Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
13
Favori
21.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaplan81 K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Dün de kırılmaz cam (Kırılıyor da adı öyle siz anladınız işte:)) taktırdım 15 TL ye ama ekranın en altında ki siyah kısım açıkta kaldı. Sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz bir kırılmaz cam var mı?

  • 5 senenin ardından ikinci kez Samsung' a A32 alarak aranıza katıldım Redmi Note 9 Pro kullanılıyorum (biliyorum bu telefon özellik bakımından Redmi Note 9 Pro' ya göre kötü ama ) Umarım güncelleme ve yazılım konusunda üzmez
  • Aksine, bildiğim kadarıyla bir çok konuda A32 daha üstün bir cihaz. Bildiğim kadarıyla Note 9 un en büyük artısı işlemcisinin daha iyi olması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 12 Ekim 2021; 13:49:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruzgar3460

    Aksine, bildiğim kadarıyla bir çok konuda A32 daha üstün bir cihaz. Bildiğim kadarıyla Note 9 un en büyük artısı işlemcisinin daha iyi olması.

    Ya aslında Note 5 hediye çeki olarak sattım HB' ye bunu da alırken eskiyi getir yeniyi götür işaretledim biraz kullanacağım eğer beğenirsem RN 9 Pro' yu da satacağım nakit olarak daha elime ulaşmadı telefon ama amoled ekranı 90 Hz tazeleme oranı tasarımını epey beğendim eksi olarak stereo hoparlör olmayışı ve 15W hızlı! şarj özelliğine rağmen satın aldım artı olarak kılıf bulamadım çok az çeşit var
  • Yukarıda ki arkadaşın tavsiye ettiği bu kılıfı almanızı öneririm. Benim adresime bugün ulaştı akşam eve gidince takacağım telefona.

    www.spigen.com.tr
    Galaxy A32 LTE Kılıf, Spigen Rugged Armor Matte Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a32-lte-kilif-spigen-rugged-armor-matte-black
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruzgar3460

    Yukarıda ki arkadaşın tavsiye ettiği bu kılıfı almanızı öneririm. Benim adresime bugün ulaştı akşam eve gidince takacağım telefona.

    www.spigen.com.tr
    Galaxy A32 LTE Kılıf, Spigen Rugged Armor Matte Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a32-lte-kilif-spigen-rugged-armor-matte-black
    Teşekkür ederim şu anki kullandığım telefonda da Spigen kılıf var gerçekten de güzel ve hoş kılıflar




  • Armadaşlar saat'i ekranın sağ üst tarafına nasıl alıyoruz?
  • M30s ten A32 ye geçsemmi kararsız kaldım 2sene sorunsuzca götürürmü işlemcisine pek güvenemiyorum. Oyun oynamam
    A52 istiyordum aslında ancak 3taksit olması bütçeyi zorluyor

    A32 ince uzun ve ekran alanı daha ufak gibi geldi incelediğimde
  • Merhaba, arkadaşlar parmak izi doğru çalışıyor mu?

  • metintekin kullanıcısına yanıt

    Hocam, işlemci ve ekran büyüklüğü konusunda aralarında pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsanız sıkıntı yaşamassınız zaten. A32 nin ekranı 90 hz, arka kamerası daha iyi (hangisinin ön kamerasını daha iyi bilmiyorum) Yazılımı daha yeni. Yazılım sizin için önemliyse geçebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 13 Ekim 2021; 12:48:51 >
  • Peki hocam parmak izi iyi çalışıyor mu? Bende almayı düşünüyorumda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Peki hocam parmak izi iyi çalışıyor mu? Bende almayı düşünüyorumda.

    Ben cevap vereyim 1 saat önce elime ulaştı telefon ne çok hızlı ne de çok yavaş sadece 1 kere tanımadı onun dışında gayet iyi çalışıyor
  • Hocam kullandıkça deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Bugün yarın almayı düşünüyorumda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Hocam kullandıkça deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Bugün yarın almayı düşünüyorumda.

    Daha kurulumunu yapmadım (Yani ana telefonumdan geçiş yapmadım) unutmazsam burada paylaşım yaparım ara ara ama kısaca söyleyebilirim ki ekranı çok iyi amoled ve 90 Hz oluşu gayet hoş arka kapak biraz (hatta biraz değil bayağı) vasat tık yaptığımda plastik olduğu bariz belli oluyor RN 9 Pro' da camdı arka kapak bu kısmı kötü diyebilirim ben mor rengini aldım kamera da video da FHD/30 kare çekiyor 60 bulamadım oyun performansını kurulum yapmadığım için deneyimlemedim umarım Helio G80 sorun çıkaran bir işlemci değildir bir de eksi olarak 15W hızlı (ne kadar hızlı denilirse) şarj diyebilirim şimdilik ancak bu kadar değerlendirme yapabilirim size




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Peki hocam parmak izi iyi çalışıyor mu? Bende almayı düşünüyorumda.

    Hocam, ben pin şifresi ile kullanıyorum parmak izini daha denemedim. Kullandıkça ben de diğer arkadaşlar da deneyimlerimizi paylaşırız tabiiki.Ama ilk izlenim olarak benim görüşüm olumlu yönde. Samsung kalitesine güvenebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 13 Ekim 2021; 14:51:24 >
  • Benim için en önemli özelliği parmak izinin düzgün ve çok hızlı olmasa da hızlı çalışması. Oysa tepe modellerde dahi ekran altı parmak izi çok verimli değildi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuk1453

    Benim için en önemli özelliği parmak izinin düzgün ve çok hızlı olmasa da hızlı çalışması. Oysa tepe modellerde dahi ekran altı parmak izi çok verimli değildi.

    Dediğim gibi şu anlık 1 kez hata verdi onun dışında kararlı çalışıyor
  • hukuk1453 H kullanıcısına yanıt

    A32'i yaklaşık 2 ay kadar kullandım. Açık ara ekrandan parmak izi özelliği olan cihazlar arasında en kötüsüydü. Ki mi 9t ve a50 de kullandım zaten. Ne kadar kötü onu diyeyim. Elin hafif nemli olsun okumuyor. Yani ilk denemede okumuyor. Bunun harici eliniz yeni yıkadınız gene sıkıntı oluyor. Parmağınız farklı açıdan tutarsanız yani okuttuğunuz veya tanıttığınız şekilde değil de farklı bir açı olsun okumuyor. Gündüz vakti güneş var gene bazen okumuyor. Duştan çıktın bakacan bakamıyorsun okumuyor. Yani dedim ya ekrandan parmak izi özellikli kullandığım parmak izi okuma sıkıntısı ve yavaşlık anlamında açık ara en kötüsüydü. Yani 10 kere parmağınızı okutun 5 tanesinde okumayabiliyor öyle diyeyim. Çok ayarlar denedim trickler denedim sıkıntısı geçmedi. + cihaz 90 hz ekran ama cpu yetmiyor o ekrana chrome'da kaydırırken tarayıcı kasıyor. E menüde sadece 90 hz gerisinde ? sıkıntı bunlar. Hani tamam ben pil ömründen memnundum ama parmak izi öyle kasıp takılması falan beni bu aletten anından soğuttu. Bu alette mi 11 lite ile aynı sensör var. Yani kamerası birebir aynı, pro moduna bakın mesela hiçbir özel ayar yok uzun pozlama yapamıyorsunuz kamerası sadece 1080p 30 fps çekiyor. Alet cepte devamlı ekrana kendi basıyor vs. vs. yani sinir edecek şeyler tonla var. Ben o yüzden sinirim bozuldu çok maddi anlamda zorluk çektim ama ne yapıp ne edip s20 fe aldım. İyi ki de almışım a32 de ki hiçbir sorunu bunda yaşamıyorum. Parmak izi okuma hızı kararlılık anlamında resmen çağ farkı var. 120 hz ekranı bir kere bile gram atlama takılma olmadan kullanıyorum. Ha arada 3 bin liraya yakın fiyat farkı var ama bari alırken kullanacağım süre boyunca kafam rahat edecek.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.