Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 [ANA KONU] ★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
43
Favori
140.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İLK AÇILIŞTA DİL DESTEĞİ TÜRKÇE VAR AMA CİHAZI FABRİKA AYARLARINA SIFIRLADIĞINIZDA TÜRKÇE DESTEĞİ YOK GİDİYOR. DEFALARCA DENEDİM. ROOT YAPIP MORE2 İLE TR YE ÇEVİREYİM DEDİM ÇÖKTÜ ESKİ 4.4.4 E GERİ DÖNDÜM. 5.0.2 BEĞENMEDİM. DİĞER CİHAZIM Z3C DE AYNI 5.0.2 BERBATTI AMA ŞİMDİ 5.1.1 GELDİ MUAZZAM GÜZEL. A5 İÇİN 5.1.1 GELİRSE GÜZEL OLUR AMA 5.0.2 YE GEÇMEK ÇOKTA GEREKLİ DEĞİL BENCE.
  • RENAT27 R kullanıcısına yanıt
    cihazda sadece nano sim kart girişi mar. yukarıdaki bölüm micro sd kart yuvası. çift hatlılar için ise ikinci sim kart veya sd kart takıyorsun. ikinci sim kartta nano sim micro değil. 2. yuvaya sd kartı yanlamasına nano sim kartı dikine takıyon. aynı anda sadece birini kullanabilirsin ya nano sim yada sd kart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yk2548

    İLK AÇILIŞTA DİL DESTEĞİ TÜRKÇE VAR AMA CİHAZI FABRİKA AYARLARINA SIFIRLADIĞINIZDA TÜRKÇE DESTEĞİ YOK GİDİYOR. DEFALARCA DENEDİM. ROOT YAPIP MORE2 İLE TR YE ÇEVİREYİM DEDİM ÇÖKTÜ ESKİ 4.4.4 E GERİ DÖNDÜM. 5.0.2 BEĞENMEDİM. DİĞER CİHAZIM Z3C DE AYNI 5.0.2 BERBATTI AMA ŞİMDİ 5.1.1 GELDİ MUAZZAM GÜZEL. A5 İÇİN 5.1.1 GELİRSE GÜZEL OLUR AMA 5.0.2 YE GEÇMEK ÇOKTA GEREKLİ DEĞİL BENCE.

    Sammobile da Birleşik Arap Emirlikleri romu Türkçe dil desteği içeriyor.içeriyor.Samsung un bizim ülkemizi 3.dunya ülkesi muamelesi yapmasına gıcık oluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yk2548

    cihazda sadece nano sim kart girişi mar. yukarıdaki bölüm micro sd kart yuvası. çift hatlılar için ise ikinci sim kart veya sd kart takıyorsun. ikinci sim kartta nano sim micro değil. 2. yuvaya sd kartı yanlamasına nano sim kartı dikine takıyon. aynı anda sadece birini kullanabilirsin ya nano sim yada sd kart.

    Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim.
    ancak başka bir sorunla karşıkarşıya kaldım. şuan cihaz ikinci hattımı ve hafıza kartımı tanımıyor.
    simkart ve dosya yöneticisinden kontrol ettiğimde simkartı ve hafıza kartımın içeriğini görüntüleyemiyorum.
    anlaşılan bana servis yolu gözüktü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size de guncellestirme geldi mi geldiyse nasil ben yuklemedim daha bi soriyim dedim yuklemeden once

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eşim kullanıyor, son zamanlarda ısınmadan şikayete başladı baktım çoğu kişi aynı şeyi yazmış sanırım...

    Bir de telefonu usb ile pc ye bağladım şarj oluyor fakat telefondaki dosyalara giremiyorum. Neden olabilir ve nasıl çözerim sizce?
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    Bu ısınmada hava sıcaklıklarının da etkisi var. Ayrıca kullanım alışkanlığı da etken. Çalışan uygulamalar için sol tarafta ki içiçe geçmiş kare tuşuna basarak kapatılmaları gerekiyor. Aksi halde arka planda çalışarak işlemcinin gereksiz yere ısınmasına neden oluyor. Telefonu bağladığınız bilgisayara KIES programını yüklerseniz telefon-PC arasında çok daha etkili iletişim kurabilirsiniz. Zaten KIES yüklü değilse, telefonun sürücüleri yüklü olmayacağı için PC telefonunuzu tanımayacaktır.
  • mge13579 M kullanıcısına yanıt
    Yükleyen arkadaşlar başka ülkeler için yayınlanmış güncellemeye sahip ROM'u yükleyerek deniyorlar. Türkiye için henüz Lolipop ve düzeltme güncellemesi yayınlanmadı. Başka ülke ROM'ları haliyle dil desteği vb. bazı sorunlar yaratabiliyor. Bu konularda bilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim.
  • PC de kies yüklü kendi telefonumun yedeğini falan almak için kurmuştum, kies 3. Fakat kies görmüyor. Şarj soketinde sıkıntı olma ihtimali var mı acaba... Çünkü şarj etmede de bazen problem olabiliyor.
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    Evet bu durumda bu da seçenekler arasında. Ama şarj ediyorsa büyük bir ihtimal sağlamdır. PC'ye bağlayıp bir iki defa arada bekleyerek söküp takın. Temassızlık varsa belki yakalayabilirsiniz. KIES sorununu tamamen sıfırlamak için, KIES'i bilgisayarınızdan kaldırın ve yeniden kurun. Çünkü başıma gelmişti. KIES'e bir güncellemeden sonra telefonu görmemeye başlamıştı. RevoUninstaller ile kaldırıp tekrar kurunca sorun giderilmişti. Bunu deneyerek sorunun KIES'ten kaynaklanmadığını anlayabilirsiniz. Aklıma gelen başka bir durumda eski telefonumu şarj ederken aceleden jak girişini ters sokmaya çalışmıştım. Bu telefonu almama sebep olan o olaydan sonra jakı taktığımda PC tarafından görmemeye, şarj etmemeye başladı. Biraz uğraşarak teması gerçekleştiriyordum ama çok can sıkıcı bir durumdu.
  • Kies'i kaldırıp tekrar kurmak işe yaramadı maalesef. Herhangi bir usb'yi yada telefonu pc ye bağladığında pcde bağlantı sesi gelir.. Kendi telefonumu veya herhangi bir usbyi bağlayınca ses geliyor fakat A5 i baplayınca o ses gelmiyor (pcdeki 3 tane farklı usb girişi de denedim)... Telefonu pcye bağlayınca şarj olmaya başlıyor, enteresan bir durum sanırım. :)
  • Arkadaşlar kliksadan fonotel garantili a5 aldık. Radyo yok ve supersu diye bir uygulama var telefonda. Sizde de aynı durum var mı?
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    Kabloda sorun olabilir. Bende bir kablo var şarj etmiyor. Kabloyu değiştirince düzeliyor.
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    Bu durumda iki ihtimalin kalıyor. Birincisi servise göndermek. Bir diğeri de Wireless modemin varsa bununla ilgili GooglePlay'de app ler var. Onlardan birisini kurup modem üzerinden PC ile veri aktarımı yapmak.
  • Farklı kablolar denedim sonuç aynı.

    Senin bahsettiğin wireless programlarına örnek verebilirmisin nasıl aratacağımı bilemedim.
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    En bilineni AirDroid uygulaması. Yalnız ücretsiz versiyonunda belli büyüklükteki dosyaların aktarılmasına izin veriyor diye hatırlıyorum. Şimdi baktım 10 mb.ten büyük dosyaları aktarmak için ücretli sürüm istiyor. Bir de yorumlarda kaldırmak için şifre istediğinden bahsetmişler. Muhtemelen cihazı kurarken bir şifre belirliyorsun. Bu şifreyi bir yere mutlaka not al. Yoksa uygulamayı kaldırmak için fabrika ayarlarına dönmek zorunda kalabilirsin. Ancak şimdi baktım da yeni çıkan bir uygulama daha var "SHAREit - Connect & Transfer" isimli. Sanki yorumlar daha iyi.
  • wifi uzerinden dosya paylasımı .. limitsiz..

    Wifi file transfer pro
  • Format attım lakin yine bağlanmıyor pcye telefon... Şarj oluyor fakat bağlantı yok...
  • Kendi telefonum (note4) için usb driver yüklemiştim pcye onunla alakalı olma ihtimali yüksek mi sizce? (Şimdi aklıma geldi)
  • mdtzr M kullanıcısına yanıt
    Son bir tavsiyede daha bulunayım. Eğer bir arkadaşının PC'sini kullanabiliyorsan veya evde başka bir PC varsa KIES'i oraya kurup dene (Daha önce kurulmamış olsun). KIES'i kaldırırken profesyonel bir uninstaller kullanmadıysan sürücüler PC'de kalıyor. Tanımama sorununu yaratan zaten sürücü olduğu için KIES'i yeniden yüklesen de sorun çözülmüyor. Bunu denedikten sonra yine olmuyorsa herhangi bir telefon tamircisine gidip emsali bir kablo ile yeniden dene. Belki senin kablon veya ucu zarar görmüştür. Yine olmadıysa sorun bağlantı kablosunun telefona takıldığı bölgede demektir ve ne yazık ki servis yolu gözüküyor demektir.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.