Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
281.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shockwave error

    Ilk 2 saatlik tecrübem, 6.0 daha akıcıydi.



    7.0 da bariz bir şekilde tekleme yaşadığım anlar oluyor. Animasyonlar cok yoruyor gibi sistemi. Animasyon surelerini 0.5 sn yaptım ancak yinede o akicilik gitti gibi. Belki wipe cache sonrasi duzelir emin değilim.

    Smart Switch'ten kurdum, üstüne bir de recoveryden format attım, şu an cihaz çok daha akıcı. Pil performansı da daha iyi oldu.



    Bence format şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 saat ekran süresi alıyorum ortalama 6 ile 14 saat arası değişiyor akıclık sorunsuz sadece 64 64 c10 bende olan %95 te ağır 6 7 indirmede yoruluyor ram düzenli değil Greenfy tarzı sormak istediğinizi sorabilirsin her türlü ama bana 7 olanı merak ediyorum ekran görüntüsü felan ona göre geçeyim özelden birisi yazabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeDoom07

    9 saat ekran süresi alıyorum ortalama 6 ile 14 saat arası değişiyor akıclık sorunsuz sadece 64 64 c10 bende olan %95 te ağır 6 7 indirmede yoruluyor ram düzenli değil Greenfy tarzı sormak istediğinizi sorabilirsin her türlü ama bana 7 olanı merak ediyorum ekran görüntüsü felan ona göre geçeyim özelden birisi yazabilir mi

    Hocam kusura bakmayın mesajınızı anlamak için 3 kere okudum ama halen anlayamadığım yerler var, arada noktalama işaretleri kullanırsanız ne demek istediğinizi anlayabiliriz.
  • 7 yukleyenlerden yorumlari bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yi yükledim fakat wipe canche yapmadım yapsam herşey siliniyormu ayarlar değişiyormu hangisini yapınca değişmiyordu acaba yapsam
    hız falan gayet güzel sadece ayarlada içi boş çizgi gibi görünüyor bunun değiştirilebilirmi o iyi görünmüyor sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powermoon

    7 yukleyenlerden yorumlari bekliyoruz.

    İlk izlenimlerim

    Telefon daha hızlı ve akıcı bi hale geldi.

    Şarj daha iyi gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 saat ekran süresi alıyorum ortalama, 6 ile 14 saat arası değişiyor ekran sürem Wifi indirme mobil veriye göre, akıclık sorunsuz,sadece 64 gb modeline 64 gb c10 kart taktım %95 dolunca hafıza yoruluyor tel,ağır 6 7 indirmede yoruluyor, ram düzenli değil, Greenfy tarzı geliyor mu çok fazla ram yeniyor çünkü, sormak istediğinizi sorabilirsiniz her türlü,7 olanı merak ediyorum, ekran görüntüsü bildirim çubuğu ayarlar pil durumu felan onları çok merak ediyorum görselli olarak atsanız sağlam bi açıklama yapsanız duacınız oluruz, ona göre geçelim bi yanlış durum olursa 6 da kalalım önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj özelliğini bu versiyonda kapatabiliyormuyuz. 6.0 da kapatabiliyordum bunda bulamadım. Şarj olurken ısınıyor.

    Geliştirici modundan geçiş efektlerini 0 a yada 0.5 e getirin cihaz hızlanıyor. Saçma sapan nereye girersen geçiş efekti koymuşlar göz yoruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 19 Aralık 2017; 12:55:9 >
  • 7 yükleyince yavaşlama olmadı. Gayet akıcı.. Geliştirici Seçenekleri'nden animasyonları kapalı yaparsanız zaten inanılmaz hızlanıyor. Ayrıca, temalar bölümü güzel olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewwwent

    Hızlı şarj özelliğini bu versiyonda kapatabiliyormuyuz. 6.0 da kapatabiliyordum bunda bulamadım. Şarj olurken ısınıyor.

    Geliştirici modundan geçiş efektlerini 0 a yada 0.5 e getirin cihaz hızlanıyor. Saçma sapan nereye girersen geçiş efekti koymuşlar göz yoruyor.

    Şarj ayarı için; Ayarlar > Cihaz bakımı > Pil'e girin, burada üç noktaya tıklayın, Gelişmiş Ayarlar çıkacaktır. Hızlı kablolu şarjı buradan açıp/kapatabilirsiniz.
  • yeni arayüz sağ sol yerine aşağı yukarı kaydırmalı mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ye güncelledim cihazı pil performansını henüz test edemedim, arayüz baya hoşuma gitti bu bile guncellemek için yeterli bi sebep benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan yükleyince hemen video çekeceğim en iyisi kendim denicem her türlü yere girip çıkarım video çekerim yarım saat 1 saate hallederim beklemede kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridanx R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ara ara bulamamıştım. Fakat hızlı şarjım zaten kapalıymış güncelleme ile telefonun şarj süresi de kısalmış sanırım. Dün akşam çabuk doldu ben hızlı şarj açık sandım.
  • başka ne gibi kullanımda detaylar var
    eskie göre değişik yapılması gereken ayar falan varmı
    kullanımla ilgili şeyler yazarmıyız daha güzel olur değilmi
  • https://drive.google.com/file/d/1wo3tXC8PaDGGkFd2VQ2DxQ_9xo0nNly-/view?usp=drivesdk



    Buyur kardeşlerim sorusu olan numaram video da gözüküyor sanırım ordan ve ya burdan sorabilir telefondan daha hızlı cevap verebilirim elimden geldiğince her yere girdim sanırım internet bugün çok yavaş kusura bakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wipe cache ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica 7 den 6 ya donme sansimiz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de 1 günlük kullanım sonucu gördüklerimi yazayım:

    1)Cihaz hızlanmış gibi geldi. Belki de animasyonların etkisiyle o şekilde algılamışımdır. Android 7ye yükselttikten sonra hard reset yaptım ve telefonu ilk aldığım gün kurduğum gibi kurdum.Sonuç süper, en ufak bir takılma, frame atlaması vs yok.

    2)Arayüz baya hoş olmuş.Çok çok beğendim. Tema bölümü de güzel olmuş. Geçiş animasyonu vs çok güzel.

    3)Pil konusunda tam emin değilim ama aynı gibi. Zaten bu konu en memnun olduğum şeylerin başında geliyor C7nin.

    4)Telefonun çekim gücü artmış gibi geldi. Sanki internete metroda tünel çıkışı çok daha hızlı bağlanıyor.Zamanla göreceğiz.

    5)Always on display beklenildiği gibi yok. Volte de aktif değil.

    6)Mavi ışık filtresi ve ekranın sol üst köşesinde internet hızını gösterme seçeneğinin konulmaması beni çok şaşırttı. Bunu da donanımsal vs diyerek açıklayamazlar herhalde. Altı üstü iki küçük programcık, illa play store dan 3. parti uygulama indirmek zorunda mıyız? Belki de ben bulamadım bilemiyorum.

    7)Kamerayı çok fazla deneyemedim ama genel olarak eskisi gibi geldi bana. Daha hızlı odaklayıp anında çekiyor bu konuda düzelme var. Sonuçta sensör, kamera donanımı belli.Pek şaşırmadım.

    8)Klavyeyi çok beğendim. Önceden swift key kullanıyordum ama şimdi kurmadım bile. Bu sefer olmuş.

    9)Parmak izi okuyucu da biraz daha seri çalıyor gibi geldi bana.

    10)Ekran kapalıyken kilit ekranındaki gelen bildirimin üzerine tıklayıp ayrıntılı görebilmek de ince ama güzel bir ayrıntı olmuş. Gerçi önceden de vardı ama küçük yuvarlak ikonlar ile daha estetik olmuş. Aynı bölümde sağa sola kaydırarak sırayla alarm,not,müzik çalar widget vs de eklenebiliyor.

    Aklıma ilk gelenler bunlar.Şimdilik gayet güzel duruyor. Telefon adeta yenilenmiş oldu ve herhangi bir konuda kötüye gidiş göremedim. Bazı özellikler ya aynı kalmış ya da daha güzel olmuş. Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 19 Aralık 2017; 22:37:46 >




  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    evet var ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Telefonun şarjını doldur ve hard reset at. Bak ne kadar güzel olacak.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.