Şimdi Ara

Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
39
Favori
156.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kavalende kullanıcısına yanıt
    Bende yayınladığı ilk günlerde güncelledim. Herhangi bir sorun görünmüyor. Hatta daha seri gibi geldi bana. Ayarlar uygulamalara girdiğimde önceden biraz gecikme oluyordu. O ortadan kalktı. Yani diyeceğim o ki benim cihazda (şimdilik) bir sıkıntı yok. Sıfırdan hiçbir uygulama yüklemeden de sıkıtı oluyorsa sende durum donanımsal olabilir. Geriye yani 11'e dönebiliyorsan bir dene istersen. Çünkü önceden sorun yokmuş sonuçta. Onda durum ne en azından bir fikir edinirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sıfır aldığım A51'i batarya süresinin düşmesi ve 2 ay garanti kalmasından dolayı bitmeden batarya değiştireyim diye servise götürdüm. Başka hiç bir şikayetimizde yoktu. Anakarttın da sorun tespit ettik 3-4 gün bizde duracak parça bekliyoruz dediler. Batarya değişecek mi onuda sormadım. Böyle bonus bir şey oldu. Garanti süresi az kalan arkadaşlar bir götürebilirler. Belki de anakarttaki sorundan dolayı batarya hızlı boşalıyordu.

  • Eğer ağır çekim modundaki takılmalara gıcık olanlar varsa play stordaki uygulamayı smooth action-cam slomo kullanabilirler. Bilginiz olsun.

    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,


    İnternette bir çok yerde denk geldiğim ve şikayet var kısmında deli gibi şikayetin olduğu bir konu ile sizlerin karşısındayım. Samsun SM-A515F model cihazıma 12 güncellemesi geldikten bir süre sonra telefon donuyor ve 3-4 saniye sonra kendini yeniden başlatıyor.


    Yeniden başlatırken Galaxy A51 yazısı geliyor 2 - 3 saniye kadar bekledikten sonra tekrardan yeniden başlıyor böyle bir döngüye giriyor uzunca bir süre, bazen kendiliğinden şarjı bitiyor yada şarja takıp uyuyorum sabah açılmış oluyor. 5 dk kullanmadan yine aynı problemi yaşıyorum.


    Garantiye gittiğimde anakart arızası dediler ve 2500 TL para istediler. Benim gibi bu sorunu yaşayan çok fazla insan var görüyorum sizce ne yapmalıyım. Odin ile bir önceki romu indirip kurdum lakin telefon yine logoda kalıyor


    Fikirlerinizi bekliyorum.

  • SerComputer S kullanıcısına yanıt

    Güncellemelerden sonra yedek alıp fabrika ayarı atın hocam. Bence 12 önceki sürümden daha seri ve şarjı daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.tesi akşam telefon ekranın üstüne düştü ve ekran kırıldı. Biraz araştırdım. Yan sanayi ekranlar vardı nette. 1000 ile 1600tl arasında değişiyordu fiyatları. Yetkili serviste değişirse telefonu sıfırlarlar diye düşünüp dışarda yaptırmayı düşündüm. Sonra şansımı deneyim yetkili bir servise sorayım ona göre karar vereyim dedim. Emaar avmdeki samsung yetkili servisine gittim. Durumu anlattım. %90 bilgiler silinmez ama aksi bir durum olursa da haber veririz dediler. Fiyat sordum. 1300tl dediler. Tamam yapılsın dedim. Yaklaşık 1.5 saat içinde hallettiler. Bilgilerde silinmedi. Allah'tan dışarıda bir yerde yaptırmadım. Yan sanayi bir ekran takılacaktı zaten. Ortalama aynı parayı verecektim. En azından bu parça orjinal ve garantili oldu. Mağazadakiler çok ilgililer. Tavsiye ederim. Ayrıca çok ciks bir mağaza :) .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endorphine kullanıcısına yanıt

    Ben de bu hafta Ümraniye Samsung deneyeceğim önceden çok memnundum bakalım ne olacak bu kez. Telefon kemdi kendine açılıp kapanıyor bazen. Ana kart sorunu bu modelde klasik. 1,5 yıldır ilk kez başladı. Garantisi bitmeden yenisini almaya çalışıcam bakalım. Pili de kötüleşti belki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o da anakart meselesidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 16 Ağustos 2022; 23:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endorphine kullanıcısına yanıt

    ekran ile beraber pilinde değiştiğini biliyor muydunuz ?

  • Evet arkadaşlar servise götürdüm restart atma sorunu vardı nadire. Servise alındı. Pil değişti. Anakart değişti. Bir de bi soket değişmiş.

    Cihaz büyük oranda komple yenilenmiş oldu. 2 ay sonra da garantisi bitiyordu zaten. Eğer sorun yaşayanlar varsa versinler servise. İyi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 12 den sonra şarj az gitmeye başladı. Arada takılmalar da var. 11 de olanlar varsa güncelleme yapmasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caferson C kullanıcısına yanıt

    Bende Android 12'de telefon hem daha hızlı hem de pilim daha iyi gidiyor.


    Android 13 bu telefonun son güncellemesi olacak ve Samsung Android 13 ile gelecek One UI 5.0'da arayüzün hızlanmasına önem verecekmiş. Dolayısıyla 13'e de mutlaka güncelleyeceğim. Her marka orta seviye telefonuna 3 ana güncelleme vermez böyle. Memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun :) Garantisi olan varsa sorun yaşamasa bile servise gitmesi tavsiyemdir. Anakart değişmedi ise gidin servise :)

  • ahturkoz A kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de var, garanti sürem bitmiş olmasına rağmen ben de servise gittim, ana kart arızası ve 2500 TL...


    Bu kadar benzer sorun kullanım hatası - kullanıcı hatası olamaz. Yazılım veya donanım onu bilemem ama sonuçta ayıplı bir mal olduğu ortada... , Bence bu konuda samsung ile bir iletişime geçmek yerinde olur . Farklı bir düşüncesi olan var mı ?

  • auzdil A kullanıcısına yanıt

    A51lerdeki ana kart arızası kronik zaten. Ama öyle olsa da garanti bittiyse cömert bir servis değilse değiştirmiyorlar. Benim garanti bitmemişti batarya anakart değiştirdiler. Garanti bittikten sonra olursa kötü olur cidden. Çok para.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gittim 1700 anakart ücreti dediler. Garanti bitmişti.


    Telefoncuyu aradım işlemcinin altındaki lehimleri yeniliyoruz sorun düzeliyor dedi. Sorun lehim hatasıymış. 800 TL istedi.



    Samsungun bunu garanti bitse dahi yapması gerekir müşteri memnuniyeti açısından , çünkü ürünler hatalı üretilmiş. Müşteri hizmetlerini aradım servise bırakın indirim yaparız filan dediler. Yani ücretsiz yapma taraftarı değiller.


    Bir malı hatalı ürettiysen arkasında duracaksın büyük marka isen , çin malı ürünler gibi kaçak hareket etmeyeceksin. Samsunga yakıştıramadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 13 Ekim 2022; 17:33:28 >
  • Yeni güncelleme gelmiş.



    Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 20 Ekim 2022; 14:54:9 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir olumsuz sonuç yoksa güncelleyeyim bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    Evet bana da geldi fakat android 12 güncellemesinden hiç memnun kalmamıştım, 11'de çok daha seri çalışıyordu telefon. Açıkçası bu yeni gelen güncelleme daha da kötü hale getirebilir mi diye endişeliyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.