Şimdi Ara

☆☆☆ SAMSUNG GALAXY A3 2017 (SM-A320F) [ANA KONU] ☆☆☆ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
13
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezerede

    Arkadaşlar samsung bize şöyle mi böyle mi davranıyor demeye gerek yok. Tur kodu yani türkiyenin olduğu bolge ülkelerine bakarsanız daha net anlarsınız. 3. Dünya ülkeleri deriz ya hep. Bi bakın kodlara. Avrupa ile alakamiz yok. Iran, birlesik arap emirlikleri, tunus vs vs. Tartışmaya gerek yok. Samsung aldık ise bunu da kabul edeceğiz. Etmesek de farketmez. Kategorimiz belli.

    ☆☆☆ SAMSUNG GALAXY A3 2017 (SM-A320F) [ANA KONU] ☆☆☆

    Vay be Afganistan ile aynı listedeyiz demek. Gerçi pek şaşırmadım bundan kötüsüde olamazdı zaten

    Not: Kim ne derse desin hükümetin suçudur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ☆☆☆ SAMSUNG GALAXY A3 2017 (SM-A320F) [ANA KONU] ☆☆☆

    Samsung aldığıma pişman oldum ilk ve son olsun.
  • Cihaz OTG kablolu bağlantıyı destekliyor mu acaba.

    Bilen var mı ???

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda şarjz %80 kadar çok hızlı doluyor sonra çok yavaşlıyor %97 saatlerce beklediği halde milim oynamıyor adaptörü çıkarıp tekrar takınca hemen şarjz oluyor bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı sizce telefonun adaptöründemi pilindemi yazılımındamı bir proplem var daha 2 günlük telefon bu arada dokunmatiğide çok hassas değil
  • fun777 kullanıcısına yanıt
    bahsattiğin sorunlar farklı bir adaptör kullanınca bende de oldu, orjinal LG adaptörü ile %93 e kadar şarj oluyor sonra yükselmiyor daha.. iş yerinde orjinal asus şarj makinesi kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım daha. muhtemelen adaptör ile alakalı..
  • anladım sanırım seninde orjinal adaptörün benimki gibi bu samsung adaptörleri beş para etmez en pahalı modelini alsanda aynı en iyisi kaliteli güzel bir adaötör alıp öyle şarjz etmek verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım
  • Abi hep kendimizi yeriyoruz ama telefon nerede çok satıldıysa önce orada güncelleme verilir bu kadar basit

    Ve güncellemenin farklılaşmasının sebebi içindeki 4g veya 3g çipset farklılıkları ekstra uygulamalar( bölgelere göre ) bu yüzden gecikir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MYMAHZEN

    Merhaba arkadaslar 6 yildir iphone kullaniyordum en son cihazimda iphone SE 64 gb idi dún karar verdim ve arastirma sonucu A3 2017 Aldim.iphone ile karsilastiracak olursam batarya konusunda iphonu 3 e katlar...hiz olarak yeterli...ben king of sttike oynayan biriyim beni fazla zorlamadi...tek alisamadigim noktasi klavye...ufak simge oldugu icin yazmakta zorlaniyorum...cihazin ekrani harika...tabiki en cok mutlu eden batarya performansi oldu...dün aksam saat 19:10 da fisten cektim...5 el 15 er dakkadan king of strike oynadim ...toplamda yarim saat gorusme yaptim ...toplamda 40 dk sosyal medya ve sabah kalktim suan otobusteyim donanim habere yaziyorum batarya %49....

    hocam ben de telefon düşünüyorum iphone se mi yoksa a3 mü önerirsin ? fotoğraf çekme hızı hangisinde daha iyi ? bir de hocam cahilliğimi bağışla , iphone'da androidde olduğu gibi bilgisayardan mp3lerimizi yükleyip müzik dinlemek mümkün mü ?




  • iphone da sadece mp3 leri değil fotograf dışında hiç birşeyi aktarmanız mümkün değil.. ekran boyutu, fiyat, batarya performansı, tasarım, bu konularda her şekilde a3 önde.. Se nin tek avantajı daha stabil bir yazılım ve daha hızlı olması.. Hız olarak a3 daha yavaş olsa da gayet hızlı bir cihaz kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaramnahya

    iphone da sadece mp3 leri değil fotograf dışında hiç birşeyi aktarmanız mümkün değil.. ekran boyutu, fiyat, batarya performansı, tasarım, bu konularda her şekilde a3 önde.. Se nin tek avantajı daha stabil bir yazılım ve daha hızlı olması.. Hız olarak a3 daha yavaş olsa da gayet hızlı bir cihaz kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

    hocam bu yanıtınız kafamı karıştırdı çünkü xperia x compact konusunda meisida a3'ü stabilite açısından kusurlu bulmuştu. ayrıca itunes ile zor da olsa mp3 aktarabileceğimizi söylemişti. şimdi 3 seçenekte başa döndük. fikir jimnastiği açısından onu da bir davet edeyim.

    @meisida evet hocam bir tv programı moderatörü gibi sorayım zaramnahya'nın dediklerini duydunuz siz ne düşünüyorsunuz ?




  • uzun süreli a3 kullanıcısı olarak şuana kadar stabil olmayan bir durumla karşılaşmadım, bahsettiğiniz arkadaş stabil değil derken kıyaslamayı İOS ile yada saf android ile yaptıysa eyvallah, fakat harici bir cihazla kıyaslamada bence a3 e haksızlık etmiş olur..
  • Merhabalar, iPhone'a mp3, video vs şeyler atılabiliyor bunda bir sıkıntısı yok. Pratik mi değil evet ama atılıyor itunes ile yerlerini öğrenince. A3'ü ben ister istemez se ile kıyaslıyordum tabi kıyaslamamdaki neden ikisininde kompakt cihaz oluşuydu fakat a3'ün kamerasındaki özellikle makro çekimlerde olan odaklama sorunu, dokunmatiğin istediğim performansta olmaması, ekranının piksellerinin seçilmesi, performansla ilgili yaşanılan sıkıntılar (2 gb ram olması burada etkili oldukça) a3 ü satmama neden oldu. Başta bana güllük gülistanlık geldi cihaz ama doğrusu ben a3'ü kasası ve ısınmaması hariç sevdiğimi söyleyemem. Şunu da eklemek isterim ki a3 performans, ekran, kamera, güncel yazılım konularında x compactın yanına yaklaşabilecek bir cihaz değil. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • meisida kullanıcısına yanıt
    kamera konusundaki eleştiriniz haklı, odaklanma konusunda vasat kalıyor,
    fakat dokunmatik hassasiyeti ve ekranda pixelleri sayılıyor dediğiniz muhtemelen sizin cihazla alakalıydı bence, keza dokunmatik gerçekten kusursuz, ekran konusunda ise yorum bile yapmıyorum malum amoled ekranı artık apple da kullanıyor, iphone X amoled ekran ile geliyor.. yazılım konusunda zaten söylemiştim, ios kapalı sistem olduğu için çok stabil, fakat kesinlikle kişiselleştirmeden uzak bis OS bence, bu yüzdende androidciler iosa hiç sıcak bakmıyor..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Amoled olması güzel fakat diamond pentile piksel dizilişinden ötürü ekran o kadarda net değil ki bu durum çoğu incelemede söylendi. X compactın ekran bariz daha net. Dokunmatik olarak size süper geliyor olması Samsungun sony yahut apple kadar iyi bir dokunmatik kullandığı anlamına gelmiyor. Parmağı takip etme hızı yani ekranın tepkisi samsunglarda oldukça geç. Bunu sony yahut apple kullanmış biri anında anlayabilir ve bana göre bu durum çok rahatsız edici ondan ötürü zaten sony'e geçiş yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meisida kullanıcısına yanıt
    valla üstadım, piyasanın en hızlı denilen cihazlarından mi5 ten tutun iphone a sony den samsunga her cihazın her modelini kullnamış biriyim, sürekli cihaz değiştiririm deneyimlemek için, a3 ün dokunmatiği üzerinde kırılmaz cam olduğu halde muazzam, burda tabiki bu cihazı iphone se ile kıyaslayacak değilim bi kere arada %50 fiyat farkı var sırf bu yüzden bile benim tercihim a3 ten yana olur. Fakat yine de söylüyorum tamamen farklı klasmanların cihazı her anlamda farklılar birbirinden. 2 bin lira veripte 4" ekran kullanmakta pek cazip değil..
    Ayrıca şuan cihazı full uygulama dolu ek launcher vs kullanıyorum en ufak kasma lag vs yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 3 Ekim 2017; 14:34:51 >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    hocam ben şahsen büyük boyutlu telefonları sevmem. cebe sığmıyor. ele sığmıyor. oturmanda, kalkman, hareketlerinde bir yerin kırılır da ilkyardımda çubuk tutturursun ya o vazifeyi görüyor(ek: adı atelmiş). o nedenle bu telefonlara yöneldim. telefon dediğin küçük olur bana göre. fiyat konusunda da katılırım fakat 2. el almayı düşündüğüm için sıfır xperia veya samsungla aynı paraya denk gelecek ayrıca senelerce gidecek. samsung telefonlarda android güncellemesi konusunda cimri. güncelleme desteğini hemen bırakıyor. oradan da bir soğuğum samsung'a.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu Bey -- 3 Ekim 2017; 22:44:37 >
  • bende compact cihaz sevdiğim için a3 kullanıyorum zaten, bide eller ufak olunca büyük telefon sıkıntı oluyor :)
    dediğim gibi teleofnda kişiselleştirme, rom root takıntınız yoksa 4,7" ile 4,0" ekran sizin için fark etmiyorsa kesinlikle SE almanız daha mantıklı.. Ben androidci oldugum için bir kaç ios denememden sonra bir daha sıcak bakmıyorum apple cihazlara..
  • Android 7 için 09-10 tarihi verilmişti bir gelişme yok sanırım..

    Edit: tarihler site üzerinde 04-10-2017/13-10-2017 olarak değiştirilmiş.. ayın 13 üne kadar gelecek demekki..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 9 Ekim 2017; 14:6:7 >
  • Arkadaşlar 7 nasıl çalışıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

    Özellikle şarj nasıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 9 Ekim 2017; 15:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda9061 kullanıcısına yanıt
    Yakında inşallah :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.