Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT HATLI TELEFONLARLA İLGİLİ BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar...

    samsungun a veya m serisi çift hatlı telefonlarını araştırıyorum zira hem iş hem şahsi telefon olarak iki ayrı telefon taşımak zorunda kalmaktansa artık tek telefonu her iki hat için kullanmak istiyorum.

    fakat araştırmama rağmen cevabını bulamadığım bir soru var. bu serileri veya başka bir markanın çift hatlı telefonlarını kullanan arkadaşlar varsa desteklerini rica ediyorum.

    gördüğüm kadarıyla arama yapmak için ve mesaj yollamak için (whatsapp hariç) mutlaka tüm rehberdeki kişileri ayarlar sekmesinde SIM1 veya SIM2 seçerek, seçtiğimiz numaradan arıyoruz. ama bu şuna yol açıyor. ben rehberde kayıtlı kimi ararsam arayayım mutlaka o seçtiğim numaradan arıyor. Fakat ben şunu yapmak istiyorum. şahsi hattıma kayıtlı numaraları şahsi numaramdan, iş telefonuma kayıtlı numaraları da iş telefonumdan aramak veya sms yollamak istiyorum. fakat her arama sırasında telefonun tekrar tekrar sormasını da istemiyorum. yani tek bir sefer ayar yapıp sonrasında hep o ayarla ilerlemeli... bunu yapabilmek mümkün mü? örneğin iki ayrı Google hesabı açıp hatları ayrı ayrı atayabilir miyim? ya da her kişiye girip ayar mı yapmalıyım?


    cevaplar için şimdiden teşekkürler...







  • Yıllardır çift hatlı kullanırım malesef o dediğin hiçbir model telefonda yok, sana tavsiyem çift hat alacaksan huawei den başka alma özellikle kirin 970 işlemci ve 980 li modeli. Çünkü huawei hariç hiçbirinde bir hat ile görüşme yaparken ikinci hatta arama gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

    Yıllardır çift hatlı kullanırım malesef o dediğin hiçbir model telefonda yok, sana tavsiyem çift hat alacaksan huawei den başka alma özellikle kirin 970 işlemci ve 980 li modeli. Çünkü huawei hariç hiçbirinde bir hat ile görüşme yaparken ikinci hatta arama gelmez
    cevap için teşekkürler...

    yeni çıkmış samsung bahsettiğim seri telefonları inceleme fırsatınız oldu mu? 2019 modellerinde çift hattan da çağrı alma var sanırım. ben de forumların yalancısıyım. :) belki bahsettiğim özellik de eklenmiştir. bilemiyorum.


    huawei tavisyesi için teşekkürler. bi araştırayım.
  • the_musiciann T kullanıcısına yanıt
    Note 10 plus çift hatlı kullandım en son, birinci hat ile görüşme yaparken ikinci hat kapalı konuma düşüyor, kendi içinde yönlendirme var ama hangi hattan arandığını anlamıyorsun.. Huawei bir güzel tarafı İnternet sim 1 de ise, 2.hatta arama geldimi İnternet ikinci hatta geçiyor yani veri kesilmesi olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki hatta da çağrı alma zaten çift telefonlarda var esas sorun, sim 1 de arama yaptığın zaman sim 2 ye arama gelmemesi.. Yıllardır ne snapdragon ne mediatek nede samsungun exynos işlemcisi bu soruna çare oldular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlıyorum. note 10 plus'ta bile yoksa bahsettiğim özellik, iki telefon taşımaya devam... :) zira arama özelleştirme yapamadığım sürece çift hatlı telefonun benim için bir espirisi kalmıyor.

    ilerleyen yıllarda teknoloji değişirse tekrar değerlendiririm. hatta bu konu halen buralardaysa hortlatırım. :)

    desteğin için çok teşekkürler @Türbülans Havayolları A.Ş. yorumların çok yardımcı oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_musiciann

    anlıyorum. note 10 plus'ta bile yoksa bahsettiğim özellik, iki telefon taşımaya devam... :) zira arama özelleştirme yapamadığım sürece çift hatlı telefonun benim için bir espirisi kalmıyor.

    ilerleyen yıllarda teknoloji değişirse tekrar değerlendiririm. hatta bu konu halen buralardaysa hortlatırım. :)

    desteğin için çok teşekkürler @Türbülans Havayolları A.Ş. yorumların çok yardımcı oldu.
    Tekrar merhaba, Oneplus 7Tve 7T pro da dediğiniz hangi hattan arandı ise direk arama var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.