Şimdi Ara

Samsung full hd s22b300b monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar belki konunun yeri burası değil sormak istedim çok kafama takıldı rahatlamak istiyorum samsung s22b300b full hd led monitör aldım 350 m monitör geldi bilgisayarcı beni biraz uğraştırdı yalan falan söyledi kargo gelecek açmıyolar telefonu ben aradım açıyo adamlar telefonu ondan kafam karıncalandı yoksa sormazdım normalde bi çok monitörde ekranda koruyucu oluyo sıfır olduğu için telefonlarda olduğu gibi ama bu monitörde çıkmadı aceba bi yamuk falan yapmış olabilirlermi ikinci el monitörü paketleyip falan. Sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim. Birde ufak bi not ( tanıdık falan hikaye tanıdığın ben *** bunalar başımıza geliyo işte böyle )



  • Paketlemesinden anlaşılabilir. Kablolarının poşetleri kapalı olması gerekir. Monitörün ayak kısmında çizikler olabilir. Son olarak monitörün kokusundan da anlaşılabilinir; Yoğun plastik, yeni kokusu olması gerekiyor.
  • Güneş ışığında veya güçlü bir ışıkta monitörü çeşitli açılarla tutarak üzerindeki çizikleri kontrol edin. Belki anlaşılabilir kullanılmış olup olmadığı.
  • Çiziği var mı yok mu kontrol et . Garanti belgesi tarihi yeni olsun. Fatura yeni olsun. Sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkEmre

    Çiziği var mı yok mu kontrol et . Garanti belgesi tarihi yeni olsun. Fatura yeni olsun. Sıkıntı olmaz.

    Kardeşim garanti belhesi var dedi bilgisayarcı içinde bugünün tarihini at dedi o tarihten itibaren iki yıl garantisi var dedi. İrsaliyede elimden monitör ÇÖZÜM YAZILIM DONANIM ELEKT. İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş adlı firmadan gelmiş.
  • Garanti belgesini kaşelet. Faturanıda al hiçbir sıkıntı olmaz monitörde çizik mizik yoksa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkEmre

    Garanti belgesini kaşelet. Faturanıda al hiçbir sıkıntı olmaz monitörde çizik mizik yoksa.

    Kardeşim aldığım bütün monitörlerin videolarında kablolar poşetli ekranda koruyucu ya var ama benimkinde kablolarda boşette değildi + ekrandanda koruyucu bant yoktu :S Yoksa Türkiyedekilerde yokmu bunlar anlamadımki. Böyle şansın ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capkin_68 -- 15 Ağustos 2013; 16:14:54 >
  • Onlara takılma usta. Monitöründe çizik yoksa tamamdır sıkıntı yok. Poşet falan önemli değil. Monitörün çiziksiz olması önemli. Ekranında piksel hatası var mı yok mu ona bak. Garanti belgesini firmaya götür kaşelesin. Faturanı kessin olay bitti.
  • belki bilgisayarcı kontrol amaçlı açıp bakmış olabilir kargoda sorun olabilir diye.hemen adamı zan altında bırakmanın anlamı yok.eğer faturasının tarihi uyuyorsa çizik felan yoksa sorun olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RahmiCTAS

    belki bilgisayarcı kontrol amaçlı açıp bakmış olabilir kargoda sorun olabilir diye.hemen adamı zan altında bırakmanın anlamı yok.eğer faturasının tarihi uyuyorsa çizik felan yoksa sorun olmaz.

    Kardeşim haklısın da söyledim ben açma die açmamış ben evde açtım kendim .
  • capkin_68 C kullanıcısına yanıt
    o zaman iş değişir tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkEmre

    Onlara takılma usta. Monitöründe çizik yoksa tamamdır sıkıntı yok. Poşet falan önemli değil. Monitörün çiziksiz olması önemli. Ekranında piksel hatası var mı yok mu ona bak. Garanti belgesini firmaya götür kaşelesin. Faturanı kessin olay bitti.

    Anladım yorumların için teşekkür ederim.
  • Kutunun üzerinde kargo etiketi var mı ? Varsa ürünün oraya geliş tarihini,kimin gönderdiğini görebilirsiniz.
  • son dönemde gelen ve satılan monitorlerin hiç birinde ekran koruyucu yok sadece çerçeve etrafında ve monitör sehpasında çizilme önleyici çıkartılabilir şeffaf bantlar oluyor (piano black yüzeylerde özellikle)

    bahsi geçen lcd panle genişliğindeki koruyucu pvc film en çok mobile cihazlarda olur notebook -tablet v.b. de bu kullanımda çıkartılmakta kenarındaki bantlar alınarak çıkartılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.