Şimdi Ara

Samsung D780 DuoS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung çift sim kartla çalışan portföyündeki ikinci telefonunu duyurdu. Daha önce Samsung D880 DuoS modelini çıkartan ve kullanıcılardan olumlu tepkiler alan Güney Kore’li firma bu telefonun takipçisi olacak Samsung D780 DuoS modelini duyurdu. DuoS ailesini genişletme yolunda adım atan Samsung çift Sim (dual Sim) kartlı telefon pazarında konumunu güçlendirmek istiyor.

    Hedef kitlesi çift hat kullanıp bunu tek telefondan idare etmek isteyen kullanıcılar olan Samsung D780 DuoS ile iki sim kart eş zamanlı çalışabiliyor ve aynı anda aktif olup çağrılara açık oluyor.

    2 megapiksel kameraya sahip Samsung D780′in hareketli görüntü kaydetme kabiliyeti de var. Ekran 2.1″ ve 256k renkliyken QVGA çözünürlüğünde.

    Diğer özelliklerden A2DP profili destekli Bluetooth v2.0 ve USB v2.0, yerleşik hafızayı yükseltmeye yönelik microSD kart yuvası, MP3 çalar, FM Radyo ve Samsung D880 DuoS’da da kullanılan 1200mAh kapasiteli pil sayılabilir. Pil kapasitesinin çift Sim kartlı telefonlarda yüksek olması gerekiyor. Çünkü bu tür telefonlarda aynı anda iki hatta açık kaldığından enerji tüketimi fazla oluyor.

    Diğer bir çift Sim destekli Samsung telefonu Samsung P720 dual-SIM iptal edilmiş olsa da bu sene içinde daha fazla DuoS telefon modeli bekleniyor. Hatta bunlar içinde Windows Mobile işletim sistemli bir tane bile gelebilir.

    İlk etapta Mayıs ayında Rusya’da satışa çıkacak Samsung D780 DuoS, koyu gümüş ve parlak gümüş renklerinde olacak. Bu çıkışı ardından Avrupa, Güneydoğu Asya ve Ortadoğu izleyecek.

    kaynak: teknomag







  • Bu telefonun GSMArena sitesinde yapılan incelemesi:

    http://www.gsmarena.com/samsung_d780-review-251.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.