Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 [ANA KONU] ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
43
Favori
140.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahize sesi nasıl? birde pil çıkmıyor telefon kitlenirse pil çıkmadığı için nasıl boot edeceğiz?
  • Konuya detaylı resimler eklenir, açıklamalar artarsa konu biraz canlanır:) 5 inck ekran başka güzel telefon yok elde tutulabilirliği çok iyi 2.5 ghz saçmalıklarına gerek yok telefonda yaptığımız işlemler belli face, whatsup vs...Sanırsın telefond 3d çizimler yapıyoruz pahalı telefon alıyorsun sonra daha iyisi çıkıyor onuda istiyorsun gerek yok bu yüzden sürekli zarar ettiyor... Bu telefona gelince telefon çok kibar ve inanılmaz derecede şık, mediamarkt da inceledim gayet akıcı çalışıyordu...Fiyatının düşmesini bekliyorum:) g3 çok büyük note 4 de telefonların iki el dışında kullanılmıyor iphone desen ayrı bir alem geri tuşu yok sol üste el uzanmıyor bildiğin çok boş bir telefon(3g toggle yok, dosya atmak ayrı alem, itunes başa bela, zil sesi değiştirmek her şey sıkıntı telefonda) haliyle tasarımı güzel tek alınabilir telefon bu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 3 Şubat 2015; 14:51:15 >
  • faydalı programlar bilgiler 1. mesaja eklenir. Root dosyası ve kernel dosyası cıktımı
  • Kadikoy'de 1400 tl ye var..dist garantili..sanirim alacagim ben de..cok begendim..note 2 kullaniyorum.
    Yoruyor beni artik buyuklugu...umarim sarji en az bir gunu cikarir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan cok fazla yok telefonu o yuzden saglikli yorum yapanda yok galaxy e7 de bu telefonla ayni ozelliklere sahip fiyati bundan daha dusuk youtube de karsilastirma testi yapilmis e7 galip cikmis hem ondaki batarya 2950 daha fazla dayanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alinqbilir bnce 1300tl ye bulunabiliyor snap 410 adrn 306 kullaniyor metql kasa iphone hissi vryrir bnce qlinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de gittigidiyor da 1159 tl fiyatı var üstüne 100 tl bonus puan eklersek 1059 tl ye geliyor puanla falan 1000 e alınır.. E7 ile bu kıyaslanamaz bile e7 nin tasarımı nere bu nere ...Bir telefonun önce tasarımı güzel olmalı sahiplenme hissi vermeli kullanıcıya diğer plastik samsunglar oyuncakcılarda satılan telefonlar gibi :D
  • alpha ile a5 serisini kıyaslıyorum, alpha açık ara dahd güzel geliyor bana. neden alphayı geliştirip daha iyi hale getirmek yerine üretimini durdurup bu modeli çıkaardı samsung anlamadım.
  • Şu anda da bonusla beraber 1.050 TL civarına satın alınabiliyor gg'den arkadaşların dediği gibi. Telefon 2 gündür elimde. Normalde Samsungun getirdiği telefonlarda tek hat desteği var. Benim gg'den aldığım paralel ithalat telefonda çift sim var ki ben bu telefonu bu sebeple aldım. Denememekle beraber her iki hattın aynı anda açık olabildiğini öğrendim. Bununla ilgili telefonda ayrıntılı sim kart ayarları mevcut. Bir negatif yanı ise 2 hat kullanınca micro sd slotunu kullandığınız için 16 gb hafızaya mahkum kalıyorsunuz.
    Telefon metal kasasıyla güzel bir his veriyor, plastik hissi yok yani. Şu ana kadar gördüğüm en estetik Samsung bence.
    Şarjdan dün sabah çektim gece saat 12 itibari ile %18'di, sabah 09 itibari ile %16'ya inmiş durumda. Gün içerisinde baya bir kurcaladım, birsürü güncelleme vs yaptım bu anlamda başarılı bence.
    Görüntü kalitesi doğru arka fon seçilince başarılı, işlemci hızını beğendim. Kasma vs yok şu aşamada. Bu boyut bir telefonda tek elle kullanım bir parça sıkıntılı gibime geldi. İphone 5'den geçiş yaptığım için boyut garibime gitmiş olabilir, bilemiyorum. Aklıma bunlar geliyor, sorusu olanlar varsa cevaplamaya çalışırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: paldov

    alpha ile a5 serisini kıyaslıyorum, alpha açık ara dahd güzel geliyor bana. neden alphayı geliştirip daha iyi hale getirmek yerine üretimini durdurup bu modeli çıkaardı samsung anlamadım.

     ★★ SAMSUNG GALAXY A5 [ANA KONU] ★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift sim ile kullanildiginda 5 saat daha az gidiyormus sarji.
    ##########
    We tested both the Galaxy A5 Duos in both single SIM and dual SIM configuration and we came to the conclusion that adding the second SIM deducts about 5 hours off your consolidated battery runtime with the standby times taking the more serious hit.
    ##########
    http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_and_a5_duos-review-1201p3.php

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden iphone 5 den geçmeyi düşünüyorum iphone 5 i satıp A5 alıcam. Root yaptın mı gereksiz uygulamaları kaldırdın mı tadından yenmez çok şık bir kere...Elinde cihaz olan arkadaşlar kamera ile çekilmiş fotolar atarlarsa iyi olur...
  • Zaten belirttiğin kamera,batarya,işlemci maliyeti arttırıyor :) A5 ile Alphayı aynı sekmente koyamazsın. Alphanın yerine A7 ikame edilecek. A serisi kadar Alpha reklamı dönseydi, Alpha satışları bambaşka bir yerde olurdu diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyleminds -- 4 Şubat 2015; 18:26:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

    kullanan cok fazla yok telefonu o yuzden saglikli yorum yapanda yok galaxy e7 de bu telefonla ayni ozelliklere sahip fiyati bundan daha dusuk youtube de karsilastirma testi yapilmis e7 galip cikmis hem ondaki batarya 2950 daha fazla dayanir.

    Biri 5 inch biri 5.5 inch. İkisi de 720p. A5 294 ppi ekrana sahipken, E7 267 ppi ekrana sahip. İkisinde de Snapdragon 410 Cpu + Adreno 306 Gpu var ve 720p ekran. Tahminim aşağı yukarı ikisinin de şarjı aynı gider. E7 belki birkaç saat geç biter. Performans olarakta ikisi arasında bir fark yok, donanımlar aynı. A5 fiyatlar çok pahalı diyoruzda bu vergiyle, dolar kuruyla eh anca bu kadar olur.
  • Ekran suresi ne kadar , kullannan arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E7 ana konu çıkacak mı ? Bir de g7 ile arasındayım tarifeye ek alacağız oyun önemli batarya da önemli sizce hangisini almalıyım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur C. O kullanıcısına yanıt
    Batarya önemli ise kesinlikle G7 ön planda olmalı, donanım olarak ikisi de aynı zaten oyun oynarken ikisinden de aynı performansı alırsınız. Fiyat olarakta G7 daha avantajlı ama tercih size kalmış. Büyük ekran sorun değil, batarya da önemli diyorsanız G7 sizin için daha uygun bir cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

    Batarya önemli ise kesinlikle G7 ön planda olmalı, donanım olarak ikisi de aynı zaten oyun oynarken ikisinden de aynı performansı alırsınız. Fiyat olarakta G7 daha avantajlı ama tercih size kalmış. Büyük ekran sorun değil, batarya da önemli diyorsanız G7 sizin için daha uygun bir cihaz.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihaz bende var. merak ettiğiniz bi konu olursa yardımcı olurum.
  • volkann86 kullanıcısına yanıt
    cihazda bildirim ledi var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.