Şimdi Ara

SAMSUNG CEP KRONİK SORUNU VE KRONİK SERVİS FELAKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18.07.2013 tarihinde Samsung S4 mini cep telefonu aldım 1 hafta içinde telefon tamamen boşta iken kendiliğinden kapanıp açılmalar yapınca 25.07.2013 te Bakırköy Samsung Servisi ne cep telefonunu verdim(yani aldıktan 1 hafta sonra-hatta bana verdikleri no: 4136849088) .Öncelikle hem Samsung Bakırköy servisinin(MTA imiş) hem de 444 77 11 genel merkezinin son derece ilgisiz tutumları var.Daha telefonu verirken eyvah nereye düştük dedim ama iş işten geçmişti..Telefonu servise verdikten 11 gün sonra 6 ağustosta servisi tekrar arıyorum durumu öğrenmek için Bakırköy Samsung telefonu değişim kapsamında Samsung’a gönderdik diyor 1.5 hafta 2 hafta beklersiniz bilmiyoruz süreyi diyor.Bu arada aynı anda birkaç gün içinde birkaç kez hem Bakırköy samsungla hem 444 77 11 le konuşmam oldu ;

    Bakırköy Samsung telefonu değişime gönderdik diyor,444 77 11 arıza kaydınız kapanmış diyor : )

    Yani tam bir felaket birbirlerinden haberleri yok.

    Bu bir yana hadi 444 77 11 en sonunda değişim kapsamında telefonun gönderildiğini çözdü ondan başka da ne bir bilgi alabiliyorsunuz ne de yardımcı oluyorlar.Yani ordaki arkadaşların yerine bilgisayar koysalar aynı işlemi yapar hiçbir artısı yok.

    Kardeşim ben telefonu alalı 1 hafta olmuş, hata senin telefonundan, 1 ay beklemek zorundamıyım !!! Daha sonra 10 gün telefon sende kalmış arıza olduğunu tespit etmişsinki zaten değişime gönderiyorsun.Ondan sonra 2 hafta daha Samsung un ne onayını bekliyorum,bana Samsung un onayını bekliycez diyorsun !

    Şimdiye kadar kötü diye tabir edilen müşteri hizmetlerinde dahi bu kadar rahatsız edici ,müşterisine önem vermeyen bunu da net hissettiren bir servis daha görmedim.
    Samsung Türkiye de en fazla cep telefonu satan firma müşterilerine verdiği servis bu mudur?

    Bu arada Google da Samsung kapanıp açılma ya da restart sorunu derseniz bir sürü problemli Samsung Cep yazısı ile karşılaşıyorsunuz.Yani sorun hakkaten kronikmiş ama kötü olan samsung servisinin de kronik olarak müşteriye ilgisizliği ,çünkü aynı sorundan ister şikayetvar a ya da sorunu yaşıyanların yazılarına bakın servis sorunu yaşayan çok var…

    Şu an 3.5 hafta oldu hala samsung tan ses yok…

    Samsung un varsa garantiyi servisi unut yani.







  • Millete tanımadığı markayı önerince servis ne olacak diyor...vs diyor da samsung un servis felaketleri hiçbir zaman bitmiyor. Öyle ki garanti dışı bir servis bile samsung dan daha iyi hizmet verebiliyor.Bu sorunları ben de yaşadım.Şu an Led Tv bozuk ve ilgisiz servisleri yüzünden televizyonu tamire vermiyorum ve kara kara 1 yıllık led tv mi ne yapayım diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    Millete tanımadığı markayı önerince servis ne olacak diyor...vs diyor da samsung un servis felaketleri hiçbir zaman bitmiyor. Öyle ki garanti dışı bir servis bile samsung dan daha iyi hizmet verebiliyor.Bu sorunları ben de yaşadım.Şu an Led Tv bozuk ve ilgisiz servisleri yüzünden televizyonu tamire vermiyorum ve kara kara 1 yıllık led tv mi ne yapayım diye düşünüyorum.

    Ustad üstelik samsung dediğin markada Türkiyede İphone la beraber en fazla telefon satan marka ! Şaka gibi servisin ilgisiz konuşmaları hepten felaket.Yani resmen sana diyorki benim bir prosedürüm var sen naaparsan yap ben istersem telefonu 1 ayda veririm sana,hatta o sürede ucu açık..

    Ayrıca bu tip sorunlarla karşılaşıp telefonlarını servise gönderenler var.Adamlar yazılım yükleyip 3 4 defa geri yollamışlar sorunları hala devam ediyor.Yazılım yüklemeyi telefona symbiandan beri zaten ben kendim de yapıyorum bunda ne var ...Soruna çözüm hakgetire...Sana da geçmiş olsun inşallah çözülür..




  • Hocam samsung alıyorsan garantisiz alıyorsun. Heleki Bakırköy'e götürdüysen sinirlerine inanılmaz hakim olman lazım. Öyle şeyler yaşadımki ben orda ve avcılar samsung ta anlatsam yine sinirlerim bozulcak o yuzden anlatmıyorum. Ama Samsung alırken garantin yokmuş gibi alıcaksın onu iyi anladım..
  • @metin06

    İnşallah sorunun çözülür.Normalde yeni bir cihaza hele ki üstünden 1 ay bile geçmemiş cihaza yaptıkları muamele zaten içler acısı.NOrmalde anında değişim alması lazım cihazın.

    @ARNT
    Aynen öyle. Misal Samsung ekrana garanti vermiyor. Misal camı kendiliğinden çatladı birşey oldu. Direkt garanti dışı.Çünkü ne yapsan da inandıramıyorsun adamları ve kabul etmiyorlar.Telefonun zaten en pahalı parçalarından biri bu.E buna da garanti vermiyorsa ne yapayım garantili telefonu. Bu dediğim sıkıntıyı bu forumda yaşayanlar vardı ben huawei kullandığım zamanlarda çok iyi hatırlıyorum. Samsung TÜrkiye öyle kötü durumda ki biz S2 kullanıcıları güncelleme konusunda hem HQ ile hem de samsung ile haşır neşir olduk ve şunu açık açık söylediler. HQ nun prosedürleri bizi ilgilendirmiyor bizim prosedür budur. O zaman anladım ki samsung Türkiye den hayır yok bize.




  • Garanti dışı falan hadi herşey bir tarafa birde servisteki o kadınlar varya bakırköydeki insanı tersliyorlar falan. Fotoğraf makinasını kafasında kırıcaktım. Resmen ürünler bozulsada para kazansak mantığı var. Apple adam gibi yapsa şu iphone u ekranı falan büyütse direk ıphone alıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 19 Ağustos 2013; 16:16:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARNT

    Hocam samsung alıyorsan garantisiz alıyorsun. Heleki Bakırköy'e götürdüysen sinirlerine inanılmaz hakim olman lazım. Öyle şeyler yaşadımki ben orda ve avcılar samsung ta anlatsam yine sinirlerim bozulcak o yuzden anlatmıyorum. Ama Samsung alırken garantin yokmuş gibi alıcaksın onu iyi anladım..

    kardeş birebir hislerimi anlatmıssın... Samsung bakırköyün telefonlarını da 10 kere arıyorsun 1 kere ya açıyorlar ya açmıyorlar.Actıklarında da ..tövbe yarabbim..
  • @Midgardian
    HQ ne ? bilmiyorum yazılımla ilgili birşeymi ? zamanında symbiana cok taklalar attırdık ,1 haftada bu telefonu da çözdüm ama elmize gecmiyor saolsun samsung...

    @ARNT
    Benim androide gec gecmemin sebebi sarj süreleri idi özellikle bu telefonda sarj biraz daha iyi özellikler de sarmıştı ama şimdi s4 mini kullanıcıları sayfasına bakıyorum

    aynı zamanda alanlardan biri sarjı çok çok kısa gidiyor diyor,
    birkaçı sarj ederken şarj cihazından cızırtılar geliyor diyor telefonu yenisiyle değiştiler gene aynı diyor,
    diğeri telefonumda cpu özelliği full acık olduğu halde basit oyunlarda takılma yapıyor diyor öteki bende yok diyor...
    yani samsung telefon almak kumar işi gibi iyi çıkarsa iyi çıkmazsa yandın..bu ne abi telefonuda karpuz gibi ellemi seçicez
  • Servisten servise fark var hepsini aynı kefeye koyazsınız mesela samsundakiler gayet hızlı,, gerçi servisin tanıdık olmasının biraz avantajı da var ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin06 M kullanıcısına yanıt
    Headquater yani genel merkez :)
  • @CyberDriver

    Samsung un servisi yok, hızlı ya da yavaş değil :) Buna servis diyorsan bilemem... İlk yazdığım yazı çok uzun değil okursan; 444 77 11 le Bakırköy samsung ikisi tamamen birbirinden habersiz. Defalarca bakırköy ü aradım telefonu değişime gönderdik diyor,444 77 11 i arıyorum telefon arıza kaydı kapanmıs diyor du.

    Şu an da tekrar aradım 444 77 11 i durumu öğrenmek için :)) ( bak bu örneğe bakarsan bilgisayar koysan oraya aynı işi yapar demiştim ama bilgisayar bu hatayı da yapmaz be abi ):

    Çocuk ekrana baktı telefonunuzun arıza kaydı kapanmış dedi yaa şu anda hala ..düşünebiliyormusun.Sonra ben zıvanadan cıkınca yarım saat telefonda bekletti tamam telefonunuzun değişimi onaylanmış dedi..............Yani bu onaylanmayı ben daha önce ''hem de 444 77 11''den öğrenmişim düşünebiliyormusun ...

    CyberDriver senin serviste tanıdığının olması güzel ,artık biz de telefon alırken önceden serviste tanıdık ayarlıycaz naapalım ,

    hani şu esnaf garantisi gibi,abi ben burdayım bişey olursa getir felan :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.