Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 [ANA KONU] ★★ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
43
Favori
140.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berixx B kullanıcısına yanıt
    Galiba aynısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba değerli dostlar. J5 ile A5 Takası için biriyle anlaştım uste 70 lira ödeyeceğim. Nelere dikkat etmeliyim cihazı kontrol ederken kronik sorunu varmı bu cihazın?
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Eğer bir ikinci el dükkanından bu değişikliği yapmıyorsanız J5'i alacak olanın 70 TL. için model düşmesini kabul edecek olması bana mantıklı gelmedi. Dikkat edeceğin husus garantisinin (Samsung Türkiye veya ithalatçı) hala olup olmadığı, telefonun yaşı itibariyle bataryasının durumu, görüntülü arama yapıp yapmadığı (Hong Kong/Çin versiyonlarında bu özellik yok) ekran ve gövdede yer alan darbe ve çizikler (darbeler daha önemli bu telefonun düştüğünü doğrular). Hayırlısı olsun.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Sahibinden hocam 100 dedi zorda olsa 70'e düşürdük. İthalatçı ile Samsung Türkiye garantisi arasında ne gibi bir fark var hocam? Bataryasını kısa sürede nasıl kontrol edebilirim ölüp ölmediğini? Diğer önerilerinize dikkat ederim.

    Teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Dün gece foruma giremedim o yüzden geç cevaplaya biliyorum. İthalatçı olanlar genellikle çift hatlı olanlardır. Bazı versiyonlarında Hong Kong/Çin Romu yüklü olduğundan görüntülü görüşme yapılamamaktadır. Telefonla birlikte faturasını da veriyorlarsa orada zaten garantisinin Samsung Türkiye mi yoksa ithalatçı garantili mi olduğu belirtilir. Bazılarında kutunun üzerinde de garanti durumu bir etiket ile belirtilir. Bir önemli husus şarj cihazının orjinal olup olmadığını da kontrol et. Batarya durumunu ise ancak değişim gerçekleşip kullandıkça anlayabilirsin. Kullanım durumuna bağlı olarak 1 gün ila 3 gün arasında gidiyorsa seni yeterli süre idare eder. Batarya gerekirse değiştirilebilir. Ancak bu işlemi yapacak olanın bilgi ve becerisi iyi olmalı. Çünkü telefon açıldıktan sonra, yetersiz ellerde işlem yapılırsa bir daha iflah olmuyor.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim sorun çıkmazsa bugün yapacağız takası inşallah hayırlı olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olursa Nexus'lar bile kıskançlıktan çatlar. Bu telefonu 4.4 KitKat ile almıştım. İki büyük güncelleme aldı. Bağlantıda yazılan aynen şu "Galaxy A5, Android 4.4 KitKat ile piyasaya sunuldu. Önce Lollipop ve ardından Marshmallow'a güncellendi. Bu durumda, orijinal A5, şimdiye kadar en uzun desteklenen Samsung akıllı telefonlardan biri olacak. Umarım Nougat güncellemesi sadece Avustralya ile sınırlı kalmaz ve Ocak ayında değil, Şubat ayında ve bundan sonraki aylarda dünya çapında dağıtılır" Böyle bir durum sanıyorum Android tarihinde bile yoktur. Umarım gerçekleşir.
  • merhaba arkadaşlar a101 den samsung a500 aldım 3g üzerinden görüntülü görüşme yoktu telefoda bende başka bi rom yükledim arama bölümüne girdiğimde kamera ile arama seceneği var fakat telefon sim kart takılı değil diyor ve geri dokunmatiği ile soldaki dokunmatik çalışmıyor yardımcı olurmusunuz
  • mkcu M kullanıcısına yanıt
    A500H ise telefon Türkiye romu kurun. 6.0.1 de en stabili.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    merhabalar tel modeli a500 f/ds yazıyor kutuda bu modelin romunuda bulamadım bir türlü şuan telefon çok sıkıntılı sim görmüyor alttaki dokunmatik tuşlar çalışmıyor bulduğum a500 f romları bitürlü olmadı a500f/ds modeline a500h modelinini romu yüklenirmi?
  • Türkiye romu yükleyin A500FQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni aldım sistem 13,77 gb yiyor bu nedir yahu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rahmi Akif

    Arkadaslar yeni aldım sistem 13,77 gb yiyor bu nedir yahu ?

    Çok fazla. Ben de 8.5 GB. olarak görünüyor. Ya çok fazla uygulama yüklemişsiniz ki bende 11 tane uygulama yüklü ya da telefon hafızasında olmaması gereken virüs ya da benzeri bir uygulama var. SmartManager ile temizlik yaptıktan sonra tekrar kontrol edin ve yüklenmiş uygulamalarınızı gözden geçirin.
  • iki üstteki hocamın yaşadığı sorunun aynısını yaşıyoruz. annem a101den almış bugün bu aleti (sm a500f/ds) sıfır alette 13gb sistem dosyası işgali var bu nedir? bir sorun var orası kesin
  • Fabrika ayarlarina geri dondurunce duzeliyor 4.25 isletim sistemi oluyor
  • Sizinde isletim sistemleriniz boylemi a5000

  • merhaba arkadaşlar bi arkadaşım dolandırılmış ikinci el a5 alırken yurtdışı vermişler buna 3gye geçemiyor telefon. Bi çözümü varmı yoksa telefon çöpmü ?
  • jyaklo J kullanıcısına yanıt
    Sokak aralarındaki telefon tamircileri bu işin çözümünü yapıyorlardı bir ara. 3G li eski veya hurda bir telefonun IMEI sini klonluyorlar diye duymuştum. Ancak ne kadar doğru bilemiyorum. Çözüm bulamazsa vergisini ödeyerek yasal hale getirecek. Başka yolu yok.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Fotoğraf duzenleme programi onerisi olan var midir.

    Goruntu uzerine yazi yazabilip, kucuk baska goruntu ekleyebilecegim basit kullanisli bir program olursa cok memnun olurum.

    Gorseldeki gibi calisma yapabilecegim.

    Acil ihtiyac var simdiden tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karsiyakali-_-1912 -- 29 Ocak 2017; 14:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.