Android 11 halen yeni ve güncel bir yazılım bence.Tabi ki teknoloji çabucak yenilenip hemen öbürü eskimeden yenisini çıkarıyor.


    Ben bir süre daha 11 le devam etmeyi düşünüyorum.Sizin geri dönüşlerinizi de merakla bekliyorum.


    Umarım temiz kurulumla sizinki de düzelir özellikle pil sorunu.Selamlar kolay gelsin....

  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.