Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.284
Cevap
155
Favori
242.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • girizgah kullanıcısına yanıt

    Bu cihazda ben de çok nadir dokunmatiğin anlık tepksiz kaldığını ve basmak istediğim harfin dışında başka bir harfe bastığına şahit oldum. Ama sorun bendedir diye ve çok da fazla olmadığı için umursamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

    Hocam sizin A54 ile alıp veremediğiniz nedir her mesajınızda bunu belirtme ihtiyacı hissediyorsunuz? Normalde gelip yazmam ama dikkatimden kaçmıyor. Farklı firmalar olsa anlayacağım, kardeş telefonlar bunlar. Aradaki fiyat farkına değecek şekilde kamera, adaptif ekran, çentikli olmayan kamera, cam yüzey gibi detayları var. Bahsettiğiniz gibi abartı bir durum yok, Exynos'un sıkıntıları kendine has ama bunlar ortalamaya vurduğunuzda çoğunluğu etkilemiyor. Amacım had bildirmek değil ama kendi düşüncelerinizi sürekli tekrar ettiğiniz için dikkat çekiyorsunuz, insan merak etmiyor değil. Boşuna yanlış yönlendirme yapmayın.





  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

    aynen %100e çıkarması uzun sürüyor bu işlem bataryaya zarar veriyor olabilir. %85e geldiğinde otomatik olarak şarj etmeyi durduruyor hemde hızlı dolmuş oluyor yine 1 gün kullanım için yeterli oluyor.

  • aydogan kullanıcısına yanıt

    Ben olanı yazıyorum arkadaşım. Çentik çok önemli gerçekten :) Adaptif ekran da çok önemli :) Kamera farkı için girin forumunu okuyun millet sarı sarı çekiyor diyor.


    Bahsettiğim konular çoğunlukla işlemci üzerine ve a34 kesinlikle daha performanslı aradaki fiyat farkına tekrar bi bakın ondan sonra bana burda a54 savunuculuğu yapın.


    A34 kesinlikle a54 ve a35 ten iyi bir telefon işlemci bazında. Diğer özellik farkları için a54 e 3 - 4 bin fazla verecek varsa versin bana ne ben burada a34 ün ne kadar büyük bir şans olduğunu söylüyorum. Yazışmalarıma karışılacaksa burda bulunmanın da alemi yok. Dikkat çekiyormuşum gidin çentik ekran, adaptif ekran birde çok önemli olan cam yüzey diye 4 bin fazla verin pubg de 30 fps de oynayın o zaman arkadaşım ne yapayım yani. Veya şebeke çekim performansı daha düşük olan a54 ü alın.


    Firmanın markanın isminin aynı olması vs değil burda konu. A34 gerçekten net bir şekilde orta düzey kullanıcı için tam bir bulunmaz nimet olmuştur özellikleri ve kullandığı işlemci ile.


    Ki bi çok yerde a34 ü kamera isteyenler pek düşünmesin yazdım da onu görmeyip a54 savunmaya mı geldiniz buraya. Herneyse bu burada ki son mesajım zaten kim neyi istiyorsa alır kullanır bana ne kimseyi yanılttığım da yok benim görende muhteşem kamerası var koşun a34 alın falan yazdım sanır.


    Tek derdim merak edenlere bilgi vermek. A34 ü neyle karşılaştıracağım ? Tabiki de bu sene ki en büyük rakibi a54 ile bundan doğal olan ne ? A33 ile karşılaştırma yapmıyorum çünkü a34 ve a54 o kadar yakın telefonlar ki işlemci bazında da fark olmayınca tabiki daha pahalı olan a54 ü niye alayım ki noktasında yazmamdan doğal olan ne var burda.


    Herkese iyi günlerde kullanmasını dilerim hiç hoşlanmam böyle atışmalardan öyle bi algı oluşuyor ki a34 ü her durumda a54 ten üstün tutmuşum gibi yazıyorsunuz ki eminim koyduğunuz mesajlarımı okuyan bile olmaz alttaki yorumuna odaklanıpta 2 kişiden beğeni almışsınızdır buna adım gibi eminim. Çünkü mesajlara bakında a34 ün ne açıdan şans olduğunu çok açık yazmışım.


    Ne yapacaktım a34 ü s23 s24 ile mi karşılaştıracaktım her durumda. Ki günlük kullanımda nerdeyse amiral gemileri kadar hızlı uygulama açıyor demişim.


    Herneyse ya herkese iyi günler bu forumdaki son yazışmam da böyle olsun elimden geldiğince merak edenlere yardım etmeye çalıştım kırdıklarım olduysa kusura bakmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 27 Mart 2024; 10:12:14 >




  • yaz sezonu almıştım. kutudan çıkarınca ılk ış guncellemeyı kapamıştım. öncekı telefonum da da aynen kapamıştım. bu süre zarfına kadar eşim oldu adeta. hep elimde :D memnun olmadığım yanı yok benım. en az 10 yıl kullanmak ıstıyorum umarım olumsuz bır durum olmaz. laptobum bıle 20 yaşına gırdı bu sene. daha nıce senelere Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 27 Mart 2024; 12:47:17 >
  • Kulaklık kullanmak için hangi aparatdan almak lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 27 Mart 2024; 14:12:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

    Sürekli bozuluyorlar hocam ya. Nazik oluyor o dönüştürücü kablolar.

    Bluetooth kulaklık en iyi seçenek.

  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Bir ihtimal bu dönüştürücü iş görür:
    https://www.amazon.com.tr/UGREEN-USB-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Galaxy-MacBook/dp/B082WG5VTK/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Usbli kablosuz kulaklik varda dongleli olmaz galiba o u greenden daha ucuzu yok mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung sınıflandırmayı yanlış yapıyor bence mediatek kullanacaksan A5x serisinde kullan A2x,A3x serisinde ise exynos kullan modem sorunundan sonra iyice midem bulandı bu exynostan.

  • Ekranı açarken 4 haneli pini girince OK'a basmadan direkt açmanın bir yolu var mı?

  • brkbskc kullanıcısına yanıt
    Kamerayı çok gömmeyin bence :)

    Ön kamera jilet, arka kamera da gündüz baya baya iyi iş çıkarıyor. Bu fiyata herhalde daha iyisi olamazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam yetersiz ışıkta Depoda bir fotoğraf çektim. Auu kapkaranlık olmasını Beklerken yanıyor gündüz gibi çıktı. Ben beğeniyorum kamerasını ön arka very good. Bu arada iki ayda bir internet tarayıcısının ayarlardan ön bellek ve veririsini silip sıfırlamak şarja katkı sağlıyo gözlemime göre. Tarayıcı favorilerinde sayfalar ekliyse onları bir yere kaydedin önceden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

    PIN ayarlarken, ikinci kez şifreyi yazınca, seçenek olarak karşına geliyor olması lazım. gelmese bile ayarlarda vardır. yani tablette en azından bu var. mobilde de vardır.

  • Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum. Oyun vs yok, düz kullanıcıyım. Gün içinde en çok Tweeter, Whatsap vb.

    Önceki telefonum 5-6 yıllık Asus idi. Her şeyi ile cillop gibi ve çok memnun iken batarya sıfırı tükettiği ve yenisini bulamadığım için maalesef veda ettim.

    Doğrusu A 34 yukarıda bahsettiğim kullanımda bana çok bir fark hissettirmedi.

    1) Kamera Asus da çok iyi değildi, bu onun belki bir tık üstü olabilir ama benim için yeterli, çok üst düzey kamera ihtiyacım yok.

    2)Batarya bana göre iyi değil. Asus da 5000 mah idi ama ilk aldığımda 2-3 gün gidiyordu, bu sadece 1 gün yetiyor. (Aradaki tek fark şu anda Tweterda daha fazla zaman geçiriyorum. Bir de %85 max şarj ile kullanıyorum)

    3)Kutudan şarj aleti çıkmaması tabii ki eksi puan. Sadece tip C-tipC kablo çıkıyor. Evdeki eski bir samsung tlf.nun adaptörünü kullanıyorum. İşe yarıyor, süper hızlı şarj yapıyor. %80 şarjı 53 dakikada yapıyor. En memnun olduğum özellik bu, hiç anlamadan şarj olmuş oluyor.

    4) Bir kaç kez şöyle bir sorun oldu, Uygulamayı küçük ekrana alıp yatay-dikey ekranda iken yukarı sürükleyip kapatmak isteyince ekran dondu.

    5)Telefon bence epey ağır ve köşeli. Eli fazlasıyla yoruyor. Tek elde kullanırken geri tuşuna ulaşmak zor.

    6) Hem samsung hem Google vs uygulamaları bir arada, karışıklık yaratıyor. Gereksiz uygulamalar baştan yüklü geliyor.

    7) Ekran, görüntü vs bakımından öyle pek aman aman bir fark hissettirmedi bana eski Asus tlf a göre. Evde 5-6 yıllık samsung fan edition var, o da cam gibi görünüyor.

    8) Benim gibi nitelik ve çok özellik aramayanlar için gayet yeterli bir tlf bence fiyatına göre. Ama orijinal veya uygun batarya bulsaydım eski telefonuma devam ederdim ve çok bir şey kaybetmezdim.

    9) Son olarak tlf arkası ince ve kalitesiz plastik hissiyatında, o yüzden tlf kılıfı kullanmak iyi olur.

    Teknik diğer detaylar, işlemci vs hakkında bir şey bilmiyorum ama kullanıcı olarak fikirlerim bu şekilde.
    Herkese iyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kozmikdalga K kullanıcısına yanıt
    Asus nasıl bir telefon yapmışsa abimde bi 5 yıl kullandığı Asus telefonun pil tutmaması nedeniyle s23 plus aldı. Ama hala Asusu arıyor s23'e hiç ısınamadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brkbskc kullanıcısına yanıt

    Haklı çıkmak gibisi yok. Neymiş hep a54 dilimdeymiş dikkatini çekmiş arkadaşın :) Tecrübelerimle birebir aynı bir video geldi. Bir daha yazmayacağım ama bunu atmasam olmazdı taze taze bir hız testi. Kamera anlamında a34 tabi ki yeterli arkadaşlar ama arkadaş devamlı dilimde a54 olmasına takıldığı için kamera anlamında a34 bir tercih nedeni değil yazdım yoksa günlük kullanıcıya a34 kamerası tabi ki yeterli.


    Tekraren ve son kez söylüyorum a34 ün kıymetini bilin. İçindeki işlemci ve 8 gb ram harika iş görüyor. Ve bir çoğumuz 9 bin küsürken aldık bu telefonu harika iş bu.


    Herkes güle güle iyi günlerde kullansın bu telefonu.


    Ben android 13 te devam edip bu telefondaki hikayemi 13 te bitireceğim söylemiştim hep zaten ki evde aynı uygulamalar ile mümkün olduğunca aynı anda basarak uygulama açılışı yaptım bence android 13 te daha tepkisel a34 ama android 14 te çok güzel iş çıkarmış.


    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]Infofullyoutube
    Samsung A55 vs Samsung A54 vs Samsung A35 vs Samsung A34 | Speedtest & Camera Comparison Samsung Galaxy A55 Specs Display: Super AMOLED 6.6" Full HD+ OS: Android 14 Main camera 50 MP, f/1.8, (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1/3.06", 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro) Features LED flash, panorama, HDR Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS Selfie camera Single 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.74", 0.8µm Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps CPU: Exynos 1480 RAM: 8 GB Storage: 128 GB Battery: 5000 mAh 25 W Samsung Galaxy A35 Display: Super AMOLED 6.6" Full HD+ Main camera Triple 50 MP, f/1.8, (wide), 1/1.96", PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 123˚, (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro) Features LED flash, panorama, HDR Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS Selfie camera Single 13 MP, f/2.2, (wide), 1/3.06", 1.12µm Video 4K@30fps, 1080p@30fps OS: Android 14 Chip: Exynos 1380 RAM: 8 GB Storage: 128 GB Batter: 5000 mAh 25 W Samsung A54 5G Spectification Display: Super AMOLED 6.4" Full HD+ Main camera Triple 50 MP, f/1.8, (wide), PDAF, OIS 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro) Features LED flash, panorama, HDR Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@480fps Selfie camera Single 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm Video 4K@30fps, 1080p@30fps OS: Android 13, One UI 5.1 CPU: Exynos 1380 (5 nm) GPU: Mali-G68 MP5 RAM: 8 GB Storage: 128 GB Battery: 5000 mAh Samsung Galaxy A34 5G Spectification Display: Super AMOLED 6.6" Full HD+ OS: Android 13, One UI 5.1 CPU: Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm) GPU: Mali-G68 MC4 RAM: 8 GB Storage: 128 GB Battery: Li-Po 5000 mAh, non-removable Main camera Triple 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 123˚, (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm 5 MP, f/2.4, (macro) Features LED flash, panorama, HDR Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@480fps Selfie camera Single 13 MP, f/2.2, (wide), 1/3.1", 1.12µm Video 4K@30fps, 1080p@30fps #samsunga55vssamsunga35 #samsunga55vssamsunga54 #samsunga35vssamsunga34 #samsunga55 #samsunga35 #samsunga54 #samsunga34 #speedtest #comparison Tags: Samsung A55 vs Samsung A54, Samsung A55 vs Samsung A35, Samsung A54 vs Samsung A35, Samsung A35 vs Samsung A34, Samsung A55 vs Samsung A34, Samsung A54 vs Samsung A55, samsung a54 vs samsung a35, samsung a55 pubg, Samsung A55 vs Samsung A54 vs Samsung A35 vs Samsung A34, Samsung A55 vs Samsung A54 vs Samsung A35, samsung a55 speedtest, samsung a35 speedtest, samsung a35 pubg, a55 vs a54, a54 vs a35, a35 vs a55, samsung galaxy a54 5g vs samsung galaxy a55 5g, infofull
    https://www.youtube.com/watch?v=lQEBkFjooY4




  • A35 ve A55 Samsungun kendi sitesinde ön siparişe açılmış.


    A35 128GB 15499.00 TRY


    A55 128GB 19499.00 TRY



    Bence mantıklı bir upgrade değil A34'den A35'e geçiş.

    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]




    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]samsung tr
    Galaxy A Serisi Modelleri ve Fiyatları | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/




  • Google haritalar neden yakinlastirinca bulanık gösteriyor. Yok mu bunun çaresi? A34 kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.