Şimdi Ara

Samsung çıkarılabilir bataryalara geri dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung çıkarılabilir bataryalara geri dönüyor!


    Samsung, eski yöntemine geri dönüyor iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy A01e'nin bataryası günümüzdeki bataryalardan çok farklı olacak.

    Akıllı telefonlar daha emekleme dönemindeyken, bir furya vardı. Şarjı biten telefonların bataryası çıkartılabiliyor, hemen dolu bir batarya ile değiştirilebiliyordu. Bu sayede şarj kablosuyla yaşamaya gerek kalmıyordu. Ancak akıllı telefon endüstrisinin, özellikle suya dayanıklılık özelliği sunmaya başlamasıyla birlikte bu furya da tarihe karıştı. Samsung, LG ve daha nice akıllı telefon üreticisi bataryaları telefonlara tabiri caizse gömdü. Fakat son gelen iddialara göre Samsung bu durumdan vazgeçmek üzere.

    SAMSUNG ÇIKARILABİLİR BATARYA KULLANACAK

    İddialara göre Samsung, çıkarılabilir batarya yöntemine geri dönecek. Samsung'un bu anlamdaki ilk akıllı telefonu ise Samsung Galaxy A01e olacak. Samsung Galaxy A01e'nin bataryası, tıpkı eski zamanlarda olduğu gibi çıkartılabilecek. SamMobile tarafından paylaşılan Samsung Galaxy A01e batarya görseli de bunu doğrular nitelikte.

    GALAXY A01E İLE BAŞLAYACAK

    Samsung Galaxy A01e, giriş seviyesi bir akıllı telefon olacak. Samsung daha sonra bu yöntemi üst seviye akıllı telefonlarında da kullanabilir ancak bu kez suya dayanıklılık özelliğinden feragat etmek gerekebilir. Üstelik Samsung'tan da bu konu hakkında henüz bir resmi açıklama yok. Anlaşılan o ki her şey Galaxy A01e'nin tanıtımıyla ortaya çıkacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Okadar saçma bi durum ve haber ki kimse yorun yapma gereği bile duymamış samsung saçmalamalarına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Haziran 2020; 12:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.