Şimdi Ara

SAMSUNG'DAN YENİ ÇİFT HATLI TELEFON(C5212) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende almayı düşünüyorum bu telefonu. 2 avea hattı kullanıyorum birinden cok konusuyorum öbüründen cok mesajlasıyorum :) önerir misiniz acaba???
  • bende hızlıal.com dan aldım.312 tlye inmiş indirimde son gün yarın.çok güzel bir telefon.tavsiye ederim.hatlar arasında geçiş yapmak çok kolay.
  • ilk izlenim olarak telefon gerçekden çok güzel, gerçi alalı birkaç saat oldu onun için bisorun var mı yok mu bilemiyorum. teknosa dergisinde sms ve arama engeli var yazıyor ancak telefonun kullanma kılavuzunda yada telefonun kullanım ayarlarında bu özelliği bulamadım. Acaba bu özelliğin kesin olup olmadığını bilen arkadaş var mı ? çünkü benim için önemli bir özellik ...
  • engellemeler için;

    MESAJ İÇİN: ayarlar-uygulama ayarları-mesaj-metin mesajları-nmara engelle kısmından engel yapılıyor.
    ARAMA İÇİN:arama kaydı-seçenekler- kısmında reddedilecekler kısmına numara kaydedip engelleme yapılıyor.

    telefon çok kullanışlı.şu anda benim için tek eksik işbankası işcep uygulamasını bu modeli desteklememesi.işbankasına mail attım.java 2.0 desteği olduğu için bu telefonada destek vermeleri konusunda.çünkü diğer samsunglarda bu destek var.galiba yeni model olduğu için destek gecikmiş olabilir.
  • Arkadaşlar bir şey sorcam Bluetooth kulaklıkla 2 telefonlada görüşe biliyormuyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdediler -- 22 Temmuz 2009; 11:51:47 >
  • arkadaşlar merhaba ben de dün itibariyle c5212 aldım.telefon gerçekten de çok güzel 2 hatta aynı anda aktif ama bir hattan diğerini aradığımda meşgul verdi bu böyle midir????
    bu telefona modifiye yapılıyor mu??
    dün kanka msn kurdum ancak java ile ilgili bir uyarı mesajı oluyor başlamıyor bir ayarları olması lazım internetle alakalı bunu bilen var mı???
    msni çalıştırabilirsem çok işime yarayacak uamrım şarjı da iyi gider.
    teşekkürler herkese...
  • Arkadaşlar bu telefonun pili ne kadar gidiyor. Daha önce kullandığınız telefona göre kıyaslayarak yazarmısınız. Örneğin ben nokia kullanıyorum, gece 24 - 08 arası kapatıyorum, çok yoğun kullanmıyorum ve şarjı 7 gün kadar gidiyor. Sizinde daha önce kullandığınız telefonda şarj ne kadar gidiyordu, bu telefonda aynı şartlarda ne kadar gidiyor. Cevaplarınızla kendi kullanımımda şarjın ne kadar gideceği tahminini yapmak istiyorum..
  • gece açık.4 gün gidiyor.normal kullanım.
  • GM DSTL1 i bekleyemeden Samsung C5212 alanlardanım. Şu ana kadar geyet memnunum. Çok sorulan bi kaç soruya cevap vereyim.
    1 - Telefonun şarzı çok kurcalamazsanız max 4 gün gidiyor. en az 2,5 gün gidiyor.
    2 - 1. hattan biriyle konuşurken 2. hattan biri sizi ararsa arka planda dıt dıt diye uyarı sinyali veriyor. eğer 1. hattan siz birini arıyorsanız, karşı tarafın telefonu çalarken yani konuşmaya başlamadan önce sizi 2. hattan biri ararsa teleefon meşgul çalıyor.
    3- Telefon normal mp4 dosyalarını çalıştırmıyor. 3gb uyumlu dosyaları açıyor.
  • arkadaslar bende telefonu aldım şimdilik gayet memnunum hiç bir sorunum yyok. yalnız n82 deki program java vs kolaylığına alıştığım için biraz garip geliyo :) benim bir sorum olacak bu telefona herhangi bir java uygulamasını kolay birşekilde yüklemenin bir yolu varrmı acaba???
  • merhaba ben de c5212 satın aldım bence çok güzel bir telefon tel özellikleri gayet iyi memnunum.
    ama bir kaç çözemediğim durum var bilen birileri varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
    1-bu telefona kanka msn ve mig33 kurdum ancak bir türlü bağlanamıyorum.diğer modeller için yapılan ayarlara baktım bu telefonda mesela java dünyası diye bir şey yok uygulamalarda bunu çözebilen oldu mu???
    2-mp3 sesi hç de fena değil hele hele çevirici ile daha iyi bir kulaklıkla sanırım bayaa iyi çıkar gibi geldi ama sanırım bu sesi de arttırabiliyor muşuz bazı kod ayarlarıyla bunu çözebişlen oldu mu???birde hafıza kartına mesela 300 adet mp3 attım bunların hepsini çalma listesine almıyor 30 la sınırlı kılıyor bu hep böyle midir? veya çalma listesi kurmadan o parçaları dinlemenin bir yolu var mı???
    3-bir tkım kodlar var onlar mesela c5212 ye uymuyor c serisi için farklı kodlar mı var ???varsa bunları d apaylaşabilirsek çok güzel olur..
    bunun haricinde kamerası gündüz fena değil,3g si yok ama çok da önemli değil sanki genelde bence gayet iyi bir telefon...




  • Oynattığı video formatı ITU H.263 video (3GPP) 176 x 144 ve frame 15.000 olacak.
  • arkadaşlar internet ayarlarını yaptım sonunda nete bağğlanabiliyorum msn kullanabiliyorum hiç de fena olmadı.
  • Arkadaşlar 1 haftadır bu cih azı kullanıyorum ve size abartmadan şunu söyliyim kullandıkca,çözdükce bu teli daha çok seviyorum.D880'i her aksam şarj etmek zorunda kalacak kadar konuşan ben daha ilk şarjında bu cihazla 3 gün konuştum saatlerce numara kaydı yapmak için kurcaladım durdum.Pili 1000 mah,belkide 4-5 şarjdan sonra daha da uzun gidecek bu benim için çok sevindirici bir durum.Ses kalitesi gayet yerinde,iki hatta da en ufak bir ses düşüklüğü sorunu yaşamadım.1.ci hattım Avea,2.ci hattım vodafone.Hatlar arası geçiş çok basit,d880 kullanmış biri olarak söylüyorum bu cihaz d880 den çok daha ileri bir menüyle geliyor.Tek sorun kamerası 1.3 mp. ve biraz da bana göre irice diyebilirim.Bir de tuşlar biraz sert geldi bana.Radyo süper,blutoothla veri alış verişi süper,rehber belleği 1000 kişi süper..Yalnız bir kişiye 2 tane numara kaydedilebiliyor bunu beğenmedim ya da ben bulamadım henüz,bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..




  • Bu arada ben aldım 340 tl ye düşmüş şimdi 290tl ye 3 günde 50tl zarar ettik kendimi kötü hissediyorum
  • Bende aldım arkadaşlar çok beğendim wla çok sade çok şık ve kullanışlı herkese tavsiye ederm
  • Söylemeyi unutmuşum arkadaşlar bu cihazın işlemcisi çok ağır.Yani resmen duraklama devrine sokuyor sizi.Resim klasöründe şöyle bir dolaşayım dediğiniz zaman yandığınızın resmidir,bekle babam bekle.keşke hızlı bir işlemci koysaymışlar bu güzel telefona
  • arkadaşlar bugün bende c5212 aldım. java uygulamaları konusunda kimse paylaşımda bulunmamış msn vs.. gibi programları nasıl yükleyebiliriz. bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • cihaz hakkında yazdıklarınızı okudum.vatandan alırsam play kartla 260 5 takside gelmiş olacak.ne dersiniz alayım mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinemacı_dr

    cihaz hakkında yazdıklarınızı okudum.vatandan alırsam play kartla 260 5 takside gelmiş olacak.ne dersiniz alayım mı?


    oo süper fiyat hiç durma hemen al..gerçekten bu paraya alacağın en güzel telefondur..KAÇIRMAAAAA....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.